Sociale Netwerken

De lijst van de meest populaire 200 sociale netwerken ter wereld vanaf september 2018. De lijst is beschikbaar in 30 talen en wordt periodiek bijgewerkt.

Lijst met 200 Sociale Netwerken

  1. Path is een netwerk voor het delen en verzenden van berichten met uitgebreide functies voor het beheren van de privacy van de gedeelde foto's. Het is populair in Indonesië.
  2. Uplike (nieuw) is een foto-uitwisseling service gebaseerd in Frankrijk waarmee gebruikers hun inspiratie kunnen delen met het publiek. De app wordt momenteel gebruikt door miljoenen mensen in ongeveer 160 landen.
  3. Last.fm is een muziekdetectie- en aanbevelingsnetwerk dat ook deelt wat vrienden op het netwerk luisteren naar. De site heeft tientallen miljoenen gebruikers en meer dan 12 miljoen muzieknummers.
  4. VampireFreaks is een community voor gothic-industriële subculturen met miljoenen leden. De site wordt ook gebruikt voor daten.
  5. CafeMom is een site voor moeders en toekomstige moeders. Het heeft meer dan 8 miljoen maandelijkse unieke bezoeken.
  6. Ravelry is een sociaal netwerk voor breien, haken, spinnen en weven.De site heeft meer dan 7 miljoen geregistreerde gebruikers.
  7. ASmallWorld is een betaald sociaal netwerk dat alleen kan worden samengevoegd op basis van een uitnodiging door een lid. De site richt zich op luxe reizen en het bouwen van sociale connecties. Het lidmaatschap is begrensd op 250.000.
  8. ReverbNation is een sociaal netwerk voor muzikanten om hen te helpen bij het beheren van hun carrière en nieuwe kansen vinden. De site heeft ongeveer 4 miljoen muzikanten als leden.
  9. SoundCloud (nieuw) is een online audiodistributie platform waarmee gebruikers hun oorspronkelijk gemaakte geluiden kunnen uploaden, opnemen, promoten en delen. De service heeft elke maand meer dan 150 miljoen unieke luisteraars.
  10. Cross is een sociaal netwerk dat christelijke inhoud deelt met zijn 650.000 leden.
  11. Flixster is een site voor het ontdekken van nieuwe films, het leren van films en anderen ontmoeten met dezelfde smaak in films.
  12. Gaia is een anime-thema sociaal netwerk en een op forums gebaseerde website . Het heeft meer dan 25 miljoen geregistreerde gebruikers.
  13. BlackPlanet is een sociaal netwerk voor Afro-Amerikanen dat zich richt op dating, presentatie talent, en chatten en bloggen. De site heeft ongeveer 20 miljoen leden.
  14. My Muslim Friends Book (nieuw) is een sociaal netwerk voor het verbinden van moslims in 175 landen. De site heeft momenteel ongeveer 500.000 leden.
  15. Care2 is een sociaal netwerk dat activisten van over de hele wereld verbindt met voornamelijk bespreek politieke en milieukwesties. De site heeft ongeveer 40 miljoen gebruikers.
  16. CaringBridge is een sociaal netwerk voor mensen met verschillende medische aandoeningen, hospitalisatie, medische behandeling en herstel van een aanzienlijk ongeval, ziekte, letsel of procedure.
  17. GoFundMe (nieuw) is een fondsenwerving netwerk dat kan worden gebruikt om geld in te zamelen voor vrijwel elke oorzaak.
  18. Tinder (nieuw) is een locatie op basis van dating mobiele app die wordt gebruikt door meer dan 50 miljoen gebruikers.
  19. Crokes (nieuw) is een community of sociaal netwerk voor auteurs. Het is vergelijkbaar met Twitter, maar beperkt berichten tot 300 tekens.
  20. Goodreads (nieuw) is een sociaal netwerk voor boekenliefhebbers, die boeken kunnen aanbevelen en zien wat hun vrienden lezen, naast andere functies. De site is eigendom van Amazon en heeft tientallen miljoenen leden.
  21. Internations (nieuw) is een sociaal netwerk dat expats verbindt in 390 steden over de hele wereld. Het heeft bijna 3 miljoen gebruikers.
  22. PlentyofFish (Nieuw) is een dating sociaal netwerk dat gratis te gebruiken is, maar ook een aantal premium diensten biedt. Het heeft meer dan 100 miljoen geregistreerde leden.
  23. Minds (nieuw) is een sociaal netwerk waarmee gebruikers kanalen voor verschillende onderwerpen kunnen maken en gebruikers ook beloont voor hun online activiteiten. Het bevordert vrijheid en privacy op internet en heeft meer dan 2 miljoen leden.
  24. Nexopia is een Canadees sociaal netwerk waarmee de leden forums kunnen maken op elk onderwerp en discussies hebben in die forums. De site heeft meer dan 1 miljoen gebruikers.
  25. Glocals is een sociaal netwerk dat in Zwitserland is gemaakt voor de emigrantengemeenschap. Hiermee kunnen de leden elkaar ontmoeten, activiteiten organiseren en informatie delen.
