Közösségi Oldalak Listája

Ez egy 250 közösségimédia-alkalmazást, közösségi oldalt és közösségimédia-platformot tartalmazó lista 2023. február 1-jétől. Bár ez a legjobb közösségimédia-lista, mégsem tekinthető teljesnek, mert a közösségi média marketing térnyerésével , számuk folyamatosan növekszik. A rendszeres időközönként frissített lista 32 nyelven érhető el, amelyek az index tartalmaz. találhatók. Ha érdekel, közösségi Média Függőség Tesztet is indítunk.250 Szociális Média Oldal Listája 2023


 1. Yareny (Új) egy nagyon új közösségi hálózat, hasonló a Twitterhez, de sokkal hosszabb szöveghosszal és kevesebb korlátozással. Szerény, tiszta és békés. A Yareny azt is lehetővé teszi felhasználóinak, hogy bevételt szerezzenek hálózati tevékenységeikből.

 2. Befilo (Új) egy új közösségi hálózat, ahol mindenki automatikusan mindenkivel barátságot köt. A felhasználók csak csatlakoznak a hálózathoz, és automatikusan barátkoznak a többi taggal.

 3. Bumble (Új) egy új társkereső és közösségi hálózati alkalmazás, amely megköveteli a nőktől, hogy kezdeményezzék a beszélgetést a meccs után. A Bumble lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magabiztosan léphessenek kapcsolatba akár randevúzással, hálózatépítéssel vagy online baráti találkozással.

 4. Demoxia (Új) egy új közösségi hálózat, amely egyetlen platformon egyesíti a közösségi hálózatokat és a hírmédiát. Fizet a felhasználóknak mindenért, amit közzétesznek. Jelenleg 1 dollárt fizet 1000 megtekintésért.

 5. Zoimas (Új) egy függőség elleni közösségi hálózat, amely a lehető legkevesebbet tartja online a felhasználókat. A felhasználók 12 órán belül csak egyszer jelentkezhetnek be, legfeljebb 15 percet lehetnek online, minden bejelentkezéskor csak egyszer posztolhatnak, és legfeljebb 150 barátjuk lehet.

 6. Fetelina (Új) egy új közösségi hálózat egyszerű és gyors funkciókkal. Úgy néz ki, mint a facebook jó régi verziója. A Fetelina érdekes lehet azoknak a felhasználóknak, akik szeretik az egyszerű és gördülékeny hálózatépítést.

 7. Crypto Newspin (Új) egy új közösségi média oldal, amely a kriptovaluták, a bitcoin és az altcoin közösségnek szentelt. Célja, hogy a kriptográfiai világ Twittere legyen. Minden új felhasználó kap egy ingyenes crypto airdrop-ot.


 8. Supernova (Új) egy új közösségi hálózat, amely reklámbevételeinek egy részét a felhasználók által kiválasztott jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel. A nap 24 órájában a hét minden napján elérhető emberi moderálást is biztosítja a kedvesebb, befogadóbb közösségi élmény érdekében.

 9. Facebook továbbra is a legnagyobb közösségi hálózat az országban világ. Állítólag 2017 decemberében körülbelül 2 milliárd havi felhasználóval rendelkezik.

 10. Twitter körülbelül 320 millió felhasználóval rendelkezik, akik tweeteket tehetnek közzé 280 karakterre korlátozva.

 11. Instagram egy fotó- és videómegosztó közösségi hálózat . A Facebook része, és 2018 januárjában körülbelül 800 millió felhasználója van.

 12. Pinterest egy közösségi hálózat, ahol tartalmat adnak hozzá tűk formájában, és 2018 januárjában körülbelül 200 millió felhasználója van.

 13. LinkedIn egy közösségi hálózati platform, amely főként üzleti szakemberek használják. A Microsoft védjegyeként a LinkedInnek körülbelül 500 millió felhasználója van 2018 januárjában.

 14. Reddit egy tartalommegosztó közösségi hálózat 500 millió havi látogatás. Szöveges bejegyzések vagy közvetlen linkek oszthatók meg az oldalon, és a tagok szavazhatnak a népszerűség meghatározásához.

 15. Parler (Új) egy amerikai alt-tech közösségi hálózati szolgáltatás, amely konzervatívokhoz kötődik. Az újságírók a Parlert a Twitter alt-tech alternatívájaként írták le, és a felhasználók között vannak olyanok is, akiket kitiltottak a főbb közösségi hálózatokról, vagy akik ellenzik moderálási irányelveiket.

 16. Truth Social (Új) egy közösségi média platform, amelyet a Trump Media & A Technology Group amerikai média- és technológiai vállalat, amelyet 2021 októberében alapított Donald Trump volt amerikai elnök. Parler és Gab versenytársának nevezték, amikor 1,7 millió felhasználóval próbál cenzúrázatlan alternatívát nyújtani a Twitternek és a Facebooknak. A Truth Social csak amerikai felhasználók számára érhető el.

 17. Cato (Új) egy új közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy nyávogokat tegyenek közzé, és nem annyira névtelen üzeneteket kapjanak.

 18. Beep (Új) egy új és ingyenes közösségi hálózat Fehéroroszországban, amelyet kommunikációra, benyomások cseréjére, szórakozásra és csak jó hangulatra hoztak létre. Itt eladhatja, amire nincs szüksége, és megvásárolhatja, amire szüksége van, új ügyfeleket találhat, és beszélhet vállalkozásáról, vagy bloggerré válhat.

 19. Basistar (Új) egy közösségi hálózat szabad szellemek, rajongók és amp; az alulról építkező demokrácia iránt érdeklődőket német nyelven.

 20. Vanatu (Új) egy németországi közösségi hálózat valós kapcsolattartásra, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és spontán módon találjon érdekes embereket valós környezetében, és azonnal kommunikáljon azokkal, akikkel találkozott.

 21. Family Universe (Új) egy közösségi hálózat, amely generációkat köt össze, és megőrzi az egyes családok történelmét és emlékeit. Minden családtag feltöltheti emlékeit – fényképeket, videókat és akár hangüzeneteket is. A hálózat pedig egyedi interaktív családi archívummá alakítja őket.

