Közösségi Oldalak Listája

Összeálltunk egy listát a világ legnépszerűbb szociális média oldalairól. A listában 2018 októberétől 250 szociális média oldal van, és folyamatosan növekszik. Időnként frissítve a lista 33 nyelven érhető el, amelyeket a index tartalmaz.
250 Szociális Média Oldal Listája 2019


 1. Myspace egy olyan szociális hálózat, amely az egyén profilja köré összpontosít és népszerűbb zenészekkel és zenekarokkal. Egyszer volt a legjobb szociális hálózat az Egyesült Államokban , de most már csak néhány millió felhasználó van.

 2. Voat egy közösségi hálózati platform, ahol a tagok hírszövegeket és linkeket nyújthatnak be és építsenek saját közösségüket.

 3. Snapchat egy főként audiovizuális tartalmi hálózat, amely mintegy 200 millió felhasználóval rendelkezik 2018 januárjától.

 4. MeetMe arra összpontosít, hogy a felhasználók felfedezzék az új embereket, hogy beszéljenek a mobileszközökön . Több mint 2,5 millió napi aktív felhasználóval rendelkezik.

 5. WeGather egy új szociális hálózat, ahol a felhasználók találkozhatnak, hogy megvitassák a

 6. Peanut egy olyan szociális hálózat, amely segíti az anyákat a többi anyával. A felhasználók érzelmi támogatást, történeteket, tanácsokat és sok más hasonló érdeklődést cserélnek.

 7. Peloton egy fitnesz- és kerékpáros alapú szociális hálózat. A tagok kültéri vagy otthon kerékpározás közben élő tanácsokat kapnak az oktatóktól. Népszerű a nyugati országokban.

 8. WeChat egy mobil üzenetküldő szociális hálózat, amely közel 1 milliárd havi aktív felhasználók, akik elsősorban Kínából származnak. De WeChat angol, nemzetközi változatot is kínál. Gazdag funkcionalitása van a csevegéstől a vásárlásokig, a felhasználók pedig még az alkalmazásban vásárolnak otthont.

 9. FicWad egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók történeteket és történeteket hozhatnak létre a keresésben

 10. Paysbook segíti a felhasználókat, hogy kommunikáljanak, kapcsolódjanak és hozzanak létre PR-ket a piac létrehozásához és az online forgalom. A hálózatnak körülbelül 900 000 tagja van.

 11. Digg egy híralapú szociális hálózat. A főbb médiaforrásokból származó híreket, cikkeket és videókat őrzi. A felhasználók digg egy történetet vagy egy új híret, amelyet más felhasználók láthatnak.

 12. Anchor egy olyan szociális hálózat, amely lehetővé teszi tagjainak, hogy könnyen küldjenek podcastokat és széles körben terjesszék őket egyetlen kattintással.

 13. Discord egy közösségi hálózat, amely ingyenes és biztonságos hang-és szöveges chat lehetőséget fort ő online játékosok. A Skype és a TeamSpeak alternatívája.

 14. Catster a macskák közösségének szociális hálózata! A felhasználóknak (ebben az esetben a macskáknak!) Van profiljuk és kölcsönhatásba lépnek más macskákkal.

 15. Dogster a kutyák közösségének szociális hálózata (ugyanaz a cég, mint a Catster ). A Catsterhez hasonlóan a tagok (ebben az esetben a kutyák) profiljuk vannak, és kapcsolatba lépnek más kutyákkal.

 16. Signal egy szociális média alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiváló minőségű csoportokat, szöveget küldjenek , hang-, video-, dokumentum- és képüzenetek bárhol a világon SMS- vagy MMS-díjak nélkül.

 17. Douban egy nagyon nagy kínai szociális hálózat, amely egyesíti a könyvet és a filmet szerelmesei és zenei rajongói.

 18. Skyrock elsősorban egy francia szociális hálózat, amely blogolási lehetőségeket kínál tagjainak . Néhány millió tagja van.

 19. Galleria Az Irc egy közösségi hálózat Finnországban. Körülbelül 500 ezer tagja van, és főként finn nyelvű emberek számára nyitva áll.

