Rețele de Socializare

Listă de 200 de rețele sociale din lume din septembrie 2018. Listă este disponibilă în 30 de limbi și este actualizată periodic. De asemenea, derulăm un Test de Dependență de Rețele Socializare, dacă sunteți interesat.Listă Top 200 Rețele de Socializare 2019

  1. Path este o rețea de distribuire a fotografiilor și de mesagerie care dispune de funcții bogate pentru controlul confidențialității dintre fotografiile partajate. Este popular în Indonezia.
  2. Uplike (Nou) este o partajare foto un serviciu cu sediul în Franța, care permite utilizatorilor să împărtășească inspirații cu publicul. Aplicația este în prezent utilizată de milioane de oameni în aproximativ 160 de țări.
  3. Last.fm este o rețea de descoperire și recomandare de muzică care, de asemenea, prietenii din rețea ascultă. Site-ul are zeci de milioane de utilizatori și peste 12 milioane de piese muzicale.
  4. VampireFreaks este o comunitate pentru subculturi gotice-industriale, care are milioane de membri. Site-ul este folosit și pentru întâlniri.
  5. CafeMom este un site pentru mame și mame care urmează să fie. Are peste 8 milioane de vizite unice lunare.
  6. Ravelry este o rețea socială pentru tricotat, croșetat, filare , și țesutul.Site-ul are peste 7 milioane de utilizatori înregistrați.
  7. ASmallWorld este o rețea socială plătită care poate fi integrată numai pe baza unei invitația unui membru. Site-ul se concentrează pe călătorii de lux și construirea de conexiuni sociale, numărul membrilor săi fiind limitat la 250.000.
  8. ReverbNation este o rețea socială pentru muzicieni care îi ajută să-și gestioneze cariera și găsiți noi oportunități. Site-ul are aproximativ 4 milioane de muzicieni în calitate de membri.
  9. SoundCloud (Nou) este o distribuție audio online platformă care permite utilizatorilor săi să încarce, să înregistreze, să promoveze și să împărtășească sunetele create inițial. Serviciul are peste 150 de milioane de ascultători unici în fiecare lună.
  10. Cross este o rețea socială care împarte conținutului creștin la 650.000 membri.
  11. Flixster este un site pentru descoperirea de filme noi, învățarea despre filme și întâlniți pe alții cu gusturi similare în filme.
  12. Gaia este o rețea socială tematică anime și un forum pe bază de site-uri web . Are peste 25 de milioane de utilizatori înregistrați.
  13. BlackPlanet este o rețea socială pentru afro-americani care se concentrează pe întâlniri, prezentări talent, chat și blogging. Site-ul are aproximativ 20 de milioane de membri.
  14. My Muslim Friends Book (Nou) este un rețeaua socială pentru conectarea musulmanilor în 175 de țări. Site-ul are în prezent aproximativ 500.000 de membri.
  15. Care2 este o rețea socială care leagă activiști din întreaga lume în principal discuta probleme politice și de mediu. Site-ul are aproximativ 40 de milioane de utilizatori.
  16. CaringBridge este o rețea socială pentru persoanele care se confruntă cu diverse afecțiuni medicale, spitalizare, tratamentul medical și recuperarea de la un accident semnificativ, o boală, un prejudiciu sau o procedură.
  17. GoFundMe (Nou) este o campanie de strângere de fonduri rețea care poate fi folosită pentru a strânge bani pentru majoritatea cauzelor.
  18. Tinder (Nou) este o locație bazat pe aplicații mobile care utilizează peste 50 de milioane de utilizatori.
  19. Crokes (Nou) este o comunitate sau rețeaua socială pentru autori. Este similar cu Twitter, dar limitează postările la 300 de caractere.
  20. Goodreads (Nou) este o rețea socială pentru iubitorii de carte, care pot recomanda cărți și să vadă ce le citesc prietenii, printre alte caracteristici. Site-ul este deținut de Amazon și are zeci de milioane de membri.
  21. Internațions (Nou) este un domeniu social care leagă expați în 390 de orașe din întreaga lume. Are aproape 3 milioane de utilizatori.
  22. PlentyofFish (Nou) este o întâlnire rețea socială care este liberă de a utiliza, dar oferă și unele servicii premium. Are peste 100 de milioane de membri înregistrați.
  23. Minds (Nou) este un social care permite utilizatorilor să creeze canale pe o varietate de subiecte și recompensează utilizatorii pentru activitatea lor online . Promovează libertatea și viața privată pe Internet și are peste 2 milioane de membri.
  24. Nexopia este o rețea socială canadiană care permite membrilor săi să creeze forumuri pe orice subiect și discuții în cadrul acestor forumuri. Site-ul are peste 1 milion de utilizatori.
  25. Glocals este o rețea socială creată în Elveția pentru comunitatea expatriată. Acesta permite membrilor să se întâlnească, să organizeze activități și să împărtășească informații.
