Daftar Media Sosial

Ing ngisor iki dhaptar 200 jaringan sosial sing paling populer ing sakindhèhané ing dunya wiwit Maret 2018. Daftar terus berkembang lan kita nganyari sacara periodik. Dhaftar uga kasedhiya ing basa liyane sing kacathet ing ngisor kaca iki.

Situs Sosial Top Kanggo 2018

    1. TravelersPoint minangka jaringan komunitas lelungan online ing ngendi pangguna nuduhake pengalaman perjalanan, ings.
    2. Trombi minangka jaringan sosial french ngendi anggota nemokake lan nyambung kanca lawas. Wis luwih saka 9 yuta pangguna.
    3. Wattpad minangka salah sawijining pandhita sosial pandhita sing paling gedhe ing ngendi nonton lan penulis nyambungake. Iku duwe 65 yuta pangguna.
    4. WriteAPrisoner iku jaringan sosial AS-Florida sing nggawa bebarengan pangguna lan anak kena pengaruh kejahatan.
    5. Xt3 iku jaringan sosial Katulik sing didegaké kanggo para muda ing Australia. Wis kira-kira 70.000 anggota.
    6. Zoo iku jaringan sosial kanggo wong Yunani kanggo ketemu lan nyambung .
    7. Evernote minangka jaringan sosial internasional sing nyambungake para profesional bisnis. Wis kira-kira 15 yuta kedhaftar.
    8. Brave iku jaringan sosial kanggo pangembang situs web, email marketers lan kaya . Nduwe 15 yuta kedhaftar.
    9. Hatena iku jaringan sosial Jepang kang dikenal kanthi fitur sing menehi tandha. Panganggo interaksi liwat url sing padha dituduhake.
    10. LiveInternet minangka salah sawijining jaringan sosial paling gedhe ing Rusia. Anggota iku kira-kira watara 25 yuta.
    11. Fc2 minangka jaringan sosial paling gedhe katelu ing Jepang. Sampeyan uga kasedhiya ing akeh basa liyane.
    12. Webnode minangka jaringan sosial sing ndadekake siji pangguna kanthi basis situs web gratis . Wis 30 yuta kedhaftar.
    13. Zotero iku jaringan sosial lan perangkat lunak gratis sing fungsine minangka asisten kanggo web research.
    14. Rediff iku jaringan sosial lan portal sing basise India kaya pinterest.
    15. Anobii iku jaringan sosial sing bisa nonton lan maca gagasan babagan buku .
    16. Altervista iku sawijining jaringan sosial Italia ngendi pangguna bisa nggawe situs web gratis. 2,5 yuta kedhaftar.
    17. Soup iku jaringan sosial sing pangguna didhukung kanggo mbagekake barang sing keren. Wis kira-kira 4 yuta anggota.
    18. Miarroba kuwi jaringan sosial Spanyol sing ngidini para penggunane bisa nuduhake macem-macem jenis isi.
    19. Blogster iku jaringan sosial lan blog sing ngidini para pangguna nyipta blog lan sesambungan karo siji liyane. Wis kira-kira 1,5 yuta kedhaftar.
    20. GetJealus iku jaringan sosial sing anggotane nuduhake konten sing gegandhengan karo lelungan.
    21. Spinchat iku jaringan sosial ing ngendi sampeyan bisa ketemu wong anyar lan main game karo wong-wong mau.
    22. Postbit iku jaringan sosial ing ngendi sampeyan bisa nggawe isi lan bareng karo panganggo liya .
    23. Kroogi iku jaringan sosial ing basa Rusia lan Inggris kang ndadekake seniman, musisi lan pelukis . Wis kira-kira 100.000 kedhaftar.
    24. SlideServe iku jaringan sosial sing akeh sing bisa ngunggah lan nuduhake slide lan Powerpoint presentations.
    25. Slack iku jaringan sosial sing nyatakake anggota tim ing karya lan proyèk tartamtu.
    26. Bandcamp iku jaringan sosial sing nyambungake musisi lan seniman.
    27. Bitbucket iku pangguna cidra jaringan sosial bisa nuduhake kode skrip lan gagasan babagan kodhe.
    28. Disqus iku jaringan sosial sing ngidini para anggotane mbangun para rawuh online watara isi utawa situs web.
    29. Dribble iku jaringan sosial sing utamane mung ngidini perancang kanggo nyambung lan nuduhake gagasan.
    30. Houzz iku jaringan sosial ing ngendi pangguna nyambung lan nuduhake desain lan hiasan sing gegandhengan isi.
    31. Jsfiddle iku jaringan sosial ing ngendi pangguna nguji lan nuduhaké HTML, CSS, lan JavaScript kode.
    32. Letterboxd iku jaringan sosial ing ngendi pangguna seneng, nliti lan nuduhake konten babagan film.
    33. MeetVibe iku jaringan sosial sing basis data seluler sing ngidini para pangguna ndeleng profil wong sing ana ing wektu kuwi.
    34. MixCloud iku jaringan sosial sing pangguna bisa ngrungokake DJs, nggawe lan bareng daftar liyane karo panganggo liyane.
    35. Slashdot iku jaringan sosial ing ngendi pangguna bisa nambah kabar lan artikel sing dikontrak dening pangguna liyane.
    36. Stack Exchange iku sawijining jaringan sosial berbasis pitakonan-jawaban sing padha karo Quora.
    37. Twitch iku jaringan sosial sing didedikake kanggo game online.
    38. Yummly iku jaringan sosial sing diduweni kanggo resep pangan lan masak.
    39. Bucketlist iku jaringan sosial sing pangguna bisa nyetel gol lan sesambungan karo pengguna liyane karo gol sing padha.
    40. FicWad iku jaringan sosial ing ngendi pangguna bisa nggawe crita lan crita sing dituduhake ing panelusuran asil.
    41. Ameba iku salah sawijining jaringan sosial paling gedhe ing Jepang.
    42. Copains d'Avant iku jaringan sosial nomer siji sing digunakake ing Prancis.
    43. Douban iku jaringan sosial Tionghoa sing gedhe banget sing nyatake buku lan film penggemar lan penggemar musik.
    44. Hyves iku jaringan sosial sing paling populer ing Holland kanthi sekitar 10 yuta kedhaftar.
    45. Ibibo iku salah sawijining jaringan sosial sing paling gedhé ing India. Wis kira-kira 4 yuta kedhaftar.
    46. Ning iku jaringan sosial sing ngidini para pangguna nyipta situs web sosial lan entuk monetisasi.
    47. Mylife iku jaringan sosial sing menehi skor reputasi kanggo para pangguna adhedhasar komentar pangguna liyane.
    48. Howcast minangka jaringan sosial padha karo Youtube ing ngendi pangguna bisa ngunggah kualitas cara ndeleng konten video.
    49. Scribd minangka jaringan wacan sosial sing bisa maca buku, buku audio lan majalah.
    50. Bigo iku jaringan sosial live streaming ing ngendi pangguna bisa nampilake bakat lan ketemu anggota liyane. Iku misuwur banget ing Singapura, Thailand, Jepang lan India lan duwe watara 40 yuta anggota.
  • Yen sampeyan mikir dhaptar ing ndhuwur ora ana jaringan sosial penting, hubungi kita karo jaringan sing ilang, bakal ditambah langsung.