Daftar Media Sosial

Ing ngisor iki dhaptar 200 jaringan sosial sing paling populer ing sakindhèhané ing dunya wiwit Maret 2018. Daftar terus berkembang lan kita nganyari sacara periodik. Dhaftar uga kasedhiya ing basa liyane sing kacathet ing ngisor kaca iki.

Situs Sosial Top Kanggo 2018

    1. Path iku enggo bareng foto lan jaringan olahpesen sing nduweni fitur kaya kanggo ngontrol privasi saka foto sing dituduhake. Iku populer ing Indonesia.
    2. Uplike (Anyar) iku nuduhake foto layanan sing adhedhasar ing Prancis sing ngidini pangguna nuduhake inspirasi karo masyarakat. Aplikasi iki saiki digunakake dening mayuta-yuta wong ing kira-kira 160 negara.
    3. Last.fm minangka jaringan panemuan lan rekomendasi musik sing uga nuduhake apa kanca ing jaringan lagi ngrungokake. Situs iki duweni puluhan yuta pangguna lan luwih saka 12 yuta trek musik.
    4. VampireFreaks minangka komunitas subkultur gotik-industri sing nduwèni jutaan anggota. Situs iki uga digunakake kanggo dating.
    5. CafeMom minangka situs kanggo para ibu lan ibu-ibu. Wis luwih saka 8 juta kunjungan unik saben wulan.
    6. Ravelry minangka jaringan sosial kanggo nyulam, ngrokok, muter , lan tenunan. Situs iki duwe luwih saka 7 yuta pangguna pangguna.
    7. ASmallWorld minangka jaringan sosial sing dibayar mung bisa digabungake miturut undhangan dening anggota. Situs iki fokus ing lelungan kemewahan lan pambangunan hubungan sosial, anggota kasebut katutup ing 250.000.
    8. ReverbNation iku jaringan sosial kanggo musisi kanggo mbantu supaya ngatur karir lan golek kesempatan anyar. Situs iki nduweni watara 4 yuta musisi minangka anggota.
    9. SoundCloud (Anyar) yaiku distribusi audio online platform sing ngidini pangguna kanggo ngunggah, ngrekam, ningkataké, lan nuduhake swara sing asli digawe. Layanan iki nduweni luwih saka 150 yuta pendengar unik saben sasi.
    10. Cross iku jaringan sosial sing nuduhake konten Kristen marang 650.000 anggota.
    11. Flixster minangka situs kanggo nemokake film anyar, sinau babagan film, lan ketemu wong liya kanthi rasa sing padha ing film.
    12. Gaia Online minangka jaringan sosial lan situs jejaring sosial anime-tema . Wis luwih saka 25 yuta kedhaftar sing kedhaftar.
    13. BlackPlanet iku jaringan sosial kanggo wong-wong Afrika Afrika sing fokus ing dating, ndudohake bakat, lan chatting lan blogging. Situs iki duwe sekitar 20 yuta anggota.
    14. My Muslim Friends Book (Anyar) punika jaringan sosial kanggo nyambungake Muslim ing 175 negara. Situs saiki duweni kira-kira 500.000 anggota.
    15. Care2 iku jaringan sosial sing nyambungake aktivis saka sak ndonya kanggo utamane ngrembug masalah politik lan lingkungan. Situs iki duwe sekitar 40 yuta pangguna.
    16. CaringBridge minangka jaringan sosial kanggo wong-wong sing madhep kahanan kesehatan, perawatan kesehatan, lan pemulihan saka kecelakaan, penyakit, tatu, utawa prosedur sing signifikan.
    17. GoFundMe (Anyar) minangka penggalangan dana jaringan sing bisa digunakake kanggo mundhakaken dhuwit kanggo kabeh sabab.
    18. Tinder (Anyar) kuwi lokasi aplikasi seluler dating sing dianggo liwat 50 yuta pangguna.
    19. Crokes (Anyar) iku sawijining komunitas utawa jaringan sosial kanggo penulis. Iku padha karo Twitter, nanging watesan tulisan kanggo 300 karakter.
    20. Goodreads (Anyar) minangka jaringan sosial kanggo penyayang buku, sing bisa menehi rekomendasi buku lan ndeleng kanca-kanca sing maca, antarane fitur liyane. Situs iki diduweni dening Amazon lan duweni puluhan yuta anggota.
    21. Internations (Anyar) iku sosial jaringan sing ngubungake ekspatriat ing 390 kutha ing donya. Wis meh 3 yuta pangguna.
    22. PlentyofFish (Anyar) iku gendakan jaringan sosial sing bebas nggunakake nanging uga nawakake sawetara layanan premium. Nduweni luwih saka 100 yuta anggota.
    23. Minds (Anyar) iku sosial jaringan sing ngidini pangguna kanggo nggawe saluran ing macem-macem topik lan uga ganjaran pangguna kanggo kegiatan online. Nyedhiyakake kebebasan lan privasi ing Internet lan duwe 2 yuta anggota.
    24. Nexopia iku sawijining jaringan sosial Kanada sing ngidini para anggotane nggawe forum ing sembarang topik lan duwe diskusi ing forum kasebut. Situs duwe luwih saka 1 yuta kedhaftar.
    25. Glocals kuwi jaringan sosial sing digawe ing Swiss kanggo komunitas ekspatriat. Iki ngidini anggota ketemu, ngatur aktivitas, lan nuduhake informasi.
