Rețele de Socializare

Listă de 200 de rețele sociale din lume din septembrie 2018. Listă este disponibilă în 30 de limbi și este actualizată periodic. De asemenea, derulăm un Test de Dependență de Rețele Socializare, dacă sunteți interesat.Listă Top 200 Rețele de Socializare 2020

  1. Desentric este o rețea socială foarte nouă. Este similar cu Twitter și are câteva caracteristici interesante, cum ar fi algoritm democratic, funcții transparente, principiul creșterii reciproce și stimulent pentru membrii fondatori.
  2. Epistimo (Nou) este o rețea socială nouă, cu câteva caracteristici interesante, cum ar fi principiul de troc, creșterea reciprocă, algoritmul democratic și transparent. Recompensează fiecare acțiune a utilizatorului cu un credit egal. Dacă urmărești un utilizator, câștigi un adept, dacă îți place o postare, câștigi un like.
  3. Vero (Nou) Vero spune că este o "rețea socială pentru oricine care iubește ceva suficient pentru ao împărtăși - și dorește să controleze cine îi împărtășesc. Ca și noi în viața reală.
  4. Befilo (Nou) este o nouă rețea socială unde toată lumea este în mod automat prietenă cu toată lumea. Tot ce are nevoie de cererile de prietenie este acum o istorie. Trebuie doar să vă alăturați rețelei și să vă conectați automat cu toți membrii.
  5. WeChat este o rețea socială de mesagerie mobilă cu aproape 1 miliard utilizatori lunari activi care sunt în principal din China. Dar WeChat oferă de asemenea o versiune engleză, internațională. Dispune de funcționalități bogate, de la chat-ul la cumpărături, cu utilizatorii chiar cumpărând locuințe pe aplicație.
  6. Zoimas (Nou) este un - rețeaua socială de anunțuri care vă ține online cât mai puțin posibil. Vă puteți conecta o singură dată în 12 ore, puteți fi conectat la numai 15 minute la fiecare conectare, puteți posta doar o dată la fiecare autentificare și aveți maximum 150 de prieteni.
  7. Messenger (Nou) este o altă platformă de rețea socială pentru mesaje instantanee care funcționează în interiorul Facebook. Utilizatorii săi sunt estimate la aproximativ 1,2 miliarde în ianuarie 2018.
  8. Snapchat este o rețea de conținut audio-vizual cu aproximativ 200 de milioane de utilizatori începând din ianuarie 2018.
  9. Quora este o platformă de rețea socială bazată pe întrebări și întrebări, Răspundeți la întrebări. Are aproximativ 200 de milioane de utilizatori în ianuarie 2018.
  10. GirlsAskGuys (Nou) este un opus - o platformă de rețele sociale bazate pe sex, în care sexul opus să se întrebe și să răspundă la întrebări.
  11. ProductHunt (Nou) este o companie socială care oferă prioritate conținutului despre produse noi.
  12. AngelList (nou) este o platformă de rețea socială utilizată în principal de către investitori noi și antreprenori de pornire.
  13. Kickstarter (Nou) este o caracteristică socială platformă de finanțare în care oamenii pot să își pună produsele sau ideile de produse pentru a obține finanțare. Site-ul a avut aproape 10 milioane de susținători.
  14. Skype este o platformă de mesagerie instantanee care permite comunicarea utilizând text, voce și video. Are peste 300 de milioane de utilizatori activi lunar și face parte acum din Microsoft.
  15. Viber este, de asemenea, o rețea socială de comunicare precum Skype, care permite text, voce și mesageria video. Are peste 800 de milioane de utilizatori
  16. Tumblr este o rețea de bloguri cu peste 350 de milioane de bloguri și peste 500 de milioane de bloguri utilizatori. Rețeaua socială acceptă web și mobil.
  17. Line este o rețea socială de mesagerie instant, care este populară în Japonia, dar acceptă și limba engleză și alte limbi. Are peste 600 de milioane de utilizatori din întreaga lume.
  18. Gab (Nou) este un anunț fără anunțuri rețeaua socială care permite utilizatorilor săi să citească și să scrie mesaje de până la 300 de caractere, numite gabs. & # 8221; Are aproximativ 200.000 de utilizatori.
  19. VK este ca Facebook, dar mai popular în Rusia și în țările vecine, cu peste 400 de milioane utilizatorii.
  20. Reddit este o rețea socială de partajare a conținutului cu peste 500 de milioane de vizite lunare. Mesajele text sau link-urile directe pot fi partajate pe site și votate de membri pentru a determina popularitatea.
  21. Facebook este în continuare cea mai mare rețea socială din lume. Se spune că are aproximativ 2 miliarde de utilizatori lunari începând din decembrie 2017.
  22. LinkedIn este o platformă de rețea socială utilizată în principal de profesioniștii din domeniul afacerilor. Ca marcă înregistrată a Microsoft, LinkedIn are aproximativ 500 de milioane de utilizatori în ianuarie 2018.