 22. Tellonym (Új) egy új közösségi hálózat, amely lehetővé teszi, hogy fiókot hozzon létre, hogy lássa, miről beszélnek barátai, és megválaszolhatják kérdéseit.

 23. Quanswer (Új) egy online közösség, ahol a kölcsönös segítség a fő cél. Egy hely, ahol bárki bármiről kérdezhet, bárki szabadon csatlakozhat, bárki válaszolhat, segíthet másokon és a legőszintébb módon elmondhatja véleményét. Elérhető angol, magyar és román nyelven.

 24. Human Connection (Új A ) egy közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy hidat építsenek embertársaikkal a világ gyermekeinek fenntartható jövője felé. Angol, német, francia és spanyol nyelven érhető el.

 25. Jodel (Új) egy közösségi hálózat, amely valós időben mutatja meg, mi történik a környéken. Lehetővé teszi továbbá a helyi hírek megosztását és a szavazásban való részvételt annak eldöntésére, hogy mi a lényeges az Ön tartózkodási helyéhez. Több fő nyelven is elérhető.

 26. A Life Personal Network Az (Új) személyes hálózatként írja le magát, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy információkat, fényképeket, videókat stb. fejezzenek ki, kommunikáljanak és megosszák más felhasználókkal.

 27. Kultur Sharing ( A New) egy ingyenes és független közösségi platform a közös kulturális élményekhez. Kísértet találni színházba, koncertbe, operába, balettbe vagy múzeumba. Mindenkinek, minden városban. Ez német nyelv.

 28. ClubHouse> (Új) egy új közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy barátaikkal lógjanak, újakkal találkozhassanak, és bármiről valós időben beszélhessenek. Ez egy új típusú közösségi hálózat, amely hangalapú.

 29. Vero (Új) egy új, hirdetés- és algoritmusmentes közösségi hálózat, amely kapcsolatokra optimalizált, nem függőségre, és teljes mértékben irányítja a felhasználókat.

 30. RCPE (Új) egy új közösségi hálózat, amely az ételeken keresztül köti össze az embereket. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék a legjobb szakácsokat & receptek a világ minden tájáról.

 31. Helo (Új) egy új közösségimédia-alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan tartalmakban böngészhessenek, amelyek relevánsak a’ történik körülötted. Indiában nagyon népszerű.

 32. Lomotif (Új) A Lomotif egy új, rövid videómegosztó közösségi hálózati platform, amely egyszerű és intuitív létrehozást kínál kreativitásra és együttműködésre ösztönző szerkesztési és kurátori eszközökkel.

 33. Roposo (Új) egy új közösségi média platform, amely hasonló a TikTok-hoz, és a regionális tartalomra összpontosít. A Roposo népszerű Indiában, és prémium élő szórakoztató-kereskedelmi platformként lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő vásárlást közvetítsenek, bővítsék hálózatukat, elindítsák popboltjukat, és pénzt szerezzenek tehetségükből.

 34. Pearpop (Új) egy közösségi média együttműködési platform az Egyesült Államokban, Los Angelesben. Felkínálja a felhasználóknak a kihívás nevű funkciót, amely lehetővé teszi a márkák számára, hogy igény szerint azonnal aktiválják az alkotói kampányokat. Körülbelül 200 000 felhasználója van.

 35. Yubo (Új) em> egy új közösségi hálózat Franciaországban. Ez egy élő közösségi felfedező alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a szórakozáshoz, csevegjenek, játszhassanak és élő közvetítéseket közvetítsenek. Körülbelül 60 millió felhasználója van.

 36. HalloApp (Új) egy új közösségi hálózat, amely a magánélet védelmét alapvető emberi jognak tekinti. A Whatsapp első fejlesztői hozták létre. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba léphessenek a telefonos névjegyzékükben szereplő személyekkel, és nem gyűjt személyes adatokat.

 37. Band (Új) egy mobil közösségi közösségi alkalmazás, amely elsősorban a csoportok közötti kommunikációra összpontosít. Ez egy dedikált teret biztosít, amelyen keresztül minden információ távozik, és ugyanúgy visszajön, így a tagok soha nem maradnak le semmi fontosról. Körülbelül 50 millió felhasználója van.

 38. Sunroom (Új) egy új közösségi platform, amelynek célja, hogy támogassa a nőket vagyonuk és jövőjük biztosításában. Ez egy olyan alkalmazás, ahol nők és nem bináris emberek pénzt keresnek. A platform tulajdonosa és üzemeltetője olyan nők, akik agresszíven test-pozitív, szexmunkásbarát kultúrán osztoznak.

 39. OnlyFans (Új) egy új közösségi média platform, amely ösztönzi az alkotók és a rajongók kapcsolatait. A 150 millió felhasználó nagy része minden műfajhoz tartozó művész és tartalomkészítő, és a platform lehetővé teszi számukra, hogy tartalmaikkal bevételt szerezzenek rajongótáborukkal.

 40. Valence (Új) egy új közösségi hálózat, amely a Black Prefessionals sikerét szolgálja. Összeköti, bemutatja és felhatalmazza a globális fekete szakmai közösséget. A Valence hálózatépítési lehetőségeket, állásajánlatot és toborzási lehetőségeket kínál. Ismeretes, hogy számos nagy horderejű cég, köztük az Amazon, a PayPal és a Reddit, a Valence-t használja munkaerő-felvételre.

 41. Elpha (Új) egy új közösségi média platform, ahol a nők sikeresek a közös munkában. A tagok hozzáférhetnek a szakértőkkel folytatott napi beszélgetésekhez, bennfentes lehetőségekhez, tanácsokhoz, támogatáshoz és sok más hasznos információhoz. Körülbelül 100 000 felhasználója van.

 42. BeReal (Új) az Instagramhoz hasonló új közösségimédia-alkalmazás. De az Instagrammal ellentétben egyedülálló módon lehetővé teszi felhasználóinak, hogy felfedezzék, kik is valójában a barátaid a mindennapi életükben. Platformkultúraként támogatja a szerkesztetlen és bútorozatlan valódi fényképeket és videókat.

 43. Polywork (Új) egy professzionális közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy személyesen és szakmailag is megosszák a velük kapcsolatos tevékenységeiket, és együttműködési kéréseket küldjenek másoknak. Nagyon hasonlít a LinkedIn-hez, de nagyszerűbb funkciókkal és kevésbé korlátozó irányelvekkel.

