Rețele de Socializare

Aceasta este o listă de 250 de aplicații de social media, site-uri de socializare și platforme de social media începând cu 1 februarie 2023. Deși aceasta este cea mai bună listă de social media disponibilă, cu toate acestea nu ar trebui considerată ca fiind completă, deoarece odată cu creșterea marketingului social media , numărul este în continuă creștere. Lista este disponibilă în 32 de limbi care sunt enumerate la index și este actualizată periodic. De asemenea, derulăm un Test de Dependență de Rețele Socializare, dacă sunteți interesat.Rețele Socializare - Listă de 250 de site-uri de aplicații rețele sociale 2023


 1. Yareny (Nou) este o rețea socială foarte nouă, similară cu Twitter, dar cu o lungime a textului mult mai mare și mai puține restricții. Este modest, curat și liniștit. Yareny permite, de asemenea, utilizatorilor săi să-și monetizeze activitatea în rețea.

 2. Befilo (Nou) este o nouă rețea socială în care toată lumea este automat prietenă cu toată lumea. Utilizatorii doar se alătură rețelei și se împrietenesc automat cu toți ceilalți membri.

 3. Bumble (Nou) este o nouă aplicație de întâlniri și rețele sociale care solicită femeilor să inițieze conversația după ce se face un meci. Bumble le permite utilizatorilor să se conecteze cu încredere, fie că se întâlnesc, fac rețele sau se întâlnesc cu prietenii online.

 4. Demoxia (Nou) este o nouă rețea socială care combină rețelele sociale și mass-media de știri pe o singură platformă. Își plătește utilizatorii pentru tot ce postează. În prezent, plătește 1 USD pentru 1000 de vizualizări.

 5. Zoimas (Nou) este o rețea socială antidependență care menține utilizatorii online cât mai puțin posibil. Utilizatorii se pot autentifica o singură dată în 12 ore, pot fi online maximum 15 minute, pot posta o singură dată la fiecare conectare și au maximum 150 de prieteni.

 6. Fetelina (Nou) este o nouă rețea socială cu funcții simple și rapide. Se pare că vechea versiune bună de Facebook. Fetelina poate fi interesantă pentru utilizatorii care iubesc rețelele simple și fluide.

 7. Crypto Newspin (Nou) este un nou site de socializare dedicat comunității criptomonede, bitcoin și altcoins. Își propune să fie twitter al lumii cripto. Fiecare utilizator nou primește un airdrop criptografic gratuit.

 8. Supernova (Nou) este o nouă rețea socială care donează o parte din veniturile sale din publicitate unor organizații caritabile alese de utilizatori. De asemenea, oferă moderare umană 24/7 pentru o experiență comunitară mai blândă și mai incluzivă.

 9. Facebook este încă cea mai mare rețea socială din lume. Se spune că are aproximativ 2 miliarde de utilizatori lunari din decembrie 2017.

 10. Twitter are aproximativ 320 de milioane de utilizatori, care pot posta tweet-uri limitat la 280 de caractere.

 11. Instagram este o rețea socială de partajare a fotografiilor și videoclipurilor . Face parte din Facebook și are aproximativ 800 de milioane de utilizatori din ianuarie 2018.

 12. Pinterest este o rețea socială în care este adăugat conținut sub formă de pin și are aproximativ 200 de milioane de utilizatori din ianuarie 2018.

 13. LinkedIn este o platformă de rețea socială care este în principal folosit de profesioniștii în afaceri. În calitate de marcă comercială a Microsoft, LinkedIn are aproximativ 500 de milioane de utilizatori în ianuarie 2018.

 14. Reddit este o rețea socială de partajare a conținutului cu peste 500 de milioane de vizite lunare. Postările text sau linkurile directe pot fi partajate pe site și votate de membri pentru a determina popularitatea.

 15. Parler (Nou) este un serviciu american de rețele sociale alt-tech asociat cu conservatorii. Jurnaliştii au descris Parler ca fiind o alternativă alt-tech la Twitter, iar utilizatorii includ pe cei interzişi de pe reţelele sociale principale sau care se opun politicilor lor de moderare.

 16. Truth Social (Nou) este o platformă de social media creată de Trump Media & Technology Group, o companie americană de media și tehnologie fondată în octombrie 2021 de fostul președinte american Donald Trump. A fost numit un concurent pentru Parler și Gab în încercarea de a oferi o alternativă necenzurată la Twitter și Facebook, cu 1,7 milioane de utilizatori. Truth Social este disponibil numai pentru utilizatorii americani.

 17. Cato (Nou) este o nouă rețea socială care le permite utilizatorilor să posteze Miau și să primească mesaje nu atât de anonime.

 18. Beep (Nou) este o rețea socială nouă și gratuită în Belarus creată pentru comunicare, schimb de impresii, divertisment și doar bună dispoziție. Aici poți să vinzi ceea ce nu ai nevoie și să cumperi ceea ce ai nevoie, să găsești clienți noi și să vorbești despre afacerea ta sau să devii blogger.

 19. Basistar (Nou) este o rețea socială pentru spirite libere, fani și amp; cei interesați de democrația de bază în limba germană.

 20. Vanatu (Nou) este o rețea socială din Germania pentru contacte din viața reală, care vă permite să găsiți ușor și spontan persoane interesante în mediul dvs. real și să începeți instantaneu să comunicați cu persoanele pe care le-ați întâlnit.

 21. Universul familiei (Nou) este o rețea de socializare care va lega generațiile și va păstra istoria și amintirile fiecărei familii. Fiecare membru al familiei își poate încărca amintirile - fotografii, videoclipuri și chiar mesaje vocale. Și rețeaua le va transforma într-o arhivă interactivă unică de familie.