 20. Wer-Kennt-Wen egy közösségi közösségi hálózat Német nyelv.

 21. Mamba egy népszerű társadalmi hálózat, amely Oroszországban és sok másban népszerű. világszerte.

 22. Copains d'Avant a Franciaországban használt első számú szociális hálózat.

 23. Ameba a japánok egyik legnagyobb társadalmi hálózata.

 24. Miarroba egy spanyol szociális hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák a különböző típusokat

 25. Fc2 Japán harmadik legnagyobb szociális hálózata. Számos más nyelven is elérhető.

 26. Weibo egy nagy szociális hálózat Kínában, melynek mintegy 300 millió tagja van.

 27. Spaces egy szociális hálózat, amely főként az orosz nyelvű országokban népszerű.

 28. StudiVZ a német nyelvű országok diákjainak és tanárainak szentelt szociális hálózat .

 29. Taringa! egy olyan szociális hálózat, amely Argentínában és más spanyol nyelveken nagyon népszerű. -szóló országok.

 30. Trombi egy francia szociális hálózat, ahol a tagok megtalálják és összekapcsolják a régi barátokat. Több mint 9 millió felhasználóval rendelkezik.

 31. Zoo a görög emberek számára elérhető közösségi hálózat .

 32. Hatena egy japán szociális hálózat, amely a könyvjelző funkcióval ismert. A felhasználók kölcsönhatásba lépnek a megosztott URL-eken keresztül.

 33. LiveInternet Oroszország egyik legnagyobb szociális hálózata. Tagjai becslések szerint körülbelül 25 millió.

 34. Rediff egy indiai alapú szociális hálózat és portál, amely hasonló a pinterest.

 35. Qzone Kína egyik legnagyobb szociális hálózata. 480 millió tagja van, és csak kínaiul van. A világ 9. legnagyobb webhelye.

 36. Plurk egy olyan szociális hálózat, amely különösen népszerű Tajvanon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak és ossza meg a tartalmat rövid ütemben.

 37. Mixi egy népszerű szociális hálózat Japánban. Körülbelül 25 millió tagja van.

 38. Live Journal egy olyan szociális hálózat, amely nagyon népszerű az orosz nyelvű országokban .

 39. Nasza Klasa egy nagyon népszerű közösségi hálózat Lengyelországban.

 40. Zing Vietnam legnagyobb szociális hálózata. Ez körülbelül 7 millió taggal rendelkezik, és nagyobbnak tekinthető, mint a helyi facebook.

 41. Cyworld egy dél-koreai szociális hálózati oldal. Ez körülbelül 20 millió taggal rendelkezik, és csak koreai nyelvű.

 42. Cloob egy olyan szociális hálózat, amely elsősorban Iránra és Farsi nyelvű országokra szolgál.

 43. Nextdoor egy olyan szociális hálózat, amely összeköti a szomszédokat a közelgő események és más szomszédsági tevékenységek megosztásával . Több mint 150 000 környék van az USA-ban a Nextdoor használatával.

 44. Tuenti egy egyetemi és középiskolás diákoknak szánt szociális hálózat. Körülbelül 12 millió tagja van, és különösen népszerű a spanyol nyelvű országokban.

 45. Gaia Online egy anime-téma társadalmi hálózat és fórum alapú webhely . Több mint 25 millió regisztrált felhasználó van.

 46. Wize a legjobb német nyelvű szociális hálózat (a 40-es évek legjobbjai) és felfelé), ahol találkoznak és új barátokkal találkoznak.

 47. Odnoklassniki egy nagyon népszerű szociális hálózat az orosz nyelvű országokban és a volt szovjet országokban .

 48. Partyflock egy holland szociális hálózat, amely egyesíti a ház zene és az általános elektronikus hírek iránt érdeklődő tagokat. zene.

 49. Renren egy másik nagy kínai szociális hálózat, amely mintegy 200 millió taggal rendelkezik, különösen népszerű egyetemi hallgatók körében.

 50. Wanelo egy online vásárlási szociális hálózat. A felhasználók a hálózat irányítása alatt bármilyen terméket terjesztenek és értékesítenek.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ha úgy gondolja, hogy a fenti szociális média oldalak listája hiányzik a szociális média oldalakról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a hiányzóval, hozzátesszük őket.