 44. Applaudable (Új) em> egy új közösségi hálózatépítő platform, amely nagyon hasonlít az Instagramhoz. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megörökítsék és megosszák napi tapasztalataikat oly módon, hogy mások is megismételhessék. "Taps" funkciója javítja a felhasználók életminőségét azáltal, hogy azokra a konkrét, valódi élményekre összpontosít, amelyeket a felhasználók szeretnek vagy értékelnek.

 45. Poparazzi (Új) egy új közösségi hálózat, amelyet Instagram-ellenesnek tekintenek, mivel funkciója tiltja a szelfiket. Lényegében ez egy fotómegosztó alkalmazás, amely csak más emberek képeinek feltöltését teszi lehetővé. Körülbelül 5 millió felhasználója van, többségük a Generatiın-Z.

 46. Whisper (Új) egy új és névtelen közösségi hálózati alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók vallomásokat tegyenek közzé, legyen az tény vagy fikció, szöveget egy képre helyezve. Mivel a platform teljesen anonim módon működik, a felhasználók véletlenszerű becenevet kapnak a regisztrációkor, és a platformon egyetlen felhasználónak sincs követője, barátja vagy profilja. Népszerű a tinik körében.

 47. Octi (Új) egy új közösségi hálózat, amely a kiterjesztett valóságot használja az emberek valós életben való összekapcsolására. A tagok videókat készíthetnek tárgyakkal és jelenetekkel, és digitális Octi-érméket kereshetnek, ahogy egyre többen vesznek részt, és kedvenc márkák exkluzív termékeit vásárolhatják meg Octi-érméikkel.

 48. CloutHub Az (Új) egy új közösségi hálózat, ahol a felhasználók szocializálódhatnak, kapcsolatba léphetnek egymással, és együttműködhetnek a számukra leginkább fontos témákban. Ez egy hirdetésmentes közösségi hálózat a polgári, társadalmi és politikai szerepvállalás és elköteleződés érdekében.

 49. Gab (Új) egy hirdetésmentes közösségi hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 300 karakter hosszúságú üzeneteket is olvassanak és írhassanak. Nagyjából 200 000 felhasználója van.

 50. Mastodon egy új közösségi hálózat, valami az Instagram és a Twitter között . Gyorsan népszerűvé válik, és olyan új funkciókkal bővül, amelyek a másik kettőnél nem léteznek.

 51. Ello egy globális közösségi közösségi hálózat, amely művészeket és alkotók.

 52. Hello egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók csatlakozhatnak, és azonos érdeklődésű közösségeket hozhat létre.

 53. Opportunity egy üzleti közösségi hálózat partnerkereső algoritmussal kapcsolja össze a szakembereket az üzleti és kapcsolati lehetőségekért. Több millió felhasználóval rendelkezik szerte a világon.

 54. MeWe Generation-Next közösségi hálózatként írja le magát. Felhasználóinak nagyfokú hitelességet kínál a hálózaton való jelenlétük és biztonságuk tekintetében.

 55. Raftr egy rendezvény- és kommunikációs platform főiskolai hallgatók számára exkluzív közösségi hálózattal minden iskola számára.

 56. OneWay egy alternatív közösségi hálózat, amely nagymértékben a politikára összpontosít szabadság, szólásszabadság és lelkiismereti szabadság.

 57. EyeEm egy vizuális tartalom alapú közösségi hálózat. Az Instagram alternatívájának tekintik. De hitelesebb tartalommal rendelkezik, amelyet 22 millió felhasználó biztosít.

 58. Care2 egy közösségi hálózat, amely összeköti az aktivistákat szerte a világon, hogy elsősorban politikai és környezetvédelmi kérdéseket vitassanak meg. Az oldalnak körülbelül 40 millió felhasználója van.

 59. GirlsAskGuys (Új) egy ellenkező nemű közösségi hálózat, ahol az ellenkező nemek kérdéseket tesznek fel egymásnak, és válaszolnak rájuk.

 60. Canoodle egy társkereső közösségi hálózat, amely összehozza az embereket azonos érdeklődési körrel.

 61. Bucketlist egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók célokat és célokat tűzhetnek ki interakcióba léphet más, hasonló célokkal rendelkező felhasználókkal.

 62. Brainly egy nagy oktatási közösségi hálózat, amelyet a diákok hoznak létre a diákok számára. 350 millió felhasználója van, és különösen népszerű Brazíliában és az Egyesült Államokban.

 63. hi5 az egyik legrégebbi közösségi hálózat, népszerű Ázsiában, Kelet-Európában és afrikai országokban. Körülbelül 80 millió tagja van.

 64. Tiktok egy mobil videomegosztó közösségi hálózat. . Naponta körülbelül 150 millió aktív felhasználója van, és nagyon népszerű Kínában és az ázsiai országokban.

 65. NapSack egy családon és barátokon alapuló Közösségi háló. Mottója, hogy egyszerűvé és egyszerűvé tegye a közösségi hálózatokat.

 66. DeviantArt egy művészetmegosztó hálózat, amely több mint 38 millió regisztrált tag.

 67. Flickr egy fotó- és videómegosztó közösségi hálózat amely több tízmillió tagot és több mint 10 milliárd fényképet támogat.

 68. BlackPlanet egy közösségi hálózat afroamerikaiak számára. a randevúzásra, a tehetségek bemutatására, valamint a csevegésre és a blogírásra összpontosít. Az oldalnak körülbelül 20 millió tagja van.

 69. Steemit a Quora és a Reddit kombinációjának tekinthető. A felhasználók közzétehetik bejegyzéseiket a Steemiten, és a pozitív szavazatok alapján Steem kripto tokeneket kaphatnak. Körülbelül 10 millió felhasználója van.

 70. Amino egy mobil közösségi hálózat, amely nagy online közösségekkel rendelkezik szinte bármilyen téma.

 71. InLinx a közösségi hálózatok egyik új trendje . Számos különféle funkciót egyesít, mint pl. interakció a családok, barátok és kollégák között, ismerkedés, új barátok szerzése és digitális marketing.