 22. Tellonym (Nou) este o nouă rețea socială care îți permite să creezi un cont pentru a vedea despre ce vorbesc prietenii tăi și a-i lăsa să-ți răspundă la întrebări.

 23. Quanswer (Nou) este o comunitate online în care ajutorul reciproc este scopul principal. Un loc în care oricine poate întreba despre orice, oricine este liber să se alăture, oricine poate răspunde, îi poate ajuta pe ceilalți și își poate exprima părerea în cel mai onest mod. Este disponibil în engleză, maghiară și română.

 24. Human Connection (Nou )este o rețea socială care permite utilizatorilor săi să construiască o punte cu semenii către un viitor durabil pentru copiii lumii. Este disponibil în limbile engleză, germană, franceză și spaniolă.

 25. Jodel (Nou) este o rețea de socializare care vă arată ce se întâmplă în zona dvs. în timp real. De asemenea, permite să partajați actualizările de știri locale și să participați la vot pentru a decide ce este esențial pentru locația dvs. Este disponibil în mai multe limbi majore.

 26. Rețeaua personală Life (Nou) se descrie ca o rețea personală care permite utilizatorilor săi să exprime, să comunice și să partajeze informații, fotografii, videoclipuri etc. cu alți utilizatori.

 27. Kultur Sharing ( Nou)este o platformă socială gratuită și independentă pentru experiențe culturale partajate. Pentru a găsi un acompaniament pentru teatru, concert, operă, balet sau muzeu. Pentru toată lumea din fiecare oraș. Este limba germană.

 28. Club House (Nou) este o nouă rețea socială care permite utilizatorilor săi să iasă cu prietenii, să cunoască alții noi și să vorbească despre orice în timp real. Este un nou tip de rețea socială care se bazează pe voce.

 29. Vero (Nou) este o nouă rețea socială fără reclame și fără algoritmi, optimizată pentru conexiune, nu pentru dependență, punându-și utilizatorii în control total.

 30. RCPE (Nou) este o nouă rețea socială care conectează oamenii prin mâncare. Permite utilizatorilor săi să descopere cei mai buni bucătari & rețete din întreaga lume.

 31. Helo (Nou) este o nouă aplicație de socializare care le permite utilizatorilor să răsfoiască conținut care este relevant pentru ce’ se întâmplă în jurul tău. Este foarte popular în India.

 32. Lomotif (Nou) Lomotif este o nouă platformă de rețea socială de partajare video scurtă, care oferă o creație ușoară și intuitivă, cu instrumente de editare și curatare care inspiră creativitate și colaborare.

 33. Roposo (Nou) este o nouă platformă de socializare care este similară cu TikTok și se concentrează pe conținut regional. Roposo este popular în India și, ca platformă premium de divertisment live și comerț, le permite utilizatorilor săi să transmită cumpărături live, să-și dezvolte rețeaua, să-și lanseze magazinul pop și să-și monetizeze talentul.

 34. Pearpop (Nou) este o platformă de colaborare social media cu sediul în Los Angeles, Statele Unite. Oferă utilizatorilor săi o funcție numită provocare, care permite mărcilor să activeze instantaneu campanii de creatori la cerere. Are aproximativ 200.000 de utilizatori.

 35. Yubo (Nou) este o nouă rețea socială cu sediul în Franța. Este o aplicație de descoperire socială în direct care permite utilizatorilor să se alăture distracției, să converseze, să joace jocuri și să transmită în direct. Are aproximativ 60 de milioane de utilizatori.

 36. HalloApp (Nou) este o nouă rețea socială care consideră confidențialitatea drept un drept fundamental al omului. A fost creat de primii dezvoltatori ai Whatsapp. Permite utilizatorilor să contacteze persoane aflate deja în lista de contacte din telefon și nu adună informații personale.

 37. Trupă (Nou) este o aplicație pentru comunitatea socială mobilă care se concentrează în principal pe comunicarea între grupuri. Oferă un spațiu dedicat prin care toate informațiile ies și revin în același mod, astfel încât membrii să nu piardă niciodată nimic important. Are aproximativ 50 de milioane de utilizatori.

 38. Sunroom (Nou) este o nouă platformă socială dedicată sprijinirii femeilor în a-și asigura averea și viitorul. Este o aplicație de creație în care femeile și oamenii non-binari câștigă bani. Platforma este deținută și operată de femei care împărtășesc o cultură agresivă pentru corp pozitivă, prietenoasă cu lucrătorii sexuali.

 39. OnlyFans (Nou) este o nouă platformă de socializare care încurajează conexiunile creatorilor și fanilor. Majoritatea celor 150 de milioane de utilizatori ai săi sunt artiști și creatori de conținut din toate genurile, iar platforma le permite să-și monetizeze conținutul cu baza lor de fani.

 40. Valence (Nou) este o nouă rețea socială care este dedicată succesului profesioniștilor de culoare. Conectează, prezintă și împuternicește comunitatea profesională globală a negrilor. Valence oferă oportunități de creare de rețele, un panou de locuri de muncă și oportunități de recrutare. Se știe că multe companii de profil, inclusiv Amazon, PayPal și Reddit, au folosit Valence pentru angajare.

 41. Elpha (Nou) este o nouă platformă de socializare în care femeile reușesc să lucreze împreună. Membrii pot accesa conversații zilnice cu experți, oportunități din interior, sfaturi, asistență și multe alte informații utile. Are aproximativ 100.000 de utilizatori.

 42. BeReal (Nou) este o nouă aplicație social media similară cu Instagram. Dar, spre deosebire de Instagram, le permite utilizatorilor săi, într-un mod unic, să descopere cine sunt cu adevărat prietenii tăi în viața lor de zi cu zi. Ca cultură a platformei, acceptă fotografii și videoclipuri reale needitate și nemobilate.