    26. Academia (Anyar) iku sosial situs jejaring kanggo akademisi. Platform bisa digunakake kanggo nuduhake makalah, ngawasi impact, lan ngetutake riset ing lapangan tartamtu. Situs iki duwe luwih saka 55 yuta kedhaftar.
    27. Busuu (Anyar) iku basa -Ora jaringan sosial. Situs kasebut nyambungake murid kanggo penutur basa native supaya proses pembelajaran luwih gampang.
    28. English, baby! (Anyar) yaiku jaringan sosial lan kurikulum online kanggo sinau basa Inggris lan slang. Layanan iki digunakake dening luwih saka 1.6 yuta anggota.
    29. Italki (Anyar) damel sambungan antar pawiyatan basa lan guru basa kanggo mbantu sinau basa anyar. Situs iki duwe luwih saka 1 yuta siswa.
    30. Untappd (Anyar) iku sawijining jaringan sosial seluler sing ngidini para anggota kanggo ngetokake bir sing dipangan, entuk dhuwit, nuduhake gambar bir, review dhaptar tapel saka panggonan sing adoh, lan ndeleng apa sing dikonsumsi kanca-kanca. Situs iki duweni kira-kira 3 yuta anggota.
    31. Doximity (Anyar) iku sosial jaringan kanggo dokter US. Wis luwih saka 800.000 anggota.
    32. Wayn iku jaringan lelungan sing nyambungake wong kaya atine lan uga mbantu wong ngerti ngendi arep lunga. Situs duwe luwih saka 20 yuta kedhaftar.
    33. CouchSurfing menehi platform kanggo anggota kanggo tetep dadi tamu ing wong & 8217; s omah, tuan omah sing tuan rumah, ketemu anggota liyane, utawa gabung karo acara. Situs iki duwe kira-kira 15 yuta anggota.
    34. TravBuddy kepengin nemokake kanca perjalanan. Situs iki nduweni watara setengah yuta anggota.
    35. Tournac (Anyar) iku sosial jaringan kanggo lelungan sing nyambungake wong sing lelungan menyang lokasi sing padha.
    36. Cellufun kuwi sawijining komunitas game kanthi luwih saka 2 yuta anggota sing bisa diakses nggunakake piranti seluler apa waé.
    37. MocoSpace iku situs game sosial kanthi luwih saka 2 yuta pangguna lan luwih saka 1 milyar views kaca saben wulan.
    38. Zynga (Anyar) nawakake pirang-pirang game sing diputer dening mayuta-yuta pengguna saben dina. Judhul populer yaiku Farmville, Draw Something, lan Zynga Poker.
    39. Habbo minangka perusahaan game sosial kanggo remaja. Wis luwih saka 5 yuta pengunjung saben wulan unik. Jaringan ngoperasikake sangang situs kanggo pangguna ing negara liya.
    40. YouTube yaiku jaringan enggo bareng video anjog sing ngidini para panganggo kanggo ngunggah , ndeleng, lan nuduhake video. Nglayani miliaran video saben dina.
    41. FunnyOrDie iku jaringan video komedi sing ngidini pangguna ngunggah, mbagekake, lan tingkat video. Video kasebut asring nggambar selebriti. Jaringan duweni ratusan yuta pamirso.
    42. Tout kuwi jaringan video sing mbantu bisnis tuwuh lan revenue video online enggo bareng sing luwih jero karo pamireng. Iku duwe 85 yuta pemirsa saben wulan unik.
    43. Vine gained popularitas minangka jaringan enggo bareng video kanggo video 6 detik. Saiki bagean saka Twitter.
    44. Classmates nyambungake kanca kanca sekolah ing AS lan uga ngidini kanggo upload taun buku sekolah menengah. Anggota uga bisa ngrancang reuni sekolah menengah.
    45. MyHeritage kuwi jaringan genealogi online sing ngidini pangguna nggawe wit keluarga, ngunggah lan nelusuri foto, lan nelusuri milyar rekaman sajarah global. Situs iki duweni 80 yuta pangguna ing donya.
    46. 23andMe (Anyar) minangka DNA analisis perusahaan sing nyambungake pelanggan karo kulawargane adhedhasar analisis DNA. Iki uga ngenali yen wong kasebut duwe masalah kesehatan sing adhedhasar analisis DNA.
    47. Ancestry (Anyar) punika ing bisnis nemokake leluhurmu - yaiku, bangunan jaringan genealogi. Situs iki duwe kira-kira 2 yuta anggota sing mbayar.
    48. Viadeo iku jaringan sosial kanggo pamilik bisnis, pangusaha, lan manajer - biasane ing Eropah. Wis kira-kira 50 yuta anggota.
    49. Tuenti iku jaringan sosial sing diduweni kanggo universitas lan siswa sekolah menengah. Wis kira-kira 12 yuta anggota lan utamané misuwur ing negara-negara Spanyol.
    50. Xing minangka jaringan sosial sing duwe karir sing digunakake dening konsumen lan bisnis. Xing ndhukung kelompok tertutup kanggo ngaktifake jaringan pribadi lan aman ing perusahaan.
  • Yen sampeyan mikir dhaptar ing ndhuwur ora ana jaringan sosial penting, hubungi kita karo jaringan sing ilang, bakal ditambah langsung.