 72. Spinchat egy közösségi hálózat, ahol találkozhatsz új embereket és játszani velük.

 73. Diaspora egy decentralizált közösségi hálózat, amely számos különféle módot kínál megoszthatja bejegyzéseit, és szocializálódhat más felhasználókkal.

 74. Yooco egy közösségi hálózati platform, amely lehetővé teszi a a felhasználók létrehozhatják saját közösségi hálózatukat.

 75. Meetup egy közösségi hálózat, amely egy csoportot segít embereket, akik személyesen találkozhatnak egy adott téma vagy téma kapcsán. Nagyjából 32 millió felhasználója van.

 76. Badoo a világ egyik legszélesebb körben használt társkereső hálózatok. Több mint 360 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik.

 77. Tagged egy közösségi hálózat új barátok szerzésére. . Az oldalnak körülbelül 20 millió egyedi látogatója van világszerte.

 78. VK olyan, mint a Facebook, de népszerűbb Oroszországban és a szomszédos országokban több mint 400 millió felhasználóval rendelkező országok.

 79. Tumblr több mint 350 milliós bloghálózat blogok és több mint 500 millió felhasználó. A közösségi hálózat támogatja az internetet és a mobileszközöket is.

 80. Hub Culture egy közösségi hálózat, amely lehetővé teszi tagjai számára kapcsolatok létrehozására a fizikai és a digitális világban.

 81. Cookpad egy közösségi hálózat. és egy közösségi platform, ahol az emberek receptötleteket és főzési tippeket oszthatnak meg egymással. Körülbelül 100 millió havi felhasználója van 70 országból.

 82. Streetbank egy megosztó és szomszédos közösségi hálózat. A felhasználók alapvetően három dolgot csinálnak: dolgokat adnak át, megosztanak dolgokat és megosztják készségeiket. Körülbelül 20 ezer felhasználója van a világ minden tájáról.

 83. Happn egy közösségi hálózat, amely összehozza az embereket akik egy helyen, ugyanabban az időben. Körülbelül 70 millió felhasználója van.

 84. Snapchat egy főként audiovizuális tartalomhálózat 2018 januárjában körülbelül 200 millió felhasználóval.

 85. MeetMe célja, hogy segítse a felhasználókat új emberek felfedezésében cseveghet mobileszközökön. Napi több mint 2,5 millió aktív felhasználója van.

 86. Peanut egy közösségi hálózat, amely segít az anyáknak kapcsolatba lépni más anyákkal. A felhasználók érzelmi támogatást, történeteket, tanácsokat és sok más hasonló érdeklődési kört váltanak ki egymással.

 87. Peloton egy fitnesz- és kerékpáros közösségi hálózat. A tagok élő tanácsokat kapnak az oktatóktól, miközben a szabadban vagy otthon kerékpároznak. Népszerű a nyugati országokban.

 88. WeChat egy mobil üzenetküldő közösség hálózat közel 1 milliárd havi aktív felhasználóval, akik elsősorban Kínából származnak. De a WeChat angol, nemzetközi verziót is kínál. Gazdag funkcionalitással rendelkezik a csevegéstől a vásárlásig olyan felhasználókkal, akik akár otthont is vásárolnak az alkalmazásban.

 89. FicWad egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók történeteket és történeteik megjelennek a keresési eredmények között.

 90. Digg egy híralapú közösségi hálózat. Híreket, cikkeket és videókat válogat más jelentős médiaforrásokból. A felhasználók előáshatnak egy történetet vagy egy hírt, hogy mások is láthassák.

 91. Anchor egy közösségi hálózat, amely lehetővé teszi tagjai számára, hogy egyszerűen küldjenek podcastokat, és egyetlen kattintással széles körben terjesztheti őket.

 92. Discord egy közösségi hálózat, amely ingyenes és biztonságos hang- és szöveges csevegési lehetőség online játékosok számára. A Skype és a TeamSpeak alternatívájaként tartják számon.

 93. Blab egy közösségi hálózat, amely az anonim megosztás szabadsága. A felhasználók névtelenül oszthatják meg titkaikat, vallomásaikat, félelmeiket és vicces történeteiket.

 94. Bebee személyes márkaépítő közösségi hálózatként írja le magát . A felhasználók egy profilban egyesítik személyes és szakmai életüket, és piacra dobják magukat a munkaadók, ügyfelek és szállítók felé.

 95. Signal egy közösségimédia-alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magas üzeneteket küldjenek -minőségű csoportos, szöveges, hang-, videó-, dokumentum- és képüzenetek a világ bármely pontján SMS- vagy MMS-díjak nélkül.

 96. Douban egy nagyon nagy kínai közösségi hálózat, amely összehozza a könyv- és filmkedvelőket, valamint a zenerajongókat.

 97. Skyrock elsősorban egy francia közösségi hálózat, amely blogolási lehetőségeket tagjai számára. Néhány millió tagja van.

 98. Galleria Az Irc egy közösségi hálózat Finnországban. Körülbelül 500 ezer tagja van, és főként finnül beszélő emberek előtt áll nyitva.

 99. Wer-Kennt-Wen közösségi közösségi hálózat német nyelven.

 100. Mamba egy társkereső közösségi hálózat, amely a legnépszerűbb Oroszországban és a világ sok más országában.

 101. Copains d’Avant az első számú közösségi oldal Franciaországban használt hálózat.

 102. Ameba az egyik legnagyobb közösségi hálózat japán.

 103. Miarroba egy spanyolországi közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználókat, hogy megosszák a különböző típusú tartalmakat.

 104. Fc2 a harmadik legnagyobb közösségi hálózat Japánban . Számos más nyelven is elérhető.

 105. Weibo egy nagy közösségi hálózat Kínában, amely körülbelül 300 millió tag.

 106. Spaces egy közösségi hálózat, amely főleg az orosz nyelvű országokban népszerű .

 107. Taringa! egy nagyon népszerű közösségi hálózat Argentínában és más spanyol nyelvű országokban.

 108. Trombi egy francia közösségi hálózat, ahol a tagok megtalálják és kapcsolja össze a régi barátokat. Több mint 9 millió felhasználója van.