 43. Polywork (Nou) este o rețea socială profesională care permite utilizatorilor săi să împărtășească ceea ce fac atât personal, cât și profesional și să trimită cereri de colaborare altora. Este foarte asemănător cu LinkedIn, dar cu funcții mai interesante și politici mai puțin restrictive.

 44. Aplaudabil (Nou) este o nouă platformă de rețele sociale foarte asemănătoare cu Instagram. Le permite utilizatorilor săi să surprindă și să-și împărtășească experiențele zilnice într-un mod pe care alții le pot repeta. Funcția sa „Aplaudă” funcționează pentru a îmbunătăți calitatea vieții utilizatorilor săi, concentrându-se pe experiențe specifice și autentice pe care utilizatorii săi le iubesc sau le apreciază.

 45. Poparazzi (Nou) este o nouă rețea socială considerată a fi anti-Instagram datorită caracteristicii sale care interzice selfie-urile. În esență, este o aplicație de partajare a fotografiilor care vă permite doar să încărcați fotografii cu alte persoane. Are aproximativ 5 milioane de utilizatori, majoritatea fiind Generația-Z.

 46. Șoaptă (Nou) este o aplicație nouă și anonimă de rețea socială, care permite utilizatorilor săi să posteze confesiuni, fie că este vorba de fapte sau ficțiune, prin suprapunerea textului pe o imagine. Deoarece platforma funcționează în întregime anonim, utilizatorii primesc o poreclă aleatorie la înregistrare și nu există urmăritori, prieteni sau profiluri ale vreunui utilizator pe platformă. Este popular printre adolescenți.

 47. Octi (Nou) este o nouă rețea socială care folosește realitatea augmentată pentru a conecta oamenii în viața reală. Membrii pot realiza videoclipuri cu obiecte și scene și pot câștiga monede digitale Octi pe măsură ce mai mulți oameni se implică și pot cumpăra produse exclusive de la mărcile preferate cu monedele lor Octi.

 48. CloutHub (Nou) este o nouă rețea socială în care utilizatorii se pot socializa, se pot conecta și pot colabora pe subiecte care contează cel mai mult pentru ei. Este o rețea socială fără reclame pentru împuternicire și implicare civică, socială și politică.

 49. Gab (Nou) este o rețea socială fără reclame, care permite utilizatorilor săi să citească și să scrie mesaje de până la 300 de caractere, numite gabs. Are aproximativ 200.000 de utilizatori.

 50. Mastodon este o nouă rețea de socializare, ceva între Instagram și Twitter . Devine rapid popular și adaugă noi funcții care nu există pentru celelalte două.

 51. Ello este o rețea socială a comunității globale care reunește artiști și creatori.

 52. Bună ziua este o rețea socială în care utilizatorii se pot alătura și creați comunități cu aceleași interese.

 53. Oportunity este o rețea socială de afaceri cu un algoritm de potrivire pentru conectați profesioniști pentru oportunități de afaceri și relații. Are câteva milioane de utilizatori în întreaga lume.

 54. MeWe se descrie ca fiind rețeaua socială Generation-Next. Oferă utilizatorilor săi o bună autonomie asupra prezenței și securității lor în rețea.

 55. Raftr este o platformă de evenimente și comunicare pentru studenți cu o rețea socială exclusivă pentru fiecare școală.

 56. OneWay este o rețea socială alternativă care se concentrează foarte mult pe politica libertate, dreptul la libertatea de exprimare și libertatea de conștiință.

 57. EyeEm este o rețea socială bazată pe conținut vizual. Este considerată o alternativă la Instagram. Dar are un conținut mai autentic oferit de 22 de milioane de utilizatori.

 58. Care2 este o rețea socială care conectează activiști din în întreaga lume pentru a discuta în primul rând probleme politice și de mediu. Site-ul are aproximativ 40 de milioane de utilizatori.

 59. GirlsAskGuys (Nou) este o platformă de socializare bazată pe sexul opus, în care sexe opuse își pun întrebări și își răspund reciproc.

 60. Canoodle este o rețea socială de întâlniri care reunește oameni cu aceleași interese.

 61. Bucketlist este o rețea socială în care utilizatorii își pot stabili obiective și interacționează cu alți utilizatori cu obiective similare.

 62. Brainly este o mare rețea socială educațională creată de studenți pentru studenți. Are 350 de milioane de utilizatori și este deosebit de popular în Brazilia și Statele Unite.

 63. hi5 este una dintre cele mai vechi rețele sociale care este popular în Asia, Europa de Est și țările africane. Are aproximativ 80 de milioane de membri.

 64. Tiktok este o rețea socială de partajare video mobilă scurtă . Are aproximativ 150 de milioane de utilizatori activi zilnic și este foarte popular în China și țările asiatice.

 65. NapSack este o familie și prieteni Rețea socială. Motto-ul său este de a face rețelele sociale ușoare și simple.

 66. DeviantArt este o rețea de partajare a artei cu peste 38 de milioane de membri înregistrați.

 67. Flickr este o rețea socială de partajare a fotografiilor și videoclipurilor care acceptă zeci de milioane de membri și peste 10 miliarde de fotografii.

 68. BlackPlanet este o rețea socială pentru afro-americani care se concentrează pe întâlniri, prezentarea talentului și chat și blogging. Site-ul are în jur de 20 de milioane de membri.

 69. Steemit ar putea fi văzut ca o combinație de Quora și Reddit. Utilizatorii își pot publica postările pe Steemit și, pe baza voturilor pozitive, pot primi jetoane criptografice Steem. Are aproximativ 10 milioane de utilizatori.

 70. Amino este o rețea socială mobilă care are comunități online mari despre aproape orice subiect.

 71. InLinx este considerat una dintre noile tendințe în rețelele sociale . Acesta reunește multe caracteristici diferite, cum ar fi; interacțiune între familii, prieteni și colegi, întâlniri, a face noi prieteni și marketing digital.

