Daftar Media Sosial

Ing ngisor iki dhaptar 200 jaringan sosial sing paling populer ing sakindhèhané ing dunya wiwit Maret 2018. Daftar terus berkembang lan kita nganyari sacara periodik. Dhaftar uga kasedhiya ing basa liyane sing kacathet ing ngisor kaca iki.

Situs Sosial Top Kanggo 2018

    1. Nextdoor minangka jaringan sosial sing ngubungake tanggane kanthi nuduhake acara sing bakal teka lan aktivitas lingkungan liyane . Luwih saka 150,000 tetanggan ing AS nggunakake Nextdoor.
    2. About utamane porsi freelance lan pengusaha sing pengin nambah nomer klien . Wis kira-kira 5 yuta anggota.
    3. Cloob iku jaringan sosial sing utamané nyediani negara-negara sing ngandhani Iran lan Farsi.
    4. Crunchyroll iku jaringan sosial sing seneng anime, kartun lan kaya .
    5. Cyworld iku situs web Jejaring Sosial Korea Kidul. Iki duwe watara 20 yuta anggota lan mung ana ing basa Korea.
    6. DailyStrength minangka jaringan sosial berbasis medis lan komunitas dhukungan kanthi luwih saka 43 yuta anggota.
    7. Delicious iku jaringan sosial sing nyimpen tautan saka situs web sing wis dibukak sadurunge nanging sampeyan ora ngelingi saiki. Wis kira-kira 9 yuta anggota.
    8. Diaspora iku jaringan sosial sing didiskriminasi sing menehi akeh cara kanggo nuduhake kiriman lan sosialisasi karo panganggo liyane.
    9. Elftown iku jaringan sosial sing duwé komunitas sing kasengsem ing fantasi lan èlmu- seni lan sastra. Wis kira-kira 200.000 anggota.
    10. Ello iku komunitas global Jaringan sosial sing ndadekke seniman lan kreator.
    11. Zing iku jaringan sosial paling gedhe ing Vietnam. Wis kira-kira 7 yuta anggota lan dianggep luwih gedhe tinimbang facebook lokal.
    12. eToro iku jaringan investasi Sosial sakdurunge nggawa Social pedagang bebarengan.
    13. Film Affinity iku jaringan sosial nggawa bebarengan wong karo smilar dikarepake saka film lan serial TV.
    14. Filmow iku jaringan sosial Brasil sing ngidini para pangguna nyathet, menehi rating lan nyaranake film sing ditonton.
    15. Canoodle iku pangguna jaringan sosial sing ndadekke wong kanthi kapentingan sing padha.
    16. Gapyear iku jaringan Sosial sing ndadekke wong sing seneng lelungan ing sak ndonya.
    17. Gay iku jaringan sosial kanggo komunitas LGBT. Wis luwih saka 100.000 anggota.
    18. Geni iku jaringan sosial sing ngidini para pangguna nggawe wit kulawarga lan ngajak sanak sedulur liyane kanggo gabung. Wis kira-kira 180 yuta kedhaftar.
    19. Gentlemint iku jaringan sosial sing darmabakti mung kanggo wong kanggo ngobrol lan nuduhake wong sing gegandhengan iku.
    20. Telfie iku jaringan sosial kanggo hiburan.
    21. hi5 iku salah sawijining jaringan sosial paling tuwa sing misuwur ing Asia, wétan Eropah lan Afrika. Wis kira-kira 80 yuta anggota.
    22. Club Hospitality jaringan sosial sing nyedhiyakake sarwa dumadi lan tamu, wisatawan lan warga kanggo golek akomodasi gratis ing sak ndonya.
    23. HR iku jaringan sosial kanggo profesional sumber daya manungsa ing saindenging donya.
    24. Hub Culture iku jaringan sosial sing ngidini para anggotane nggawe sambungan ing donya fisik lan digital.
    25. Indaba Music iku jaringan sosial kanggo komunitas musik ing saindenging donya.
    26. Influenster iku jaringan sosial kanggo revisi lan pengambilan produk anyar online. Wis kira-kira 1 yuta anggota.
    27. Library Thing iku jaringan sosial sing didedikasikan kanggo buku lan komunitas maca buku.
    28. Listography iku jaringan sosial kanthi daftar lan otobiografi.
    29. Live Journal iku jaringan sosial sing misuwur banget ing negara-negara Rusia .
    30. Hellolingo iku jaringan sosial sing didiskripsikake kanggo ngajar lan sinau basa-basa asing.
    31. Mixi iku jaringan sosial populer ing Jepang. Wis kira-kira 25 yuta anggota.
    32. Mubi minangka jaringan sosial berbasis komunitas Community langganan.
    33. Nasza Klasa iku jaringan sosial sing populèr ing Polandia.
    34. Odnoklassniki minangka jaringan sosial sing populer ing negara-negara Rusia lan negara-negara Uni Soviet .
    35. PatientsLikeMe iku jaringan sosial kanggo pasien sing nyambungake penderita kanthi panyakit sing padha kanggo nggolèki informasi .
    36. Storia iku jaringan sosial ing ngendi pangguna bisa nggawe lan nuduhake critane. Jaringan duwe sekitar 10 yuta anggota.
    37. Bibsonomy iku jaringan sosial ing ngendi anggota bisa ngatur karya ilmiah, penelitian, ngumpulake publikasi, lan kontak kolega lan peneliti likeminded.
    38. Partyflock iku jaringan sosial Walanda sing ndadekke anggota sing kasengsem musik omah lan elektronik umum musik.
    39. Plurk minangka jaringan sosial utamané misuwur ing taiwan sing nduwe alesan kanggo nggawe lan nuduhake isi ing short plurks.
    40. Qzone iku salah sawijining Jaringan Sosial sing paling gedhé ing China. Wis 480 yuta anggota lan mung ana ing Tionghoa. Uga situs web paling gedhé nomer 9 ing donya.
    41. Raptr iku jaringan sosial utamane sing nunggang kedhaftar sing kasengsem ing game online.
    42. Renren iku jaringan sosial Tionghoa sing gedhé banget karo sekitar 200 yuta anggota, utamané misuwur antarane siswa universitas.
    43. Rooster Teeth iku jaringan sosial sing didedikake kanggo game online, webseries, musik lan anime.
    44. Weibo iku jaringan sosial gedhe ing China kang duwe watara 300 yuta anggota.
    45. Smartican iku jaringan sosial sing cukup populer ing India.
    46. Spaces iku jaringan sosial utamané misuwur ing negara-negara sing nganggo basa Rusia.
    47. Stage32 iku jaringan sosial lan situs web pendidikan kanggo wong ing TV, bioskop lan industri film.
    48. StudiVZ iku jaringan sosial sing darmabakti kanggo siswa lan guru ing negara-negara sing nganggo basa Jerman .
    49. Taringa! iku jaringan sosial sing misuwur banget ing Argentina lan Spanyol liyane - negara.
    50. Medium mbokmenawa jaringan sosial sing paling gedhé ing donya kanggo maca lan nulis. Wis kira-kira 60 yuta pangguna.
  • Yen sampeyan mikir dhaptar ing ndhuwur ora ana jaringan sosial penting, hubungi kita karo jaringan sing ilang, bakal ditambah langsung.