 109. Zoo.gr egy görög nyelvű közösségi hálózat emberekkel találkozni és kapcsolatba lépni.

 110. Hatena egy japán közösségi hálózat, amely a könyvjelző funkció. A felhasználók az általuk megosztott URL-eken keresztül lépnek kapcsolatba egymással.

 111. LiveInternet az egyik legnagyobb közösségi hálózat Oroszországban . Tagjainak száma körülbelül 25 millió.

 112. Rediff egy indiai székhelyű közösségi hálózat és portál hasonló a pinteresthez.

 113. Qzone az egyik legnagyobb közösségi hálózat Kínában . 480 millió tagja van, és csak kínai nyelvű. Szintén a 9. legnagyobb weboldal a világon.

 114. Plurk egy közösségi hálózat, amely különösen népszerű Tajvanon. lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid időn belül tartalmat hozzanak létre és osszák meg.

 115. Mixi egy népszerű közösségi hálózat Japánban. Körülbelül 25 millió tagja van.

 116. Live Journal egy nagyon népszerű közösségi hálózat orosz nyelvű országokban.

 117. Nasza Klasa egy nagyon népszerű közösségi hálózat Lengyelországban.

 118. Cyworld egy dél-koreai közösségi oldal. Ennek körülbelül 20 millió tagja van, és csak koreai nyelvű.

 119. Nextdoor egy közösségi hálózat, amely közelgő megosztással köti össze a szomszédokat rendezvények és egyéb környékbeli tevékenységek. Az Egyesült Államokban több mint 150 000 városrész használja a Nextdoort.

 120. Gaia egy anime témájú közösségi hálózat, fórum alapú weboldal. Több mint 25 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik.

 121. Odnoklassniki egy nagyon népszerű közösségi hálózat az orosz nyelvű országokban és a volt Szovjetunió országaiban.

 122. Partyflock egy holland közösségi hálózat, amely összehozza a house zene és általános elektronikus zene.

 123. Wanelo egy online vásárlás közösségi hálózata. A felhasználók a hálózat irányítása alatt bármilyen terméket közzétesznek és értékesítenek.

 124. International (Új) egy közösségi hálózat, amely a világ 390 városában köti össze a kivándorlókat. Csaknem 3 millió felhasználója van.

 125. AngelList (Új) egy közösségi hálózati platform, amelyet főleg új befektetők és induló vállalkozók használnak.

 126. Xing egy karrierorientált közösségi hálózat, fogyasztók és vállalkozások használják. A Xing támogatja a zárt csoportokat, hogy lehetővé tegye a privát és biztonságos hálózatot a vállalaton belül.

 127. ASmallWorld egy fizetős közösségi hálózat, amely csak tag meghívása alapján lehet csatlakozni. Az oldal a luxusutazásra és a közösségi kapcsolatok építésére összpontosít, taglétszáma legfeljebb 250 000.

 128. ReverbNation egy közösségi hálózat, ahol zenészek segíthetnek menedzselni karrierjüket és új lehetőségeket találni. Az oldalnak körülbelül 4 millió zenész a tagja.

 129. SoundCloud (Új) egy online hangelosztó platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feltöltsék, rögzítsék, reklámozzák és megosszák eredetileg létrehozott hangjaikat. A szolgáltatásnak havonta több mint 150 millió egyedi hallgatója van.

 130. Medium valószínűleg a világ legnagyobb olvasásra alkalmas közösségi hálózata és az írás. Körülbelül 60 millió felhasználója van.

 131. eToro egy világméretű társadalmi befektetési hálózat, amely szociális kereskedőket hoz együtt.

 132. HR egy közösségi hálózat emberi erőforrásokkal foglalkozó szakemberek számára világszerte .

 133. Influenster egy közösségi hálózat, ahol véleményeket és mintákat készíthet új termékek online. Körülbelül 1 millió tagja van.

 134. Evernote egy nemzetközi közösségi hálózat, amely üzleti szakembereket köt össze. Körülbelül 15 millió felhasználója van.

 135. 23snaps egy közösségi hálózat, ahol a családok megoszthatják egymással online fényképek az egész családról privát albumokban.

 136. Flixster egy webhely, ahol új filmeket fedezhet fel, filmek megismerése és hasonló ízlésű másokkal való találkozás a filmekben.

 137. Minds (Új) egy közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy csatornákat hozzanak létre különféle témákban, és díjazza a felhasználókat az online tevékenységeikért. A szabadságot és a magánélet védelmét hirdeti az interneten, és több mint 2 millió tagja van.

 138. Photobucket egy fotó- és videótárhely, amely több mint tízmilliárd fotó és több mint 100 millió tag.

 139. CaringBridge egy közösségi hálózat olyan emberek számára, akik különféle problémákkal szembesülnek. egészségügyi állapotok, kórházi kezelés, orvosi kezelés, valamint jelentős balesetből, betegségből, sérülésből vagy eljárásból való felépülés.

 140. About.me elsősorban szabadúszókat és vállalkozókat szolgál ki, akik növeljék ügyfeleik számát. Körülbelül 5 millió tagja van.

 141. CafeMom egy oldal anyáknak és anyáknak- lenni. Több mint 8 millió havi egyedi látogatással rendelkezik.

 142. Ravelry egy közösségi hálózat kötés, horgolás, fonás és szövés. Az oldalnak több mint 7 millió regisztrált felhasználója van.

 143. Slashdot egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók hozzáadhatják híreiket és cikkeket, amelyeket más felhasználók kommentálhatnak.

 144. Playlist egy zenei közösségi hálózat. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan számú zenei listát hozzanak létre, és megosszák azokat barátaival. Körülbelül 500 ezer felhasználója van.

 145. Airtime egy új, videómegosztó közösségi hálózat. Lehetővé teszi a tagok számára, hogy csoportos csevegésre és videomegtekintésre gyűljenek össze.

 146. Cellufun egy több mint 2 millió tagot számláló játékközösség, amely bármilyen mobileszközről elérhető.

 147. MocoSpace a közösségi játékok több mint 2 millió felhasználóval és több mint 1 milliárd havi oldalmegtekintéssel.

 148. Zynga (Új) több olyan játékot kínál, amelyeket napi felhasználók milliói játszanak. A népszerű játékok a Farmville, a Draw Something és a Zynga Poker.