 72. Spinchat este o rețea socială în care vă puteți întâlni oameni noi și joacă-te cu ei.

 73. Diaspora este o rețea socială descentralizată care oferă multe moduri diferite de a partajați-vă postările și pentru a socializa cu alți utilizatori.

 74. Yooco este o platformă de rețea socială care îi permite utilizatorii să-și creeze propriile rețele sociale.

 75. Meetup este o rețea socială care facilitează un grup de oameni să se întâlnească personal în jurul unui subiect sau a unei teme specifice. Are aproximativ 32 de milioane de utilizatori.

 76. Badoo este unul dintre cele mai utilizate pe scară largă din lume rețele de întâlniri. Are peste 360 de milioane de utilizatori înregistrați.

 77. Tagged este o rețea socială pentru a-ți face noi prieteni . Site-ul are aproximativ 20 de milioane de vizitatori unici la nivel global.

 78. VK este ca Facebook, dar mai popular în Rusia și vecinătate țări cu peste 400 de milioane de utilizatori.

 79. Tumblr este o rețea de bloguri cu peste 350 de milioane bloguri și peste 500 de milioane de utilizatori. Rețeaua socială acceptă atât web, cât și mobil.

 80. Hub Culture este o rețea socială care permite membrilor săi pentru a crea conexiuni în lumea fizică și digitală.

 81. Cookpad este o rețea socială cu rețete și o platformă comunitară pentru ca oamenii să împărtășească idei de rețete și sfaturi de gătit. Are aproximativ 100 de milioane de utilizatori lunar din 70 de țări.

 82. Streetbank este o rețea socială de partajare și vecină. Utilizatorii fac, practic, trei lucruri: dau lucruri, împărtășesc lucruri și împărtășesc abilități. Are aproximativ 20 de mii de utilizatori din întreaga lume.

 83. Happn este o rețea socială care reunește oameni care sunt în același loc, în același timp. Are aproximativ 70 de milioane de utilizatori.

 84. Snapchat este o rețea de conținut în principal audiovizual cu aproximativ 200 de milioane de utilizatori în ianuarie 2018.

 85. MeetMe se concentrează pe a ajuta utilizatorii să descopere oameni noi chat cu pe dispozitivele mobile. Are peste 2,5 milioane de utilizatori activi zilnic.

 86. Peanut este o rețea socială care ajută mamele conectați-vă cu alte mame. Utilizatorii fac schimb de sprijin emoțional, povești, sfaturi și multe alte interese similare.

 87. Peloton este o rețea socială bazată pe fitness și ciclism. Membrii primesc sfaturi live de la instructori în timp ce merg cu bicicleta în aer liber sau acasă. Este popular în țările occidentale.

 88. WeChat este o rețea de mesagerie mobilă rețea cu aproape 1 miliard de utilizatori activi lunar care sunt în principal din China. Dar WeChat oferă și o versiune în engleză, internațională. Are o funcționalitate bogată, de la chat la cumpărături cu utilizatorii care cumpără chiar și case din aplicație.

 89. FicWad este o rețea socială în care utilizatorii pot crea povești și poveștile lor afișate în rezultatele căutării.

 90. Digg este o rețea socială bazată pe știri. Organizează știri, articole și videoclipuri din alte surse media importante. Utilizatorii pot săpa o poveste sau o știre pentru a fi văzute de alți utilizatori.

 91. Anchor este o rețea socială care permite membrilor săi să trimită cu ușurință podcasturi și distribuiți-le pe scară largă cu un singur clic.

 92. Discord este o rețea socială care oferă voce și voce gratuite și sigure oportunitate de chat text pentru jucătorii online. Este considerată o alternativă la Skype și TeamSpeak.

 93. Blab este o rețea socială care oferă libertatea de a partaja anonim. Utilizatorii își pot împărtăși secretele, confesiunile, temerile și poveștile amuzante în mod anonim.

 94. Bebee se descrie ca o rețea socială de branding personal . Utilizatorii își unesc viața personală și profesională într-un singur profil și se promovează către angajatori, clienți și vânzători.

 95. Signal este o aplicație de socializare care permite utilizatorilor să trimită -Mesaje de grup, text, vocale, video, documente și imagine de calitate oriunde în lume, fără taxe SMS sau MMS.

 96. Douban este o rețea socială chineză foarte mare care reunește iubitorii de cărți și film și fanii muzicii.

 97. Skyrock este în primul rând o rețea socială franceză care oferă capabilități de blogging pentru membrii săi. Are câteva milioane de membri.

 98. Galleria Irc- este o rețea socială din Finlanda. Are aproximativ 500 de mii de membri și este deschis în principal persoanelor vorbitoare de finlandeză.

 99. Wer-Kennt-Wen este o rețea socială comunitară în limba germană.

 100. Mamba este o rețea socială de întâlniri care este cea mai populară în Rusia și în multe alte țări din lume.

 101. Copains d’Avant este numărul unu social rețea folosită în Franța.

 102. Ameba este una dintre cele mai mari rețele sociale din japoneză.

 103. Miarroba este o rețea socială din Spania care îi permite utilizatorilor să partajeze diferite tipuri de conținut.

 104. Fc2 este a treia cea mai mare rețea socială din Japonia . Este disponibil și în multe alte limbi.

 105. Weibo este o rețea socială mare din China, care are aproximativ 300 milioane de membri.

 106. Spaces este o rețea socială populară în principal în țările vorbitoare de limbă rusă .

 107. Taringa! este o rețea de socializare foarte populară în Argentina și în alte țări de limbă spaniolă.

 108. Trombi este o rețea socială franceză în care membrii găsesc și legați vechi prieteni. Are peste 9 milioane de utilizatori.