  23. Twitter are aproximativ 320 de milioane de utilizatori, care pot posta tweet-uri limitate la 280 de caractere.
  24. Instagram este o rețea socială de accesare a fotografiilor și videoclipurilor. Face parte din Facebook și are aproximativ 800 de milioane de utilizatori în ianuarie 2018.
  25. Pinterest este o rețea socială în care conținutul este adăugat sub formă de pini și are aproximativ 200 de milioane de utilizatori în ianuarie 2018.
  26. Telegram este un serviciu de mesagerie instant în cloud care are peste 100 de milioane utilizatori lunari activi.
  27. Tagged este o rețea socială pentru a face noi prieteni. Site-ul are aproximativ 20 de milioane de vizitatori unici la nivel global.
  28. Badoo este una dintre cele mai utilizate rețele de dating din lume. Are peste 360 de milioane de utilizatori înregistrați.
  29. Stumbleupon se concentrează pe descoperirea de conținut pentru utilizatorii săi. Acesta este oferit ca o bară de instrumente de browser în toate browserele populare.
  30. Foursquare oferă recomandări personalizate în funcție de locația utilizatorului și de achizițiile anterioare. Serviciul are zeci de milioane de utilizatori și crește rapid în spațiul enterprise.
  31. MeetMe se concentrează pe a ajuta utilizatorii să descopere persoane noi pentru conversații prin chat pe dispozitive mobile . Are peste 2,5 milioane utilizatori zilnici activi.
  32. Meetup este o rețea socială care facilitează un grup de persoane să se întâlnească în persoană în jurul unui anumit subiect sau temă. Are aproximativ 32 de milioane de utilizatori.
  33. Skyrock este în primul rând o rețea socială franceză care oferă posibilități de blogging membrilor săi . Are câteva milioane de membri.
  34. Pinboard (Nou) este o plată rețeaua socială care permite partajarea de marcaje. Utilizatorii pot beneficia de o experiență fără anunțuri pe acest site.
  35. Kiwibox este o rețea socială pentru adulți tineri care oferă bloguri, fotografii, și caracteristici de jocuri. Are aproximativ 3 milioane de membri.
  36. Twoo (Nou) este o aplicație socială platformă de descoperire care îi permite celor 181 de milioane de membri să creeze profiluri, să încarce imagini și să comunice cu alți utilizatori.
  37. Yelp (Nou) este un restaurant recenzie și servicii de domiciliu care au caracteristici sociale pentru a împărtăși fotografiile, a scrie recenzii și a vedea activitățile prietenilor.
  38. Snapfish este o rețea socială de partajare a fotografiilor unde membrii pot beneficia de spațiu de stocare nelimitat pentru fotografiile lor. Site-ul are zeci de milioane de membri.
  39. Flickr este o rețea socială de fotografie și video care acceptă zeci de milioane de membri și peste 10 miliarde de fotografii.
  40. Photobucket este un site de găzduire a fotografiilor și a videoclipurilor care are peste zece miliarde de fotografii și peste 100 de milioane de membri.
  41. Shutterfly (Nou) este o fotografie care permite celor 2 milioane de membri să folosească fotografiile pentru a crea cadouri personalizate, cum ar fi cani și tricouri.
  42. WhatsApp este o platformă de rețele sociale pentru mesagerie instant utilizată în principal pe smartphone - uri. A fost recent cumpărat de Facebook și se estimează că va avea aproximativ 1 miliard de utilizatori începând din ianuarie 2018.
  43. DeviantArt este o rețea de distribuire a artei cu peste 38 de milioane de membri înregistrați.
  44. Dronestagramul (Nou) este focalizat în jurul împărtășirea fotografiilor care au fost făcute folosind cadrane. Se pretinde a fi "instagramul pentru fotografia cu dronă", & # 8221; cu mai mult de 30.000 de membri.
  45. Fotki (Nou) este disponibil în 240 de țări. Are mai mult de 1,6milioane de membri și 1 miliard de fotografii. Site-ul a început în Estonia.
  46. Fotolog este un site de blog-uri cu peste 20 de milioane de vizitatori unici.
  47. Imgur (Nou) este o partajare foto site-ul în care membrii pot vota (și rang) fotografii. Site-ul are sute de milioane de imagini.
  48. Pixabay (Nou) permite accesul la fotografii de înaltă calitate de la membrii săi. Site-ul are peste 1.1 milioane de imagini și videoclipuri.
  49. WeHeartIt este o rețea socială pentru partajarea imaginilor inspirate. Site-ul are peste 45 de milioane de membri.
  50. Google+ este o rețea socială dezvoltată de Google și are aproximativ 150 de milioane de utilizatori începând din ianuarie 2018.


 • Test de Dependență de Rețele Socializare

  Faceți testul nostru de dependență pentru rețelele sociale și vedeți cum vă performați.

  Dacă credeți că lista de rețele sociale de mai sus nu conține importante aplicații media sociale, vă rugăm să ne contactați cu cele lipsă, le vom adăuga imediat.