 149. Habbo egy tinédzsereknek szóló közösségi szerencsejáték-cég. Több mint 5 millió egyedi látogatója van havonta. A hálózat kilenc webhelyet üzemeltet különböző országok felhasználói számára.

 150. Crunchyroll egy közösségi hálózat azok számára, akik szeretik az animéket , rajzfilmek és hasonlók.

 151. Rooster Teeth egy online játékoknak és websorozatoknak szentelt közösségi hálózat , zene és anime.

 152. Twitch egy online játékokkal foglalkozó közösségi hálózat .

 153. Hyves a legnépszerűbb közösségi hálózat Hollandiában, kb. 10 millió felhasználó.

 154. Fishbrain egy közösségi hálózat, különösen azok számára, akik szeretik a horgászatot. Körülbelül 2 millió tagja van.

 155. OpenDiary az egyik legrégebbi közösségi hálózat (alapítva 1998-ban). Lehetővé teszi a tagok számára, hogy online naplót készítsenek. Körülbelül 5 millió tagja van.

 156. Athlinks egy közösségi hálózat, amely összehozza az érdeklődőket szabadtéri tevékenységekben, például futásban és úszásban.

 157. RallyPoint Több mint 1 millió jelenlegi és korábbi tagja Az Egyesült Államok hadserege összegyűlik, hogy megvitassák a katonai életet, megosszák egymással az információkat és történeteket cseréljenek.

 158. BeMyEyes célja, hogy segítse a vakokat a mindennapi problémák megoldásában problémákat. Az alkalmazás videocsevegésen keresztül összekapcsolja a gyengénlátókat a látássérültekkel, hogy bemutassa a helyzetet és segítséget kapjon. Bizonyos értelemben a látó személy vakoknak kölcsönzi a szemét.

 159. Kik egy új mobil közösségimédia-alkalmazás online használatra chat és azonnali üzenetküldés.

 160. GetJealus egy közösségi hálózat, ahol a tagok utazással kapcsolatos tartalmakat osztanak meg .

 161. TravellersPoint egy online utazási közösségi hálózat, ahol a felhasználók megosztani utazási élményeiket.

 162. Gapyear olyan közösségi hálózat, amely világszerte összehozza az utazókat.

 163. CouchSurfing platformot biztosít a tagok számára, hogy továbbra is vendég valaki otthonában, vendégül látja az utazókat, találkozhat más tagokkal vagy csatlakozhat egy eseményhez. Az oldalnak nagyjából 15 millió tagja van.

 164. YY egy másik nagy közösségi hálózat Kínában 122 millió felhasználóval. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat tegyenek közzé egy csoportban, amelyet több százezer tag is megtekinthet.

 165. Glocals egy közösségi hálózat, amelyet Svájcban hoztak létre a külhoni közösség. Lehetővé teszi a tagok számára, hogy találkozzanak, szervezzenek tevékenységeket és megosszák az információkat.

 166. Nexopia egy kanadai közösségi hálózat, amely lehetővé teszi a tagjait, hogy bármilyen témában fórumot hozzanak létre, és ezeken a fórumokon vitákat folytassanak. Az oldalnak több mint 1 millió felhasználója van.

 167. Classmates összeköti az embereket középiskolás barátaikkal az Egyesült Államokban, és lehetővé teszi a középiskolai évkönyvek feltöltését is. A tagok megtervezhetik középiskolai találkozóikat is.

 168. Tingles egy ASMR-en alapuló közösségi videós hálózat ( Autonomous Sensory Meridian Response), amely lehetővé teszi, hogy a lágy hangzású videók pozitív, eufórikus érzéseket váltsanak ki. Több millió felhasználója van.

 169. Quora egy kérdés-válasz alapú közösségi hálózat platform, ahol a felhasználók kérdéseket tesznek fel és válaszolnak. 2018 januárjában körülbelül 200 millió felhasználója van.

 170. Ask egy másik nagy kérdések és válaszok közösségi hálózat, amely hasonló a Quorához . Körülbelül 160 millió felhasználója van.

 171. ProductHunt (Új) Az em> egy közösségi oldal, amely elsőbbséget biztosít az új termékekről szóló tartalomnak.

 172. Untappd (Új) egy mobil közösségi hálózat, amely lehetővé teszi tagjainak, hogy értékeljék az elfogyasztott sört, jelvényeket szerezzenek, megosszák a söreikről készült képeket, áttekintsék a közeli helyszínek csaplistáit, és megnézzék, milyen söröket isznak barátaik. Az oldalnak nagyjából 3 millió tagja van.

 173. Doximity (Új) egy közösségi hálózat amerikai klinikusok számára. Több mint 800 000 tagja van.

 174. A WriteAPrisoner egy egyesült államokbeli és floridai közösségi hálózat a felhasználók és a bűncselekmények által érintett gyermekek összehozása.

 175. Altervista egy olasz közösségi hálózat, ahol a felhasználók webhelyeket hozhatnak létre ingyenes. Körülbelül 2,5 millió felhasználója van.

 176. MixCloud egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók hallgathatnak DJ-k számára létrehozhatja és megoszthatja listáit más felhasználókkal.

 177. Koofers egy másik oktatási közösségi hálózat, mintegy 2 millióval tagjai. A főiskolások körében népszerű.

 178. PatientsLikeMe egy közösségi hálózat a betegek számára, akik kapcsolatba lépnek hasonló betegségek információcserére.

 179. DailyStrength egy egészségügyi és támogató közösségi alapú közösségi oldal hálózat mintegy 43 millió taggal.

 180. MyHeritage egy online genealógiai hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára családfák létrehozásához, fényképek feltöltéséhez és böngészéséhez, valamint globális történelmi feljegyzések milliárdjai között kereshet. Az oldalnak világszerte 80 millió felhasználója van.

 181. 23andMe (Új) Az em> DNS-elemző cég, amely DNS-elemzés alapján köti össze ügyfeleit rokonaikkal. A DNS-elemzés alapján azt is azonosítja, hogy a személynek valószínűleg vannak-e egészségügyi problémái.

 182. Ancestry (Új) em> azon dolgozik, hogy megtalálja őseit — azaz genealógiai hálózatok kiépítése. Az oldalnak nagyjából 2 millió fizető tagja van.