 109. Zoo.gr este o rețea socială pentru limba greacă oameni să se întâlnească și să se conecteze.

 110. Hatena este o rețea socială japoneză cunoscută cu caracteristica de marcare. Utilizatorii interacționează prin intermediul adreselor URL pe care le-au distribuit.

 111. LiveInternet este una dintre cele mai mari rețele sociale din Rusia . Membrii săi sunt estimați în jur de 25 de milioane.

 112. Rediff este o rețea socială și un portal din India similar cu pinterest.

 113. Qzone este una dintre cele mai mari rețele sociale din China . Are 480 de milioane de membri și este doar în chineză. De asemenea, al 9-lea cel mai mare site web din lume.

 114. Plurk este o rețea socială deosebit de populară în Taiwan, care permite utilizatorilor să creeze și să partajeze conținut pe scurt.

 115. Mixi este o rețea socială populară în Japonia. Are aproximativ 25 de milioane de membri.

 116. Live Journal este o rețea de socializare foarte populară în țările de limbă rusă.

 117. Nasza Klasa este o rețea socială foarte populară în Polonia.

 118. Cyworld este un site web de rețele sociale din Coreea de Sud. Are aproximativ 20 de milioane de membri și este doar în limba coreeană.

 119. Nextdoor este o rețea socială care leagă vecinii prin distribuirea viitoarelor evenimente și alte activități din cartier. Peste 150.000 de cartiere din SUA folosesc Nextdoor.

 120. Gaia este o rețea socială cu tema anime și site bazat pe forumuri. Are peste 25 de milioane de utilizatori înregistrați.

 121. Odnoklassniki este o rețea socială foarte populară în țările vorbitoare de limbă rusă și țările din fosta Uniune Sovietică.

 122. Partyflock este o rețea socială olandeză care reunește membri interesați de muzică house și muzică electronică generală.

 123. Wanelo este o rețea socială de cumpărături online. Utilizatorii postează și vând orice fel de produse sub îndrumarea rețelei.

 124. Internații (Nou) este o rețea socială care conectează expații din 390 de orașe din întreaga lume. Are aproape 3 milioane de utilizatori.

 125. AngelList (Nou) este o platformă de rețea socială folosită în principal de noi investitori și de antreprenori la început.

 126. Xing este o rețea socială orientată spre carieră, care este folosit de consumatori și întreprinderi. Xing acceptă grupuri închise pentru a activa o rețea privată și sigură în cadrul unei întreprinderi.

 127. ASmallWorld este o rețea socială plătită care poate doar să fie alăturat pe baza unei invitații a unui membru. Site-ul se concentrează pe călătoriile de lux și pe construirea de legături sociale. Abonamentul său este limitat la 250.000.

 128. ReverbNation este o rețea de socializare pentru muzicieni pentru a ajuta își gestionează cariera și găsesc noi oportunități. Site-ul are aproximativ 4 milioane de muzicieni ca membri.

 129. SoundCloud (Nou) este o platformă de distribuție audio online care permite utilizatorilor săi să încarce, să înregistreze, să promoveze și să partajeze sunetele create inițial. Serviciul are peste 150 de milioane de ascultători unici în fiecare lună.

 130. Medium este probabil cea mai mare rețea socială din lume pentru lectură și scrisul. Are aproximativ 60 de milioane de utilizatori.

 131. eToro este o rețea mondială de investiții sociale care aduce comercianți sociali împreună.

 132. HR este o rețea socială pentru profesioniștii în resurse umane din întreaga lume .

 133. Influenster este o rețea de socializare pentru recenzii și eșantionare de produse noi online. Are aproximativ 1 milion de membri.

 134. Evernote este o rețea socială internațională care conectează profesioniștii din afaceri. Are aproximativ 15 milioane de utilizatori.

 135. 23snaps este o rețea socială în care familiile pot partaja fotografii online ale întregii familii în albume private.

 136. Flixster este un site pentru descoperirea de filme noi, învățând despre filme și întâlnirea cu alții cu gusturi similare în filme.

 137. Minți (Nou) este o rețea socială care permite utilizatorilor săi să creeze canale pe o varietate de subiecte și, de asemenea, recompensează utilizatorii pentru activitatea lor online. Promovează libertatea și confidențialitatea pe internet și are peste 2 milioane de membri.

 138. Photobucket este un site de găzduire de fotografii și videoclipuri care are peste zece miliarde de fotografii și peste 100 de milioane de membri.

 139. CaringBridge este o rețea socială pentru persoanele care se confruntă cu diverse afecțiuni medicale, spitalizare, tratament medical și recuperare după un accident, boală, rănire sau procedură semnificativă.

 140. About.me deservește în principal liber profesioniști și antreprenori care doresc să crește numărul clienților lor. Are aproximativ 5 milioane de membri.

 141. CafeMom este un site pentru mame și mame- a fi. Are peste 8 milioane de vizite unice lunare.

 142. Ravelry este o rețea socială pentru tricotat, croșetat, tors și țesut. Site-ul are peste 7 milioane de utilizatori înregistrați.

 143. Slashdot este o rețea socială în care utilizatorii își pot adăuga știrile și articole pentru a fi comentate de alți utilizatori.

 144. Playlist este o rețea socială muzicală. Le permite utilizatorilor să creeze liste nelimitate de muzică și să le partajeze prietenilor. Are aproximativ 500 de mii de utilizatori.

 145. Airtime este o nouă rețea socială de partajare a videoclipurilor. Acesta permite membrilor să se adune pentru chat de grup și vizionare video.

 146. Cellufun este o comunitate de jocuri cu peste 2 milioane de membri care poate fi accesat folosind orice dispozitiv mobil.

 147. MocoSpace este jocuri sociale site cu peste 2 milioane de utilizatori și peste 1 miliard de vizualizări lunare de pagină.

