Daftar Media Sosial

Ing ngisor iki dhaptar 200 jaringan sosial sing paling populer ing sakindhèhané ing dunya wiwit Maret 2018. Daftar terus berkembang lan kita nganyari sacara periodik. Dhaftar uga kasedhiya ing basa liyane sing kacathet ing ngisor kaca iki.

Situs Sosial Top Kanggo 2018

    1. Facebook isih dadi jaringan sosial paling gedhé ing donya. Iki diarani nduweni kira-kira 2 yuta pangguna saben wulan ing Desember 2017.
    2. Whatsapp minangka platform jaringan olahpesen instan sing utamané dipigunakaké ing Smartphone. Saiki wis tuku dening Facebook lan kira-kira nduwe kira-kira 1 milyar kedhaftar nalika Januari 2018.
    3. LinkedIn iku platform jaringan sosial sing utamané digunakake dening para profesional bisnis. Minangka merek dagang saka Microsoft, LinkedIn nduweni kira-kira 500 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    4. Google+ iku jaringan sosial sing dikembangaké déning Google lan nduweni watara 150 yuta pangguna ing Januari 2018.
    5. Twitter nduweni babagan 320 yuta pangguna, sing bisa ngirim tweet tuku nganti 280 karakter.
    6. Instagram iku jaringan sosial foto lan video enggo bareng. Iku bagéan saka Facebook lan nduweni watara 800 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    7. Pinterest minangka jaringan sosial ing ngendi isi ditambahake ing wangun pin lan nduweni kira-kira 200 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    8. Befilo (Anyar) iku jaringan sosial anyar ngendi kabeh wong kanthi otomatis kanca karo kabeh wong. Kabeh sing ngrembaka babagan panjaluk persahabatan saiki dadi sejarah. Sampeyan mung melu jaringan lan kanca kanthi otomatis karo kabeh anggota.
    9. Zoimas (Anyar) minangka anti - Jaringan sosial penundaan yang terus online sedapat mungkin. Sampeyan bisa mlebu mung sedhela 12 jam, mung online 15 menit saben login, ngirim mung sapisan saben login lan duwe maksimal 150 kanca.
    10. Messenger (Anyar) iku platform jaringan sosial olahpesen cepet liyane kang fungsi nang Facebook. Pangguna iku kira-kira ana 1.2 milyar dina Januari 2018.
    11. Snapchat minangka jaringan konten audio-visual utamane karo sekitar 200 yuta pangguna ing Januari 2018.
    12. Quora minangka platform jejaring sosial berbasis pitakonan-jawaban ing ngendi pangguna takon- njawab pitakonan. Wis kira-kira 200 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    13. GirlsAskGuys (Anyar) punika sabalikna -Seks jaringan sosial sing adhedhasar jaringan sing adhedhasar jinis lanang takon lan njawab saben liyane pitakonan.
    14. ProductHunt (Anyar) iku sosial situs web jejaring sing menehi prioritas kanggo isi babagan produk anyar.
    15. AngelList (Anyar) iku platform jaringan sosial utamane digunakake dening investor anyar lan pengusaha wiwitan.
    16. Kickstarter (Anyar) minangka sosial pendanaan platform ing ngendi wong bisa ningkatake produk utawa gagasan produk kanggo entuk pendanaan. Situs iki wis meh 10 yuta pendukung.
    17. WeChat iku jaringan sosial olahpesen kanthi meh 1 milyar pangguna aktif saben wulan sing utamané saka Tiongkok. Nanging WeChat uga nawakake versi Inggris, internasional. Wis fungsi kaya saka petung kanggo blanja karo pangguna malah tuku omah ing app.
    18. Skype minangka platform olahpesen cepet sing ngijini komunikasi nggunakake teks, swara, lan video. Wis luwih saka 300 yuta panganggo saben wulan aktif lan saiki dadi bagian saka Microsoft.
    19. Viber uga jaringan sosial komunikasi kaya Skype sing ngidini teks, swara , lan olahpesen video. Wis luwih saka 800 yuta pangguna
    20. Tumblr minangka jaringan blogging kanthi luwih saka 350 yuta blog lan luwih saka 500 yuta kedhaftar. Jaringan sosial ndhukung web lan seluler.
    21. Line minangka jaringan sosial olahpesen cepet sing populer ing Jepang nanging uga ndhukung basa Inggris lan basa liyane. Wis luwih saka 600 yuta panganggo ing donya.
    22. Gab (Anyar) iku sawijining jaringan sosial sing adoh gratis sing ngidini kedhaftar maca lan nulis pesen nganti 300 karakter, diarani "gabs." Iku duwe kira-kira 200.000 kedhaftar.
