Sociale Netwerken

De lijst van de meest populaire 200 sociale netwerken ter wereld vanaf september 2018. De lijst is beschikbaar in 30 talen en wordt periodiek bijgewerkt.

Lijst met 200 Sociale Netwerken

  1. Facebook is nog steeds het grootste sociale netwerk ter wereld. Naar verluidt heeft het in december 2017 ongeveer 2 miljard gebruikers per maand.
  2. WhatsApp is een sociaal platform voor chatberichten dat voornamelijk wordt gebruikt op smartphones. Het is onlangs gekocht door Facebook en wordt geschat op ongeveer 1 miljard gebruikers vanaf januari 2018.
  3. LinkedIn is een sociaal netwerkplatform dat voornamelijk wordt gebruikt door zakelijke professionals. Als een handelsmerk van Microsoft heeft LinkedIn vanaf januari 2018 ongeveer 500 miljoen gebruikers.
  4. Google+ is een sociaal netwerk ontwikkeld door Google en heeft ongeveer 150 miljoen gebruikers vanaf januari 2018.
  5. Twitter heeft ongeveer 320 miljoen gebruikers, die tweets kunnen plaatsen die beperkt zijn tot 280 tekens.
  6. Instagram is een sociaal netwerk voor het delen van foto's en video's. Het maakt deel uit van Facebook en heeft vanaf januari 2018 ongeveer 800 miljoen gebruikers.
  7. Pinterest is een sociaal netwerk waar inhoud wordt toegevoegd in de vorm van pinnen en het heeft ongeveer 200 miljoen gebruikers vanaf januari 2018.
  8. Befilo (nieuw) is een nieuw sociaal netwerk waar iedereen automatisch een vriend is met iedereen. Al dat gedoe over vriendschapsverzoeken is nu een geschiedenis. Je neemt gewoon deel aan het netwerk en wordt automatisch een vriend van alle leden.
  9. Zoimas (nieuw) is een anti -discriminatie sociaal netwerk dat je zo min mogelijkonline houdt . Je kunt maar één keer in te loggen in 12 uur, zijn online op slechts 15 minuten per login, na slechts één keer per login en hebben maximaal 150 vrienden.
  10. Messenger (Nieuw) is een ander sociaal netwerkplatform voor chatberichten met functies binnen Facebook. De gebruikers worden geschat op ongeveer 1,2 miljard vanaf januari 2018.
  11. Snapchat is een hoofdzakelijk audiovisueel inhoudsnetwerk met ongeveer 200 miljoen gebruikers vanaf januari 2018.
  12. Quora is een op vragenantwoord gebaseerd sociaal netwerkplatform waar gebruikers vragen stellen- beantwoord vragen. Het heeft ongeveer 200 miljoen gebruikers vanaf januari 2018.
  13. GirlsAskGuys (nieuw) is een tegenovergestelde op seks gebaseerd sociaal netwerkplatform waarin tegenovergestelde geslachten elkaar vragen stellen en beantwoorden.
  14. ProductHunt (nieuw) is een sociaal netwerkwebsite die prioriteit geeft aan inhoud over nieuwe producten.
  15. AngelList (nieuw) is een sociaal netwerkplatform voornamelijk gebruikt door nieuwe investeerders en startup-ondernemer.
  16. Kickstarter (nieuw) is een sociaal financieringsplatform waar mensen hun producten of productideeën kunnen pitchen om financiering te krijgen. De site heeft bijna 10 miljoen ondersteuners gehad.
  17. WeChat is een sociaal netwerk voor mobiele berichten met bijna 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers die voornamelijk uit China komen. Maar WeChat biedt ook een Engelse, internationale versie. Het heeft een rijke functionaliteit, van chatten tot winkelen met gebruikers die zelfs huizen kopen in de app.
  18. Skype is een platform voor expresberichten waarmee communicatie met tekst mogelijk is, stem en video. Het heeft meer dan 300 miljoen actieve maandelijkse gebruikers en maakt nu deel uit van Microsoft.
  19. Viber is ook een sociaal communicatienetwerk zoals Skype waarmee tekst, spraak en videoberichten. Het heeft meer dan 800 miljoen gebruikers
  20. Tumblr is een blognetwerk met meer dan 350 miljoen blogs en meer dan 500 miljoen gebruikers. Het sociale netwerk ondersteunt zowel internet als mobiel.
  21. Lijn is een sociaal netwerk voor expresberichten dat populair is in Japan maar ook Engels ondersteunt en andere talen. Het heeft wereldwijd meer dan 600 miljoen gebruikers.
  22. Gab (nieuw) is een advertentievrij sociaal netwerk waarmee gebruikers berichten van maximaal 300 tekens kunnen lezen en schrijven, genaamd & # 8220; gabs. & # 8221; Het heeft ongeveer 200.000 gebruikers.
  23. VK is als Facebook maar populairder in Rusland en de buurlanden met meer dan 400 miljoen gebruikers.
