Közösségi Oldalak Listája

Összeálltunk egy listát a világ legnépszerűbb szociális média oldalairól. A listában 2018 októberétől 250 szociális média oldal van, és folyamatosan növekszik. Időnként frissítve a lista 33 nyelven érhető el, amelyeket a index tartalmaz.250 Szociális Média Oldal Listája 2020


 1. Desentric (új) egy nagyon új közösségi hálózat. Hasonló a Twitter-hez, és érdekes tulajdonságokkal bír, mint például a demokratikus algoritmus, az átlátható funkciók, a kölcsönös növekedés elve és az alapító tagok ösztönzése.

 2. Epistimo (új) egy új közösségi hálózat, érdekes funkciókkal, például a cserekereskedelem elve, a kölcsönös növekedés, a demokratikus és az átlátszó algoritmus. Minden felhasználói műveletet egyenlő kreditben jutalmaz. Ha követsz egy felhasználót, követőt kapsz, ha tetszik egy bejegyzés, akkor egy felhasználónak tetszeni fog a bejegyzésed.

 3. Vero (új) kijelenti, hogy küldetése hogy online hozzáférhetővé tegyék az emberek között már létező természetes határokat. A Vero 2018 márciusától mintegy 3 millió felhasználóval rendelkezik.

 4. Befilo (új) egy új szociális hálózat ahol mindenki automatikusan barátja mindenkivel. A felhasználók csak csatlakoznak a hálózathoz, és automatikusan ismerik a többi tagot.

 5. Zoimas (új) egy függőségellenes szociális hálózatot, amely a lehető legrövidebb ideig tartja a felhasználók online A felhasználók 12 órán belül csak egyszer jelentkezhetnek be, max. 15 percig online , csak egyszer bejelentkezhetnek, és maximum 150 barátjuk van.

 6. Opportunity olyan üzleti szociális hálózat, amely egy profi algoritmussal rendelkezik a szakemberek üzleti és üzleti kapcsolathoz való csatlakoztatására. kapcsolati lehetőségek. Több millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

 7. Facebook még mindig a világ legnagyobb szociális hálózata. Azt mondják, hogy 2017 decemberétől körülbelül 2 milliárd havi felhasználó van.

 8. Twitter körülbelül 320 millió felhasználóval rendelkezik, akik 280 karakterre korlátozódhatnak.

 9. Instagram egy fotó- és videómegosztó szociális hálózat. A Facebook része, és 2018 januárjától körülbelül 800 millió felhasználóval rendelkezik.

 10. Pinterest egy olyan szociális hálózat, ahol a tartalmat csapok formájában adják hozzá 2018 januárjától körülbelül 200 millió felhasználóval rendelkezik.

 11. LinkedIn egy olyan szociális hálózati platform, amelyet elsősorban az üzleti szakemberek használnak. A Microsoft védjegyeként 2018 januárjától a LinkedIn mintegy 500 millió felhasználóval rendelkezik.

 12. Okuna egy nagyon új közösségi hálózat, amely 2019-ben indult. Ez magánélet-barát, nyitott és elszámoltathatónak minősül.

 13. Reddit egy olyan tartalommegosztó szociális hálózat, amelynek több mint 500 millió havi látogatása van. A webhelyen megoszthatók a szöveges üzenetek vagy a közvetlen kapcsolatok, és a népszerűség meghatározásához a tagok szavazhatnak.

 14. Gab (új) hirdetésmentes szociális hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy legfeljebb 300 karakteres üzeneteket olvassanak és írjanak. Körülbelül 200 000 felhasználó van.

 15. Mastodon egy új szociális hálózat, valami Instagram és Twitter között. Népszerűvé válik, és új funkciókkal bővül, amelyek nem léteznek a másik kettőn.

 16. Ello egy globális közösség, amelynek tagjai a művészek és az alkotók.

 17. Woddal olyan szociális hálózat, amely lehetővé teszi a hasonló érdeklődésű emberek találkozását és megosztását információk, fényképek és videók.

 18. Hello egy olyan közösségi hálózat, ahol a felhasználók ugyanolyan érdekeltséggel rendelkező közösségeket hozhatnak létre és hozhatnak létre .

 19. MeWe a Generation-Next szociális hálózatnak minősül. Számos autnómiát kínál a felhasználóknak a hálózaton való jelenlétük és biztonságuk tekintetében.

 20. Raftr egy olyan szociális hálózat, amely a hasonló érdekű emberek összekapcsolására szolgál. A felhasználók trendi last minute híreket és információkat adnak meg, amelyeket „rafts” -nak neveznek.

 21. OneWay egy alternatív szociális hálózat, amely nagyon nagy hangsúlyt fektet a politikai szabadságra, a szabad beszéd és a lelkiismeret szabadsága.

 22. EyeEm egy vizuális tartalom alapú szociális hálózat. Ez a Instagram alternatívája. De több hiteles tartalommal rendelkezik, amelyet 22 millió felhasználó biztosít.