 183. Geni egy közösségi hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzák családfájukat, és meghívni más rokonokat is. Körülbelül 180 millió felhasználója van.

 184. Bandcamp egy közösségi hálózat, amely zenészeket és művészeket köt össze.

 185. VampireFreaks a gótikus-ipari szubkultúrák közössége, amely több millió tag. Az oldalt randevúzásra is használják.

 186. Tinder (Új) egy helyalapú társkereső mobilalkalmazás, amelyet több mint 50 millió felhasználó használ.

 187. Crokes (Új) egy közösség vagy közösségi hálózat szerzők számára. Hasonló a Twitterhez, de 300 karakterre korlátozza a bejegyzéseket.

 188. Goodreads (Új) egy közösségi hálózat a könyvek szerelmeseinek, akik többek között könyveket ajánlhatnak, és megnézhetik, mit olvasnak barátaik. Az oldal az Amazon tulajdonában van, és több tízmillió taggal rendelkezik.

 189. Academia (Új) egy közösségi oldal akadémikusok számára. A platform használható dokumentumok megosztására, hatásuk nyomon követésére, valamint egy adott terület kutatásának nyomon követésére. Az oldalnak több mint 55 millió felhasználója van.

 190. Library Thing egy közösségi hálózat, amely könyvekkel és könyvolvasó közösség.

 191. Listography egy közösségi hálózat listákkal és önéletrajzokkal.

 192. Bibsonomy egy közösségi hálózat, ahol a tagok tudományos eseményeket szervezhetnek dolgozik, kutat, publikációkat gyűjt, és kapcsolatba lép hasonló gondolkodású kollégákkal és kutatókkal.

 193. ResearchGate egy közösségi hálózat, ahol kutatók és tudósok találkozni, megbeszélni és kicserélni tudásukat.

 194. Wattpad az egyik legnagyobb irodalom alapú közösségi oldal hálózatok, ahol az olvasók és a szerzők kapcsolódnak egymáshoz. Körülbelül 65 millió felhasználója van.

 195. Anobii egy közösségi hálózat, ahol az olvasók csatlakozhatnak és eszmét cserélni a könyvekről.

 196. Scribd egy nagy közösségi olvasóhálózat, ahol a tagok olvashatnak könyvek, hangoskönyvek és magazinok.

 197. Grindr egy mobil közösségi hálózat melegek számára , transz és furcsa emberek, hogy találkozhassanak és kapcsolatba léphessenek.

 198. Gays egy közösségi hálózat az LMBT közösség számára. Több mint 100 000 tagja van.

 199. Letterboxd egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók kedvelik, véleményezik és filmekkel kapcsolatos tartalmak megosztása.

 200. Stage32 egy közösségi hálózat és oktatási webhely emberek számára a tévében, a moziban és a filmiparban.

 201. Film Affinity egy Közösségi hálózat, amely összehozza az embereket, akik mosolygósan szeretik a filmeket és a tévésorozatokat.

 202. Filmow egy brazil közösségi hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy listázzák, értékeljék és ajánlják az általuk nézett filmeket.

 203. Telfie egy szórakoztató közösségi hálózat.

 204. Mubi egy előfizetésen alapuló közösségi hálózat a moziközösség számára.

 205. Lingualoe egy nyelvtanulást oktató közösségi hálózat. Körülbelül 4 millió tagja van.

 206. Amikumu egy másik nyelvtanulási közösségi hálózat. Segít a felhasználónak megtalálni a közelben beszélőket vagy ugyanazt a nyelvet tanulókat.

 207. Hellolingo egy közösségi hálózat, amely tanítással és tanulással foglalkozik idegen nyelvek.

 208. Italki (Új) kapcsolatot teremt a nyelvtanulók és a nyelvtanárok között, hogy segítse az új nyelvek tanulását. Az oldalnak több mint 1 millió diákja van.

 209. English, baby (Új A ) egy közösségi hálózat és online tananyag az angol és a szleng társalgási elsajátítására. A szolgáltatást több mint 1,6 millió tag használja.

 210. Busuu (Új) egy nyelvtanuló közösségi hálózat. Az oldal összeköti a tanulókat az anyanyelvet beszélőkkel, hogy megkönnyítse a tanulási folyamatot.

 211. WhatsApp egy azonnali üzenetküldő közösségi hálózati platform amelyet főleg okostelefonokon használnak. A Facebook nemrég vásárolta meg, és a becslések szerint 2018 januárjában körülbelül 1 milliárd felhasználója volt.

 212. Messenger (új) egy másik azonnali üzenetküldés közösségi hálózati platform, amely a Facebookon belül működik. Felhasználóinak száma 2018 januárjában körülbelül 1,2 milliárdra becsülhető.

 213. Skype egy azonnali üzenetküldő platform, lehetővé teszi a kommunikációt szöveges, hangos és videón keresztül. Több mint 300 millió aktív havi felhasználóval rendelkezik, és mára a Microsoft része.

 214. Viber egy kommunikációs közösségi hálózat, például a Skype amely lehetővé teszi a szöveges, hang- és videoüzenetek küldését. Több mint 800 millió felhasználója van.

 215. Telegram egy felhőalapú azonnali üzenetküldő szolgáltatás amelynek több mint 100 millió aktív havi felhasználója van.

 216. Stumbleupon a felhasználók tartalomfelfedezésére összpontosít. Böngésző eszköztárként kínálja az összes népszerű böngészőben.

 217. YouTube a világ vezető videómegosztója hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára videók feltöltését, megtekintését és megosztását. Naponta több milliárd videót jelenít meg.

 218. Vimeo egy videóalapú közösségi hálózat, amely nagyon hasonlít a YouTube-hoz, hanem több és különböző tulajdonsággal és funkcióval. 70 millió tagja van, és havi 240 millió nézője van.

 219. FunnyOrDie egy vígjáték-videóhálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára videók feltöltésére, megosztására és értékelésére. A videókban gyakran szerepelnek hírességek. A hálózatnak több száz millió nézője van.

 220. Last Fm egy zenefelfedező és -ajánló hálózat amely azt is megosztja, amit a hálózaton lévő barátai hallgatnak. Az oldal több tízmillió felhasználóval és több mint 12 millió zeneszámmal rendelkezik.