  24. Reddit is een sociaal netwerk voor het delen van inhoud met meer dan 500 miljoen maandelijkse bezoeken. Tekstberichten of directe links kunnen op de site worden gedeeld en door leden worden gestemd om de populariteit te bepalen.
  25. Telegram is een instant messaging-service in de cloud met meer dan 100 miljoen actieve maandelijkse gebruikers.
  26. Tagged is een sociaal netwerk voor het maken van nieuwe vrienden. De site heeft wereldwijd ongeveer 20 miljoen unieke bezoekers.
  27. Myspace is een sociaal netwerk dat is gericht op het profiel van een persoon en dat populairder is met muzikanten en bands. Het was ooit een top sociaal netwerk in de VS. , maar heeft nu maar een paar miljoen gebruikers.
  28. Badoo is een van 's werelds meest gebruikte datenetwerken. Het heeft meer dan 360 miljoen geregistreerde gebruikers.
  29. Stumbleupon richt zich op het ontdekken van inhoud voor zijn gebruikers. Het wordt aangeboden als een browserwerkbalk in alle populaire browsers.
  30. Foursquare biedt gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van de locatie van een gebruiker en eerdere aankopen. De service heeft tientallen miljoenen gebruikers en groeit snel in de bedrijfsruimte.
  31. MeetMe richt zich op het helpen van gebruikers bij het ontdekken van nieuwe mensen om mee te chatten op mobiele apparaten . Het heeft meer dan 2,5 miljoen dagelijkse actieve gebruikers.
  32. Meetup is een sociaal netwerk waarmee een groep mensen elkaar kan ontmoeten in persoon rond een specifiek onderwerp of thema. Het heeft ruwweg 32 miljoen gebruikers.
  33. Skyrock is in de eerste plaats een Frans sociaal netwerk dat haar leden bloggen biedt .Het heeft een paar miljoen leden.
  34. Pinboard (nieuw) is betaald sociaal netwerk waarmee bladwijzers kunnen worden gedeeld. De gebruikers kunnen profiteren van een advertentie-vrije ervaring op deze site.
  35. Kiwibox is een sociaal netwerk voor jonge volwassenen dat bloggen, foto's, en gaming-functies. Het heeft ongeveer 3 miljoen leden.
  36. Twoo (nieuw) is een sociaal discovery-platform waarmee de 181 miljoen leden profielen kunnen maken, afbeeldingen kunnen uploaden en met andere gebruikers kunnen chatten.
  37. Yelp (Nieuw) is een restaurant review en home services-site met sociale functies om foto's te delen, recensies te schrijven en activiteiten van vrienden te bekijken.
  38. Snapfish is een sociaal netwerk voor delen van foto's waarbij de leden kunnen profiteren van onbeperkte opslagruimte voor hun foto's. De site heeft tientallen miljoenen leden.
  39. Flickr is een sociaal netwerk voor het delen van foto's en video's dat tientallen miljoenen ondersteunt van leden en meer dan 10 miljard foto's.
  40. Photobucket is een site voor foto- en videohosting met meer dan tien miljard foto's en meer 100 miljoen leden.
  41. Shutterfly (Nieuw) is een foto een site delen waarmee de 2 miljoen leden de foto's kunnen gebruiken om gepersonaliseerde geschenken te maken, zoals mokken en t-shirts.
  42. 500px (nieuw) is een Canadese foto's delen sociaal netwerk met meer dan 1,5miljoen actieve leden.
  43. DeviantArt is een netwerk voor het delen van kunst met meer dan 38 miljoen geregistreerde leden.
  44. Dronestagram (Nieuw) is gericht op foto's delen die zijn gemaakt met behulp van drones. Het beweert de Instagram voor drone-fotografie te zijn, & # 8221; met meer dan 30.000 leden.
  45. Fotki (nieuw) is beschikbaar in 240 landen. Het heeft meer dan 1,6miljoen leden en 1 miljard foto's. De site is in Estland gestart.
  46. Fotolog is een blogsite over foto's met meer dan 20 miljoen unieke bezoekers.
  47. Imgur (nieuw) is een foto-uitwisseling site waar leden kunnen stemmen (en rangschikken) op foto's. De site heeft honderden miljoenen afbeeldingen.
  48. Pixabay (Nieuw) deelt foto's van hoge kwaliteit van haar leden. De site heeft meer dan 1,1 miljoen afbeeldingen en video's.
  49. WeHeartIt is een sociaal netwerk voor het delen van inspirerende afbeeldingen. De site heeft meer dan 45 miljoen leden.
  50. Vero (nieuw) zegt dat het "een sociaal netwerk is voor iedereen die genoeg van iets houdt om het te delen - en wil controle hebben over met wie ze het delen. Net zoals in het echte leven. "
 • Als je denkt dat de bovenstaande sociale netwerklijst belangrijke sociale media-apps mist, neem dan contact met ons op met de ontbrekende, we zullen ze onmiddellijk toevoegen.