  26. Academia (nieuw) is een sociaal netwerkwebsite voor academici. Het platform kan worden gebruikt om documenten te delen, hun impact te bewaken en het onderzoek op een bepaald gebied te volgen. De site heeft meer dan 55 miljoen gebruikers.
  27. Busuu (nieuw) is een taal - sociaal netwerk leren. De site verbindt leerlingen met sprekers van de moedertaal om het leerproces gemakkelijker te maken.
  28. English, baby! (nieuw) is een sociaal netwerk en online curriculum voor het leren van conversational Engels en jargon. De service wordt gebruikt door meer dan 1,6 miljoen leden.
  29. Italki (Nieuw) maakt verbindingen tussen taalleerders en taaldocenten om nieuwe talen te leren. De site heeft meer dan 1 miljoen studenten.
  30. Untappd (nieuw) is een mobiel sociaal netwerk Hiermee kunnen leden het bier dat ze consumeren beoordelen, badges verdienen, foto's van hun bieren delen, taplijsten bekijken van locaties in de buurt en zien welke bieren hun vrienden drinken. De site heeft ongeveer 3 miljoen leden.
  31. Doximity (nieuw) is een sociaal netwerk voor Amerikaanse clinici. Het heeft meer dan 800.000 leden.
  32. Wayn is een reisnetwerk dat gelijkgestemde mensen verbindt en ook helpt ze ontdekken waar ze naartoe moeten. De site heeft meer dan 20 miljoen gebruikers.
  33. CouchSurfing biedt een platform voor leden om als gast bij iemand te blijven & # 8217; s thuis, ontvang reizigers, ontmoet andere leden of word lid van een evenement. De site heeft ruwweg 15 miljoen leden.
  34. TravBuddy is gespecialiseerd in het vinden van een reisgenoot. De site heeft ongeveer een half miljoen leden.
  35. Tournac (nieuw) is een sociaal netwerk voor reizigers die mensen verbinden die naar dezelfde locatie reizen.
  36. Cellufun is een gaming-community met meer dan 2 miljoen leden die toegankelijk zijn via elk mobiel apparaat.
  37. MocoSpace is sociale gaming-site met meer dan 2 miljoen gebruikers en meer dan 1 miljard maandelijkse paginaweergaven.
  38. Zynga (nieuw) biedt meerdere spellen aan die worden gespeeld door miljoenen dagelijkse gebruikers. Populaire titels zijn Farmville, Draw Something en Zynga Poker.
  39. Habbo is een sociaal gamingbedrijf voor tieners. Het heeft meer dan 5 miljoen unieke maandelijkse bezoekers. Het netwerk beheert negen sites voor gebruikers in verschillende landen.
  40. YouTube is 's werelds toonaangevende netwerk voor het delen van video's waarmee gebruikers kunnen uploaden video's bekijken en delen. Het dient dagelijks miljarden video's.
  41. FunnyOrDie is een komisch videonetwerk waarmee gebruikers kunnen uploaden, delen, en beoordeel video's. De video's bevatten vaak beroemdheden. Het netwerk heeft honderden miljoenen kijkers.
  42. Tout is een videonetwerk waarmee bedrijven online video-omzet en -aandrijving kunnenvergroten een diepere betrokkenheid bij kijkers. Het heeft 85 miljoen unieke maandelijkse kijkers.
  43. Vine is populair geworden als een netwerk voor het delen van video's voor video's van 6 seconden. Het maakt nu deel uit van Twitter.
  44. Classmates verbindt mensen met hun middelbare schoolvrienden in de VS en maakt ook voor het uploaden van middelbare school jaarboeken. Leden kunnen ook hun reünies op school plannen.
  45. MyHeritage is een online genealogienetwerk waarmee gebruikers familiestambomen kunnen maken, upload en blader door foto's en doorzoek miljarden globale historische records. De site heeft wereldwijd 80 miljoen gebruikers.
  46. 23andMe (nieuw) is een DNA analysebedrijf dat zijn klanten verbindt met hun familieleden op basis van een DNA-analyse. Het geeft ook aan of de persoon waarschijnlijk gezondheidsproblemen heeft op basis van DNA-analyse.
  47. Ancestry (nieuw) is in het vinden van uw voorouders - dat wil zeggen , het bouwen van genealogienetwerken. De site heeft ongeveer 2 miljoen betalende leden.
  48. Viadeo is een sociaal netwerk voor ondernemers, ondernemers en managers - meestal in Europa. Het heeft ongeveer 50 miljoen leden.
  49. Tuenti is een sociaal netwerk voor studenten van universiteiten en hogescholen. Het heeft ongeveer 12 miljoen leden en is vooral populair in Spaanssprekende landen.
  50. Xing is een op carrière gericht sociaal netwerk dat wordt gebruikt door consumenten en ondernemingen. Xing ondersteunt gesloten groepen om een privaat en beveiligd netwerk binnen een onderneming mogelijk te maken.
 • Als je denkt dat de bovenstaande sociale netwerklijst belangrijke sociale media-apps mist, neem dan contact met ons op met de ontbrekende, we zullen ze onmiddellijk toevoegen.