 148. Zynga (Nou) oferă mai multe jocuri care sunt jucate de milioane de utilizatori zilnic. Titlurile populare sunt Farmville, Draw Something și Zynga Poker.

 149. Habbo este o companie de jocuri sociale pentru adolescenți. Are peste 5 milioane de vizitatori unici lunar. Rețeaua operează nouă site-uri pentru utilizatori din diferite țări.

 150. Crunchyroll este o rețea de socializare pentru cei cărora le place anime-ul , desene animate și altele asemenea.

 151. Rooster Teeth este o rețea de socializare dedicată jocurilor online, seriei web , muzică și anime.

 152. Twitch este o rețea socială dedicată jocurilor online .

 153. Hyves este cea mai populară rețea socială din Olanda, cu aproximativ 10 milioane de utilizatori.

 154. Fishbrain este o rețea socială special pentru cei care iubesc pescuitul. Are aproximativ 2 milioane de membri.

 155. OpenDiary este una dintre cele mai vechi rețele sociale (fondată în 1998). Acesta permite membrilor să aibă agende online. Are aproximativ 5 milioane de membri.

 156. Athlinks este o rețea socială care reunește oameni interesați în activități în aer liber precum alergarea și înotul.

 157. RallyPoint Peste 1 milion de membri actuali și foști ai Armata SUA se adună pentru a discuta despre viața militară, a împărtăși informații și a face schimb de povești.

 158. BeMyEyes este conceput pentru a ajuta oamenii nevăzători să rezolve probleme de zi cu zi Probleme. Aplicația conectează persoanele cu deficiențe de vedere cu utilizatorii cu vederi complete prin chat video pentru a arăta situația și pentru a obține ajutor. Într-un fel, persoana văzătoare își împrumută ochii orbilor.

 159. Kik este o nouă aplicație mobilă de rețele sociale pentru online chat și mesagerie instantanee.

 160. GetJealus este o rețea socială în care membrii distribuie conținut legat de călătorii .

 161. TravellersPoint este o rețea online a comunității de călătorie în care utilizatorii împărtășesc experiențele lor de călătorie.

 162. Gapyear este o rețea socială care reunește călători din întreaga lume.

 163. CouchSurfing oferă o platformă pentru ca membrii să rămână un oaspete la domiciliul cuiva, găzduiește călători, întâlnește alți membri sau participă la un eveniment. Site-ul are aproximativ 15 milioane de membri.

 164. YY este o altă rețea socială mare a Chinei cu 122 de milioane de utilizatori. Permite utilizatorilor să posteze videoclipuri într-un grup care poate fi vizionat de sute de mii de membri.

 165. Glocals este o rețea socială creată în Elveția pentru comunitatea expatriată. Permite membrilor să se întâlnească, să organizeze activități și să partajeze informații.

 166. Nexopia este o rețea socială canadiană care îi permite membrii să creeze forumuri pe orice subiect și să aibă discuții în cadrul acestor forumuri. Site-ul are peste 1 milion de utilizatori.

 167. Colegii de clasă leagă oamenii cu prietenii lor de liceu în SUA și permite, de asemenea, încărcarea anuarelor de liceu. Membrii își pot planifica și reuniunile de liceu.

 168. Tingles este o rețea socială video bazată pe ASMR ( Răspuns meridian senzorial autonom) care permite videoclipurilor cu sunet moale să declanșeze sentimente pozitive și euforice. Are câteva milioane de utilizatori.

 169. Quora este o rețea socială bazată pe întrebări și răspunsuri platformă în care utilizatorii pun întrebări-răspuns. Are aproximativ 200 de milioane de utilizatori din ianuarie 2018.

 170. Întrebați este o altă rețea socială mare de întrebări și răspunsuri similară cu Quora . Are aproximativ 160 de milioane de utilizatori.

 171. ProductHunt (Nou) este un site de rețea socială care acordă prioritate conținutului despre produse noi.

 172. Untappd (Nou) este o rețea socială mobilă care le permite membrilor să evalueze berea pe care o consumă, să câștige insigne, să partajeze fotografii cu berile lor, să examineze listele de robinete din locațiile din apropiere și să vadă ce beri beau prietenii lor. Site-ul are aproximativ 3 milioane de membri.

 173. Doximity (Nou) este o rețea socială pentru clinicienii din SUA. Are peste 800.000 de membri.

 174. WriteAPrisoner este o rețea socială din SUA-Florida reunind utilizatorii și copiii afectați de infracțiuni.

 175. Altervista este o rețea socială italiană unde utilizatorii pot crea site-uri web gratuit. Are aproximativ 2,5 milioane de utilizatori.

 176. MixCloud este o rețea socială în care utilizatorii pot asculta pentru DJ, creați și partajați listele lor cu alți utilizatori.

 177. Koofers este o altă rețea socială educațională cu aproximativ 2 milioane membrii. Este popular în rândul studenților.

 178. PatientsLikeMe este o rețea de socializare pentru pacienți care conectează pacienți cu boli similare pentru a face schimb de informații.

 179. DailyStrength este o rețea socială medicală și de asistență comunitară. rețea cu aproximativ 43 de milioane de membri.

 180. MyHeritage este o rețea de genealogie online care permite utilizatorilor pentru a crea arbori genealogic, a încărca și a răsfoi fotografii și a căuta miliarde de înregistrări istorice globale. Site-ul are 80 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

 181. 23andMe (Nou) este o companie de analiză ADN care își leagă clienții cu rudele pe baza unei analize ADN. De asemenea, identifică dacă persoana este probabil să aibă probleme legate de sănătate pe baza analizei ADN.

 182. Ancestry (Nou) este în afacerea de a-ți găsi strămoșii — adică construirea reţelelor de genealogie. Site-ul are aproximativ 2 milioane de membri plătitori.