    23. VK kaya Facebook nanging luwih misuwur ing Rusia lan negara tetanggan kanthi luwih saka 400 yuta kedhaftar.
    24. Reddit iku jaringan sosial enggo bareng isi kanthi liwat 500 yuta kunjungan saben wulan. Tulisan tulisan utawa tautan langsung bisa dituduhake ing situs kasebut lan dipilih dening anggota kanggo nemtokake popularitas.
    25. Telegram minangka layanan olahpesen instan sing duwe luwih saka 100 yuta aktifitas bulanan aktif.
    26. Tagged minangka jaringan sosial kanggo nggawe kanca anyar. Situs iki duwe sekitar 20 yuta pengunjung unik global.
    27. Myspace minangka jaringan sosial sing fokus ing watara profil individu lan luwih populer karo musisi lan band. Iku minangka jaringan sosial paling dhuwur ing AS, nanging saiki mung nduweni pirang-pirang kedhaftar.
    28. Badoo iku salah siji saka jaringan kencan sing paling akeh digunakake ing donya. Wis luwih saka 360 yuta panganggo kadaftar.
    29. Stumbleupon fokus ing pamanggih konten kanggo para pangguna. Ditawarake minangka toolbar browser ing kabeh browser populer.
    30. Foursquare nyedhiyakake Rekomendasi pribadi miturut lokasi pangguna lan tuku sadurunge. Layanan iki duweni puluhan yuta pangguna lan kanthi cepet berkembang ing papan perusahaan.
    31. MeetMe fokus ing ngewangi pangguna nemokake wong anyar kanggo ngobrol bareng ing piranti seluler . Wis luwih saka 2,5 yuta panganggo aktif saben dina.
    32. Meetup minangka jaringan sosial sing ndadekake gampang kanggo nemoni klompok wong wong watara sawijining topik utawa tema tartamtu. Wis kira-kira 32 yuta pangguna.
    33. Skyrock utamané jaringan sosial Perancis sing nawakake kemampuan blogging menyang anggotane . Nduwe sawetara yuta anggota.
    34. Pinboard (Anyar) iku mbayar jaringan sosial sing ngidini enggo bareng tetenger. Pangguna bisa entuk manfaat saka pengalaman gratis ing situs iki.
    35. Kiwibox minangka jaringan sosial kanggo wong diwasa sing nawakake blog, foto, lan fitur game. Wis kira-kira 3 yuta anggota.
    36. Twoo (Anyar) iku sosial platform panemuan sing ngidini 181 yuta anggota nggawe profil, ngunggah gambar, lan ngobrol karo pengguna liyane.
    37. Yelp (Anyar) iku restoran review lan situs layanan ngarep sing nduweni fitur sosial kanggo nuduhake foto, nulis review, lan ndeleng aktivitas kanca.
    38. Snapfish iku nuduhake foto jaringan sosial endi sing anggota bisa entuk manfaat saka spasi panyimpenan kanggo foto. Situs iki duweni puluhan yuta anggota.
    39. Flickr iku jaringan sosial video sing ndhukung puluhan yuta anggota lan luwih saka 10 milyar foto.
    40. Photobucket iku situs foto lan video hosting sing duwe luwih saka sepuluh milyar foto lan liwat 100 yuta anggota.
    41. Shutterfly (Anyar) iku foto situs sharing sing ngidini 2 juta anggota kanggo nggunakake foto kanggo nggawe hadiah pribadi, kayata cangkir lan kaos.
    42. 500px (Anyar) iku kanvas foto Kanada jaringan sosial kanthi luwih saka 1,5 yuta anggota aktif.
    43. DeviantArt minangka jaringan enggo bareng artwork kanthi luwih saka 38 yuta anggota sing kadhaptar.
    44. Dronestagram (Anyar) difokusake nuduhake foto sing wis dijupuk nggunakake drone. Ngaku dadi Instagram kanggo foto mendingan, karo luwih saka 30.000 anggota.
    45. Fotki (Anyar) kasedhiya ing 240 negara. Wis luwih saka 1,6 yuta anggota lan 1 milyar foto. Situs iki diwiwiti ing Estonia.
    46. Fotolog iku situs blog-foto kanthi luwih saka 20 yuta pengunjung unik.
    47. Imgur (Anyar) iku nuduhake foto Situs ngendi anggota bisa milih (lan pangkat) foto. Situs iki nduweni atusan yuta gambar.
    48. Pixabay (Anyar) enggo bareng foto sing berkualitas anggotane. Situs duwe luwih saka 1.1 yuta gambar lan video.
    49. WeHeartIt iku jaringan sosial kanggo nuduhake gambar inspirasi. Situs duwe luwih saka 45 yuta anggota.
    50. Vero (Anyar) nyatakake minangka "jaringan sosial kanggo saben wong sing tresna marang babagan - lan kepengin duwe kontrol marang sing dienggo bareng karo, kaya ing urip nyata".
  • Yen sampeyan mikir dhaptar ing ndhuwur ora ana jaringan sosial penting, hubungi kita karo jaringan sing ilang, bakal ditambah langsung.