 221. Howcast a Youtube-hoz hasonló közösségi hálózat, ahol a felhasználók kiváló minőségű oktatóvideókat tölthetnek fel.

 222. Bigo egy élő közvetítést biztosító közösségi hálózat, ahol a felhasználók bemutathatják tehetségüket és találkozhatnak más tagokkal. Nagyon népszerű Szingapúrban, Thaiföldön, Japánban és Indiában, és körülbelül 40 millió tagja van.

 223. Bitchute egy videómegosztó közösségi hálózat, például a YouTube . Irányelvei és különösen a bevételszerzési politika kevésbé szigorúak, mint a YouToube.

 224. Snapfish egy fotó megosztó közösségi hálózat, ahol a tagok korlátlan tárhelyet élvezhetnek fényképeik számára. Az oldalnak több tízmillió tagja van.

 225. Shutterfly (Új) egy fotómegosztó oldal, amely lehetővé teszi 2 millió tagjának, hogy a fényképek segítségével személyre szabott ajándékokat, például bögréket és pólókat készítsenek.

 226. 500 px (Új) egy kanadai fényképmegosztó közösségi hálózat több mint 1,5 millió aktív taggal.

 227. Dronestagram (Új) a drónokkal készült fényképek megosztására összpontosít . Azt állítja, hogy „a drónos fotózás Instagramja” több mint 30.000 taggal.

 228. Fotki ( Új)240 országban érhető el. Több mint 1,6 millió tagja és 1 milliárd fényképe van. Az oldal Észtországban indult.

 229. Fotolog egy fotóblog-oldal, amely több mint 20 millió egyedi látogató.

 230. Imgur (Új) egy fotómegosztó oldal, ahol a tagok szavazhatnak (és rangsorolhatják) a fotókat. Az oldalon több száz millió kép található.

 231. Pixabay (Új) kiváló minőségű fotókat oszt meg tagjaitól. Az oldalon több mint 1,1 millió kép és videó található.

 232. WeHeartIt egy közösségi hálózat inspiráló képek megosztására. Az oldalnak több mint 45 millió tagja van.

 233. PlentyofFish (Új) egy társkereső közösségi hálózat, amely ingyenesen használható, de prémium szolgáltatásokat is kínál. Több mint 100 millió regisztrált tagja van.

 234. Foursquare személyre szabott ajánlásokat kínál egy felhasználó alapján’ helyét és korábbi vásárlásait. A szolgáltatásnak több tízmillió felhasználója van, és gyorsan növekszik a vállalati térben.

 235. Yummly egy ételreceptekkel foglalkozó közösségi hálózat és a főzés.

 236. Pinboard (Új) egy fizetős közösségi hálózat, amely lehetővé teszi a könyvjelzők megosztását. A felhasználók reklámmentes élményben részesülhetnek ezen az oldalon.

 237. Daniweb egy közösségi hálózat, ahol informatikusok találkoznak és megbeszélni. Körülbelül 2 millió felhasználója van.

 238. Swarm a Foursquare új közösségi hálózata, amely segít az embereket, hogy emlékezzenek minden olyan helyre és helyszínre, ahol jártak.

 239. Yelp (Új) egy éttermek véleményét és otthoni szolgáltatásokat nyújtó webhely, amely közösségi funkciókkal rendelkezik fényképek megosztásához, értékelések írásához és barátok tevékenységeinek megtekintéséhez.

 240. Threema egy szöveges, video- és hangüzenetküldő közösségi oldal hálózat. A tagok anélkül is használhatják, hogy megadnák e-mail-címüket vagy mobiltelefonjuk adatait.

 241. Ning egy közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználóinak közösségi webhely létrehozásához és bevételszerzéséhez.

 242. Stack Exchange egy kérdés-válasz alapú közösségi hálózat, amely hasonló Quora.

 243. Jsfiddle egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók tesztelhetik és bemutathatják HTML, CSS és JavaScript kódok.

 244. Houzz egy közösségi hálózat, ahol a felhasználók kapcsolatba léphetnek és tervezéssel és dekorációval kapcsolatos tartalmak megosztása.

 245. Dribble egy közösségi hálózat, amely elsősorban a tervezők számára teszi lehetővé a csatlakozást és osszák meg ötleteiket.

 246. Disqus egy közösségi hálózat, amely lehetővé teszi tagjai számára, hogy építsenek online közönség a tartalom vagy a webhely körül.

 247. Bitbucket egy közösségi hálózat, amelyen a felhasználók szkriptkódokat oszthatnak meg és ötleteket a kódolással kapcsolatban.

 248. Slack egy közösségi hálózat, amely összehozza a csapat tagjait bizonyos művek és projektek.

 249. SlideServe egy nagy közösségi hálózat, ahol a felhasználók töltse fel és ossza meg diákjaikat és Powerpoint-prezentációikat.

 250. The Dots 2014-ben jött létre Angliában. Küldetése, hogy segítse a nyakörv nélküli szakembereket a kapcsolatteremtésben és a kreatív projektekben való együttműködésben.

 251. Zotero egy közösségi hálózat és egy ingyenes szoftver, amely asszisztensként működik a webkutatásban.

 252. Webnode egy közösségi hálózat, amely összehozza a felhasználókat ingyenes weboldalkészítés alapja. 30 millió felhasználója van.

 253. Caffeine egy játék közösségi hálózat, amely lehetővé teszi felhasználóinak az éppen játszott játék videójának közvetítéséhez.

 254. Brave egy közösségi hálózat webhely-készítők számára, email marketingesek és hasonlók. 15 millió felhasználója van.

 255. GoFundMe (Új) egy adománygyűjtő hálózat, amellyel a legtöbb, bármilyen cél érdekében pénzt lehet gyűjteni.

 256. Kickstarter (Új) egy társadalmi finanszírozási platform, ahol az emberek bemutathatják termékeiket vagy termékötleteiket, hogy finanszírozást szerezzenek. Az oldalnak csaknem 10 millió támogatója volt.

.

Ha úgy gondolja, hogy a fenti szociális média oldalak listája hiányzik a szociális média oldalakról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a hiányzóval, hozzátesszük őket.