 183. Geni este o rețea de socializare care permite utilizatorilor săi să creează-și arborele genealogic și invită alte rude să se alăture. Are aproximativ 180 de milioane de utilizatori.

 184. Bandcamp este o rețea socială care conectează muzicieni și artiști.

 185. VampireFreaks este o comunitate pentru subculturi gotic-industriale care are milioane de membri. Site-ul este folosit și pentru întâlniri.

 186. Tinder (Nou) este o aplicație mobilă de întâlniri bazată pe locație, care este folosită de peste 50 de milioane de utilizatori.

 187. Crokes (Nou) este o comunitate sau o rețea socială pentru autori. Este similar cu Twitter, dar limitează postările la 300 de caractere.

 188. Goodreads (Nou) este o rețea socială pentru iubitorii de cărți, care pot recomanda cărți și pot vedea ce citesc prietenii lor, printre alte caracteristici. Site-ul este deținut de Amazon și are zeci de milioane de membri.

 189. Academia (Nou) este un site de rețea socială pentru cadre universitare. Platforma poate fi folosită pentru a partaja lucrări, a monitoriza impactul acestora și a urmări cercetările într-un anumit domeniu. Site-ul are peste 55 de milioane de utilizatori.

 190. Library Thing este o rețea de socializare dedicată cărților și comunitate de cititori de cărți.

 191. Listography este o rețea socială cu liste și autobiografie.

 192. Bibsonomy este o rețea socială în care membrii pot organiza organizații științifice lucrează, cercetează, colectează publicații și contactează colegi și cercetători cu idei similare.

 193. ResearchGate este o rețea socială în care cercetătorii și oamenii de știință pot se întâlnesc, discută și schimbă cunoștințele lor.

 194. Wattpad este una dintre cele mai mari rețele sociale bazate pe literatură rețele în care cititorii și autorii se conectează. Are aproximativ 65 de milioane de utilizatori.

 195. Anobii este o rețea socială la care cititorii se pot conecta și faceți schimb de idei despre cărți.

 196. Scribd este o mare rețea socială de lectură în care membrii pot citi cărți, cărți audio și reviste.

 197. Grindr este o rețea socială mobilă pentru gay, bi , persoane trans și queer să se întâlnească și să se conecteze.

 198. Gays este o rețea socială pentru comunitatea LGBT. Are peste 100.000 de membri.

 199. Letterboxd este o rețea socială în care utilizatorii apreciază, evaluează și partajați conținut despre filme.

 200. Stage32 este o rețea socială și un site web educațional pentru oameni în televiziune, cinema și industria cinematografică.

 201. Film Affinity este un Rețea de socializare care reunește oameni cu un placut apropiat pentru filme și seriale TV.

 202. Filmow este o rețea socială din Brazilia care permite utilizatorilor săi să enumerați, evaluați și recomandați filmele pe care le vizionează.

 203. Telfie este o rețea socială pentru divertisment.

 204. Mubi este o rețea socială bazată pe abonament pentru comunitatea cinematografică.

 205. Lingualoe este o rețea socială de predare a limbilor străine. Are aproximativ 4 milioane de membri.

 206. Amikumu este o altă rețea socială de învățare a limbilor străine. Ajută utilizatorul să găsească vorbitorii din apropiere sau cursanții aceleiași limbi.

 207. Hellolingo este o rețea socială dedicată predării și învățării limbi străine.

 208. Italki (Nou) face conexiuni între cursanții de limbi străine și profesorii de limbi străine pentru a ajuta la învățarea de noi limbi. Site-ul are peste 1 milion de studenți.

 209. Engleză, dragă! (Nou ) este o rețea socială și un curriculum online pentru învățarea engleză conversațională și argou. Serviciul este folosit de peste 1,6 milioane de membri.

 210. Busuu (Nou) este o rețea socială de învățare a limbilor străine. Site-ul conectează cursanții cu vorbitori de limba maternă pentru a facilita procesul de învățare.

 211. WhatsApp este o platformă de rețea socială de mesagerie instantanee care este folosit în principal pe smartphone-uri. Acesta a fost cumpărat recent de Facebook și se estimează că va avea aproximativ 1 miliard de utilizatori începând cu ianuarie 2018.

 212. Messenger (Nou) este o altă mesagerie instantanee platformă de rețea socială care funcționează în interiorul Facebook. Utilizatorii săi sunt estimați la aproximativ 1,2 miliarde din ianuarie 2018.

 213. Skype este o platformă de mesagerie instantanee care permite comunicarea folosind text, voce și video. Are peste 300 de milioane de utilizatori activi lunar și acum face parte din Microsoft.

 214. Viber este, de asemenea, o rețea socială de comunicare precum Skype care permite mesaje text, vocale și video. Are peste 800 de milioane de utilizatori.

 215. Telegram este un serviciu de mesagerie instantanee bazat pe cloud care are peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar.

 216. Stumbleupon se concentrează pe descoperirea de conținut pentru utilizatorii săi. Este oferit ca bară de instrumente pentru browser în toate browserele populare.

 217. YouTube este liderul mondial în distribuirea videoclipurilor rețea care permite utilizatorilor săi să încarce, să vizualizeze și să partajeze videoclipuri. Acesta difuzează miliarde de videoclipuri zilnic.

 218. Vimeo este o rețea socială bazată pe videoclipuri foarte asemănătoare YouTube, dar cu caracteristici și funcții mai multe și diferite. Are 70 de milioane de membri și 240 de milioane de spectatori lunar.

 219. FunnyOrDie este o rețea video de comedie care permite utilizatorilor pentru a încărca, distribui și evalua videoclipuri. Videoclipurile prezintă adesea celebrități. Rețeaua are sute de milioane de spectatori.

 220. Last Fm este o rețea de descoperire și recomandare muzicală care împărtășește și ceea ce ascultă prietenii din rețea. Site-ul are zeci de milioane de utilizatori și peste 12 milioane de melodii.