 23. Care2 egy olyan szociális hálózat, amely összeköti a világ minden tájáról érkező aktivistákat elsősorban megvitassák a politikai és környezeti kérdéseket. A webhely mintegy 40 millió felhasználóval rendelkezik.

 24. GirlsAskGuys (Új) ellentétes -sex alapú szociális hálózati platform, amelyben az ellenkező nemek kérdeznek és válaszolnak egymásra.

 25. Houseparty egy videó alapú szociális hálózat, ahol a felhasználók egy csoporton keresztül lóghatnak egy FaceTime funkció.

 26. Gentlemint egy szociális hálózat, amely kizárólag a férfiaknak szól, hogy beszéljen és megosszon férfiakkal kapcsolatos

 27. Canoodle egy olyan Szociális hálózat, amely az azonos érdekű embereket összefogja.

 28. Bucketlist egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók célokat állíthatnak be és kölcsönhatásba léphetnek más felhasználókkal hasonló célok .

 29. Brainly egy nagy oktatási szociális hálózat a diákok számára a diákok számára. 80 millió felhasználóval rendelkezik.

 30. Tiktok egy rövid formátumú mobil videomegosztó szociális hálózat. Körülbelül 150 millió napi aktív felhasználója van, és nagyon népszerű Kínában és ázsiai országokban.

 31. NapSack egy családi és barát alapú szociális hálózat. Mottója, hogy a szociális hálózati könnyű és egyszerű.
 32. DeviantArt egy több mint 38 millió regisztrált taggal rendelkező művészeti megosztási hálózat.

 33. Flickr egy fotó- és videomegosztó szociális hálózat, amely több tízmilliót támogat több mint 10 milliárd fotó.

 34. My Muslim Friends Book (új) társadalmi hálózat a muszlimok 175 országban való összekapcsolására. A webhely jelenleg körülbelül 500 000 taggal rendelkezik.

 35. BlackPlanet egy olyan afrikai amerikaiak számára kialakított szociális hálózat, amely a randizásra, bemutatásra összpontosít tehetség, beszélgetés és blogolás. A webhelynek mintegy 20 millió tagja van.

 36. Steemit a Quora és a Reddit kombinációjának tekinthető. A felhasználók közzéteszhetik a Steemit-en közzétett hozzászólásaikat, és a felajánlások alapján Steem titkosítót kaphatnak. Körülbelül 10 millió felhasználó van.

 37. Amino egy olyan mobil szociális hálózat, amely szinte minden témakörben nagy online közösségekkel rendelkezik.

 38. InLinx a közösségi hálózatok egyik új trendje. Sok különböző funkciót egyesít, mint például; kölcsönhatás a családok, barátok és kollégák között, társkereső, új barátok és digitálismarketing .

 39. Twoo (új) egy szociális felfedezési platform, amely lehetővé teszi 181 millió tagjának profilok létrehozását, képek feltöltését és beszélgetést más felhasználókkal.

 40. MeetVibe egy mobiltelefon alapú szociális hálózat, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók megtekinthessék a a közelben tartózkodó emberek.

 41. Spinchat egy olyan szociális hálózat, ahol új emberekkel találkozhat és játszhatsz velük együtt.

 42. Soup egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználókat bátorítani szeretnék. Mintegy 4 millió tagja van.

 43. Diaspora egy decentralizált szociális hálózat, amely sokféle módon oszthatja meg hozzászólásait és szocializáljon más felhasználókkal.

 44. Kiwibox egy olyan fiatal felnőtteknek szóló szociális hálózat, amely blogokat, fotókat, és játékjellemzők. Ez körülbelül 3 millió taggal rendelkezik.

 45. Meetup egy olyan szociális hálózat, amely megkönnyíti az emberek csoportjának találkozását egy adott téma vagy téma körül. Körülbelül 32 millió felhasználó van.

 46. Badoo a világ egyik leggyakrabban használt társkereső hálózata. Több mint 360 millió regisztrált felhasználó van.

 47. Tagged új barátok létrehozására szolgáló szociális hálózat. A webhelynek mintegy 20 millió egyedi látogatója van világszerte.

 48. VK olyan, mint a Facebook, de népszerűbb Oroszországban és a szomszédos országokban, több mint 400 millióval

 49. Tumblr több mint 350 millió bloggal és több mint 500 millió bloggal rendelkező blogolási hálózat. felhasználók számára. A szociális hálózat támogatja mind a webes, mind a mobilszolgáltatásokat.

 50. Hub Culture egy olyan szociális hálózat, amely lehetővé teszi tagjainak, hogy kapcsolatot létesítsenek a fizikai és digitális világ.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ha úgy gondolja, hogy a fenti szociális média oldalak listája hiányzik a szociális média oldalakról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a hiányzóval, hozzátesszük őket.