Rețele de Socializare

Listă de 200 de rețele sociale din lume din septembrie 2018. Listă este disponibilă în 30 de limbi și este actualizată periodic. De asemenea, derulăm un Test de Dependență de Rețele Socializare, dacă sunteți interesat.Listă Top 200 Rețele de Socializare 2019

  1. Nextdoor este o rețea socială care conectează vecinii prin împărtășirea evenimentelor viitoare și a altor activități de cartier . Peste 150.000 de cartiere din SUA folosesc Nextdoor.
  2. About se adresează, în principal, persoanelor care desfășoară activități independente și antreprenorilor care doresc să crească numărul clienților lor . Are aproximativ 5 milioane de membri.
  3. Cloob este o rețea socială care servește în principal țările care vorbesc Iran și Farsi.
  4. Crunchyroll este o rețea socială pentru cei cărora le place anime, desene animate și altele .
  5. Cyworld este un site web din Coreea de Sud Social Networking. Are aproximativ 20 de milioane de membri și este doar în langauge coreean.
  6. Daily Strength este o rețea socială bazată pe comunitatea medicală și de asistență, cu aproximativ 43 de milioane membri.
  7. Delicious este o rețea socială care salvează linkurile site-urilor pe care le-ați vizitat înainte, dar nu vă amintiți acum. Are aproximativ 9 milioane de membri.
  8. Diaspora este o rețea socială descentralizată care oferă numeroase moduri diferite de a vă distribui postările și de a socializează cu alți utilizatori.
  9. Elftown este o rețea socială care are o comunitate interesată de fantezie și sci- filme și literatură. Are aproximativ 200.000 de membri.
  10. Ello este o rețea socială comunitară globală care reunește artiști și creatori.
  11. Zing este cea mai mare rețea socială din Vietnam. Ea are aproximativ 7 milioane de membri și este considerată mai mare decât facebook local.
  12. eToro este o rețea globală de investiții sociale care aduce partenerii sociali împreună.
  13. Film Affinity este o rețea socială care reunește oameni cu plăcere de filme și seriale TV.
  14. Filmow este o rețea socială din Brazilia care permite utilizatorilor săi să elaboreze , să evalueze și să recomande filmele pe care le urmăresc.
  15. Canoodle este o rețea socială de întâlniri care reunește oameni cu aceleași interese.
  16. Gapyear este rețeaua socială care reunește călătorii din întreaga lume.
  17. Gays este o rețea socială pentru comunitatea LGBT. Are mai mult de 100.000 de membri.
  18. Geni este o rețea socială care permite utilizatorilor să-și creeze arborele genealogic și invitați alte rude să se alăture. Are aproximativ 180 de milioane de utilizatori.
  19. Gentlemint este o rețea socială dedicată exclusiv bărbaților care vorbește despre și împărtășește despre bărbați lucruri.
  20. Telfie este o rețea socială de divertisment.
  21. hi5 este una dintre cele mai vechi rețele sociale care este populară în Asia, Europa și țările africane. Are aproximativ 80 de milioane de membri.
  22. Clubul Hospitality o rețea socială care reunește gazde și oaspeți, călători și localnici pentru a găsi cazare gratuită în întreaga lume.
  23. HR este o rețea socială pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane din întreaga lume.
  24. Hub Culture este o rețea socială care permite membrilor săi să creeze conexiuni în fizic și digital.
  25. Indaba Music este o rețea socială pentru comunitatea muzicală din toată lumea.
  26. Influenster este o rețea socială pentru revigorări și eșantionare de produse noi online .Are aproximativ 1 milion de membri.
  27. LibraryThing este o rețea socială dedicată cărților și comunității cititor de cărți.
  28. Listography este o rețea socială cu liste și autobiografie.
  29. Live Journal este o rețea socială foarte populară în țările vorbitoare de limbă rusă .
  30. Hellolingo este o rețea socială dedicată predării și învățării limbilor străine.
  31. Mixi este o rețea socială populară în Japonia. Are aproximativ 25 de milioane de membri.
  32. Mubi este o rețea socială bazată pe abonamente pentru comunitatea cinematografică.
  33. Nasza Klasa este o rețea socială foarte popular în Polonia.
  34. Odnoklassniki este o rețea socială foarte popular în țările vorbitoare de limbă rusă și fostele țări ale Uniunii Sovietice .
  35. PatientsLikeMe este o rețea socială pentru pacienții care leagă pacienți cu boli similare pentru a echivala informațiile .
  36. Storia este o rețea socială în care utilizatorii pot crea și distribui povestiri. Rețeaua are aproximativ 10 milioane de membri.
  37. Bibsonomy este o rețea socială în care membrii pot organiza activități științifice, cercetări, colectează publicații și contacte cu colegii și cercetătorii.
  38. Partyflock este o rețea socială olandeză , care reunește membrii interesați de muzica house și generale electronice muzică.
  39. Plurk este o rețea socială deosebit de populară în Taiwan, care îi permite utilizatorilor să creeze și să partajați conținutul în cuburi scurte.
  40. QZone este una dintre cele mai mari rețele sociale din China. Are 480 de milioane de membri și este numai în limba chineză. De asemenea, site-ul celui de-al 9-lea cel mai mare din lume.
  41. Raptr este o rețea socială care deservește în principal utilizatorii interesați de jocuri online .
  42. Renren este o altă rețea socială mare din China, cu aproximativ 200 de milioane de membri, printre studenții universitari.
  43. RoosterTeeth este o rețea socială dedicată jocurilor online , serverelor web, muzicii și anime-ului.
  44. Weibo este o rețea socială mare din China, care are aproximativ 300 de milioane de membri.
  45. Smartican este o rețea socială destul de populară în India.
  46. Spaces este o rețea socială populare mai ales în țările vorbitoare de limbă rusă.
  47. Stage32 este o rețea socială și un site educațional pentru persoanele din televiziune, cinema și industria cinematografică.
  48. StudiVZ este o rețea socială dedicată studenților și profesorilor din țările vorbitoare de limbă germană .
  49. Taringa! este o rețea socială foarte populară în Argentina și în alte spaniolă - țările vorbești.
  50. Medium este probabil cea mai mare rețea socială din lume pentru citire și scriere. Are aproximativ 60 de milioane de utilizatori.


 • Test de Dependență de Rețele Socializare

  Faceți testul nostru de dependență pentru rețelele sociale și vedeți cum vă performați.

  Dacă credeți că lista de rețele sociale de mai sus nu conține importante aplicații media sociale, vă rugăm să ne contactați cu cele lipsă, le vom adăuga imediat.