  26. Academia (Nou) este un domeniu social site-ul de rețea pentru cadre universitare. Platforma poate fi utilizată pentru a împărtăși documente, pentru a monitoriza impactul acestora și pentru a urmări cercetarea într-un anumit domeniu. Site-ul are peste 55 de milioane de utilizatori.
  27. Busuu (Nou) este o limbă - rețeaua socială de învățare. Site-ul conectează cursanții la vorbitori de limbă maternă pentru a ușura procesul de învățare.
  28. English, baby! (Nou) este o rețea socială și curriculum onlinepentru învățarea limbii engleze conversaționale și a slangului. Serviciul este utilizat de mai mult de 1,6 milioane de membri.
  29. Italki (Nou) face legături între învățarea limbilor străine și profesorii de limbi străine pentru a ajuta la învățarea limbilor noi Site-ul are mai mult de 1 milion de elevi.
  30. Untappd (Nou) este o rețea socială mobilă care îi permite membrilor să evalueze berea pe care o consumă, să câștige insigne, să împărtășească poze cu bere, să revadă liste de la locațiile din apropiere și să vadă ce bere își beau prietenii. Site-ul are aproximativ 3 milioane de membri.
  31. Doximitate (Nou) este o caracteristică socială pentru medici americani.Are peste 800.000 de membri.
  32. Wayn este o rețea de călătorie care leagă oamenii simțitori și, de asemenea, ajută ei descoperă unde să meargă. Site-ul are peste 20 de milioane de utilizatori.
  33. CouchSurfing oferă o platformă pentru membrii să rămână ca oaspeți la cineva & # Acasă, călătorii gazdă, întâlniți alți membri sau participați la un eveniment. Site-ul are aproximativ 15 milioane de membri.
  34. TravBuddy este specializată în găsirea unui partener de călătorie. Site-ul are aproximativ o jumătate de milion de membri.
  35. Tournac (Nou) este un site social pentru călători care leagă persoanele care călătoresc în aceeași locație.
  36. Cellufun este un comunitatea de jocuri cu peste 2 milioane de membri care poate fi accesată utilizând orice dispozitiv mobil.
  37. MocoSpace este un site de jocuri sociale cu peste 2 milioane utilizatorii și peste 1 miliard de vizualizări lunare ale paginilor.
  38. Zynga (Nou) oferă mai multe jocuri care sunt jucate de milioane de utilizatori zilnici. Titlurile populare sunt Farmville, Draw Some, și Zynga Poker.
  39. Habbo este o companie de jocuri sociale pentru adolescenți. Are peste 5 milioane de vizitatori lunari unici. Rețeaua deține nouă site-uri pentru utilizatori din diferite țări.
  40. YouTube este cea mai importantă rețea de partajare video din lume, care permite încărcarea de către utilizatori , vizualizați și distribuiți videoclipuri. Servește zilnic miliarde de videoclipuri.
  41. FunnyOrDie este o rețea video de comedie care permite utilizatorilor să încarce, și rata clipurilor video. Videoclipurile conțin adesea celebrități. Rețeaua are sute de milioane de spectatori.
  42. Tout este o rețea video care ajută firmele să genereze venituri video online și să conducă un angajament mai profund cu telespectatorii. Are 85 de milioane de telespectatori unici lunar.
  43. Vine a devenit popular ca rețea de partajare video pentru videoclipuri de 6 secunde. Acum face parte din Twitter.
  44. Classmates leagă oamenii cu prietenii lor de liceu din SUA și, de asemenea, permite pentru încărcarea anuarelor de liceu. Membrii pot, de asemenea, planifica reuniunile lor de liceu.
  45. MyHeritage este o rețea de genealogie online care permite utilizatorilor să creeze copaci de familie, încărcați și răsfoiți fotografii și căutați miliarde de înregistrări istorice globale. Site-ul are 80 de milioane de utilizatori din întreaga lume.
  46. 23andMe (Nou) este un ADN companie de analiză care leagă clienții cu rudele lor pe baza unei analize ADN. De asemenea, se identifică dacă persoana are probabilitatea să aibă probleme legate de sănătate pe baza analizei ADN.
  47. Ancestry (Nou) este în afacerea de a-ți găsi strămoșii - de exemplu , construirea de rețele genealogice. Site-ul are aproximativ 2 milioane de membri plătitori.
  48. Viadeo este o rețea socială pentru proprietarii de afaceri, antreprenori și managerii - mai ales în Europa. Are aproximativ 50 de milioane de membri.
  49. Tuenti este o rețea socială dedicată studenților din universități și liceu. Are aproximativ 12 milioane de membri și este deosebit de popular în țările vorbitoare de limba spaniolă.
  50. Xing este o rețea socială orientată spre carieră, utilizată de consumatori și întreprinderi.Xing acceptă grupuri închise pentru a permite o rețea privată și sigură în cadrul unei întreprinderi.


 • Test de Dependență de Rețele Socializare

  Faceți testul nostru de dependență pentru rețelele sociale și vedeți cum vă performați.

  Dacă credeți că lista de rețele sociale de mai sus nu conține importante aplicații media sociale, vă rugăm să ne contactați cu cele lipsă, le vom adăuga imediat.