 221. Howcast este o rețea socială similară cu Youtube, unde utilizatorii pot încărca conținut video de înaltă calitate.

 222. Bigo este o rețea socială în flux live în care utilizatorii își pot prezenta talentele și pot întâlni alți membri. Este foarte popular în Singapore, Thailanda, Japonia și India și are aproximativ 40 de milioane de membri.

 223. Bitchute este o rețea socială de găzduire video, cum ar fi YouTube . Politicile sale, și în special politica de monetizare, sunt considerate a fi mai puțin stricte decât YouTube.

 224. Snapfish este o fotografie partajarea rețelei sociale unde membrii pot beneficia de spațiu de stocare nelimitat pentru fotografiile lor. Site-ul are zeci de milioane de membri.

 225. Shutterfly (Nou) este un site de partajare a fotografiilor care permite celor 2 milioane de membri săi să folosească fotografiile pentru a crea cadouri personalizate, cum ar fi căni și tricouri.

 226. 500px (Nou) este o rețea socială canadiană de partajare a fotografiilor cu peste 1,5 milioane de membri activi.

 227. Dronestagram (Nou) se concentrează pe partajarea fotografiilor care au fost făcute cu drone. Pretinde că este „Instagramul pentru fotografierea cu drone”; cu peste 30.000 de membri.

 228. Fotki ( Nou) este disponibil în 240 de țări. Are peste 1,6 milioane de membri și 1 miliard de fotografii. Site-ul a fost lansat în Estonia.

 229. Fotolog este un site de bloguri foto cu peste 20 de milioane de vizitatori unici.

 230. Imgur (Nou) este un site de partajare a fotografiilor unde membrii pot vota (și pot clasa) fotografiile. Site-ul are sute de milioane de imagini.

 231. Pixabay (Nou) partajează fotografii de înaltă calitate de la membrii săi. Site-ul are peste 1,1 milioane de imagini și videoclipuri.

 232. WeHeartIt este o rețea socială pentru distribuirea de imagini inspiratoare. Site-ul are peste 45 de milioane de membri.

 233. PlentyofFish (Nou) este o rețea socială de întâlniri care este gratuită, dar oferă și unele servicii premium. Are peste 100 de milioane de membri înregistrați.

 234. Foursquare oferă recomandări personalizate bazate pe un utilizator’ locația și achizițiile anterioare. Serviciul are zeci de milioane de utilizatori și crește rapid în spațiul întreprinderilor.

 235. Yummly este o rețea de socializare dedicată rețetelor alimentare și gătit.

 236. Panboard (Nou) este o rețea socială plătită care permite partajarea marcajelor. Utilizatorii pot beneficia de o experiență fără anunțuri pe acest site.

 237. Daniweb este o rețea socială în care oamenii IT se întâlnesc și discuta. Are aproximativ 2 milioane de utilizatori.

 238. Swarm este o nouă rețea socială de la Foursquare care ajută oamenii să-și amintească toate locurile și locațiile în care au fost.

 239. Yelp (Nou) este un site de recenzii de restaurante și servicii de acasă care are funcții sociale pentru a partaja fotografii, a scrie recenzii și a vedea activitățile prietenilor.

 240. Threema este o rețea de mesaje text, video și vocale reţea. Membrii îl pot folosi fără a furniza e-mailul sau informațiile despre telefonul mobil.

 241. Ning este o rețea socială care permite utilizatorilor săi pentru a crea un site de socializare și pentru a-l genera bani.

 242. Stack Exchange este o rețea socială bazată pe întrebări și răspunsuri, similară cu Quora.

 243. Jsfiddle este o rețea socială în care utilizatorii testează și își prezintă Coduri HTML, CSS și JavaScript.

 244. Houzz este o rețea socială în care utilizatorii se conectează și partajați conținut legat de design și decorare.

 245. Dribble este o rețea socială care permite în principal designerilor să se conecteze și împărtășiți idei.

 246. Disqus este o rețea socială care permite membrilor săi să creeze publicul online în jurul conținutului sau al site-ului lor.

 247. Bitbucket este o rețea socială în care utilizatorii pot partaja coduri de script și idei despre codificare.

 248. Slack este o rețea socială care reunește membrii echipei pe anumite lucrări și proiecte.

 249. SlideServe este o rețea socială mare în care utilizatorii pot încărcați și distribuiți diapozitivele lor și prezentările Powerpoint.

 250. The Dots a fost creat în 2014 în Egland. Misiunea sa este de a ajuta profesioniștii fără guler să se conecteze și să coopereze pentru proiecte creative.

 251. Zotero este o rețea socială și un software gratuit care funcționează ca asistent pentru cercetarea web.

 252. Webnode este o rețea socială care reunește utilizatorii pe baza construirii site-ului web gratuit. Are 30 de milioane de utilizatori.

 253. Coffeine este o rețea socială de jocuri care permite utilizatorilor săi pentru a difuza videoclipul jocului pe care îl joacă.

 254. Brave este o rețea socială pentru creatorii de site-uri web, e-mail marketing și altele asemenea. Are 15 milioane de utilizatori.

 255. GoFundMe (Nou) este o rețea de strângere de fonduri care poate fi folosită pentru a strânge bani pentru aproape orice cauză.

 256. Kickstarter (Nou) este o platformă de finanțare socială în care oamenii își pot prezenta produsele sau ideile de produse pentru a obține finanțare. Site-ul a avut aproape 10 milioane de susținători.Test de Dependență de Rețele Socializare

Faceți testul nostru de dependență pentru rețelele sociale și vedeți cum vă performați.

Dacă credeți că lista de rețele sociale de mai sus nu conține importante aplicații media sociale, vă rugăm să ne contactați cu cele lipsă, le vom adăuga imediat.