Közösségi Oldalak Listája

Összeálltunk egy listát a világ legnépszerűbb szociális média oldalairól. A listában 2018 októberétől 250 szociális média oldal van, és folyamatosan növekszik. Időnként frissítve a lista 33 nyelven érhető el, amelyeket a index tartalmaz.250 Szociális Média Oldal Listája 2019


 1. WhatsApp egy azonnali üzenetküldő szociális hálózati platform, amelyet főként okostelefonok. A közelmúltban vásárolta meg a Facebook, és becslések szerint 2018 januárjától körülbelül 1 milliárd felhasználó van.

 2. Messenger (Új) egy másik, azonnali üzenetküldő szociális hálózati platform, amely a Facebookon belül. A felhasználók 2018 januárjától körülbelül 1,2 milliárdotbecsülnek.

 3. Skype egy olyan csevegőplatform, amely lehetővé teszi a szöveges kommunikációt, hang és videó. Több mint 300 millió aktív havi felhasználóval rendelkezik, és jelenleg a Microsoft része.

 4. Viber egy olyan kommunikációs szociális hálózat, mint a Skype, amely lehetővé teszi a szöveges, hangos , és a videoüzenetek. Több mint 800 millió felhasználóval rendelkezik

 5. Line egy gyors üzenetküldő szociális hálózat, amely Japánban népszerű, de támogatja az angol nyelvet. és más nyelveken. Világszerte több mint 600 millió felhasználóval rendelkezik.

 6. Telegram egy felhőalapú azonnali üzenetküldő szolgáltatás, amely több mint 100 millió aktív havi felhasználók.

 7. Stumbleupon a felhasználók tartalmának felfedezésére összpontosít. Minden népszerű böngészőben böngésző eszköztárként ajánljuk .

 8. YouTube a világ vezető videomegosztó hálózata, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a feltöltést , videók megtekintése és megosztása. Naponta több milliárd videót szolgáltat.

 9. Vimeo egy olyan videó alapú szociális hálózat, amely nagyon hasonlít a YouTube-hoz, de több és más funkciók és funkciók. 70 millió taggal és 240 millió havi nézővel rendelkezik.

 10. FunnyOrDie egy olyan vígjáték-videó hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a feltöltést, a megosztást, a és értékelje a videókat. A videók gyakran hírességeket tartalmaznak. A hálózat több száz millió nézővel rendelkezik.

 11. Tout egy olyan video hálózat, amely segít a vállalkozásoknak az online videofelvételek és -meghajtások növelésében mélyebb elkötelezettség a nézőkkel. 85 millió egyedi havi megjelenítővel rendelkezik.

 12. Last Fm egy olyan zenei felfedezési és ajánlási hálózat, amely megosztja azt is, a hálózat barátai hallgatnak. A webhely több tízmillió felhasználóval és több mint 12 millió zeneszámmal rendelkezik.

 13. Howcast a Youtube-hoz hasonló szociális hálózat, ahol a felhasználók kiváló minőséget tudnak feltölteni videó tartalom.

 14. Bigo egy élő streaming szociális hálózat, ahol a felhasználók bemutathatják tehetségüket és találkozzanak más tagokkal. Nagyon népszerű Szingapúrban, Thaiföldön, Japánban és Indiában, és körülbelül 40 millió taggal rendelkezik.

 15. Bitchute olyan videó tárhely, amely a YouTube-on hasonló. Politikáit, és különösen a monetizációs politikát kevésbé szigorúnak tartják, mint a YouToube.

 16. Snapfish egy fotómegosztó szociális hálózat, ahol a A tagok élvezhetik a korlátlan tárhelyet a fotóik számára. A webhely több tízmillió taggal rendelkezik.

 17. Blogster egy szociális hálózat és blog, amely lehetővé teszi a felhasználók számára blogok létrehozását és kölcsönhatásba lépnek egymással. Körülbelül 1,5 millió felhasználó van.

 18. Shutterfly (új) egy fotó az oldal megosztása, amely lehetővé teszi, hogy 2 millió tagja használhassa a fényképeket személyre szabott ajándékok, például bögrék és pólók létrehozására.

 19. 500px (új) kanadai fotómegosztás több mint 1,5 millió aktív taggal rendelkező szociális hálózat .

 20. Dronestagram (új) a drónokkal készített fényképek megosztása. Azt állítja, hogy a drone fotózás Instagramja, több mint 30.000 taggal.

 21. Fotki (Új) 240 országban érhető el. Több mint 1,6 millió tagja és 1 milliárd fotója van. A webhelyet Észtországban indították.

 22. Fotolog több, mint 20 millió egyedi látogatóval rendelkező fotó-blogolási oldal.

 23. Imgur (Új) egy fotómegosztás webhely, ahol a tagok szavazhatnak (és rangsorolhatják) a fényképeket. A webhely több száz millió képet tartalmaz.

 24. Pixabay (Új) megosztja a kiváló minőségű fotókat tagjainak. A webhely több mint 1,1 millió képet és videót tartalmaz.

 25. WeHeartIt egy társadalmi hálózat az inspiráló képek megosztásához. A webhely több mint 45 millió taggal rendelkezik.

 26. PlentyOfFish (új) egy társkereső szociális hálózat, amely szabadon használható, de néhány prémium szolgáltatást is kínál. Több mint 100 millió regisztrált tagja van.

 27. Viadeo egy szociális hálózat a vállalkozások tulajdonosainak, vállalkozóinak és vezetők - főleg Európában. Körülbelül 50 millió tagja van.

 28. Foursquare személyre szabott ajánlásokat nyújt a felhasználó helyétől és korábbi vásárlásaitól függően. A szolgáltatásnak több tízmillió felhasználója van, és gyorsan növekszik a vállalati térben.

 29. Yummly egy élelmiszer-receptekre és főzésre szánt szociális hálózat.

 30. Pinboard (új) fizetett társadalmi hálózat, amely lehetővé teszi a könyvjelzők megosztását. A felhasználók élvezhetik az ad-free élményt ezen az oldalon.

 31. Daniweb egy olyan szociális hálózat, ahol az IT emberek találkoznak és megvitatják. Ez körülbelül 2 millió felhasználóval rendelkezik.

 32. Swarm egy új, a Foursquare által létrehozott szociális hálózat, amely segít az embereknek az összes emlékezetben helyek és helyszínek.

 33. Yelp (új) egy étterem felülvizsgálati és otthoni szolgáltatások webhelye, amely olyan társadalmi funkciókat tartalmaz, amelyekkel megoszthatják a képeket, írhatnak véleményeket, és megtekinthetik a barátok tevékenységét.

 34. Threema egy szöveges, video- és hangüzenet-szociális hálózat. A tagok használhatják az e-mail vagy mobiltelefonos információk nélkül.

 35. Ning egy olyan szociális hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak egy szociális webhelyet

 36. Stack Exchange a Quora-hoz hasonló kérdés-válasz alapú szociális hálózat.

 37. Jsfiddle egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók tesztelik és bemutatják a HTML, CSS és JavaScript kódokat.

 38. Houzz egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók kapcsolódnak és megosztják a tervezési és díszítési szolgáltatásokat

 39. Dribble egy olyan szociális hálózat, amely elsősorban lehetővé teszi a tervezők számára, hogy ötleteket hozzanak létre és megosszák egymással.

 40. Disqus egy olyan szociális hálózat, amely lehetővé teszi tagjainak, hogy az internetes közönséget a tartalmuk köré építsék vagy weboldal.

 41. Bitbucket egy szociális hálózat, amelyen a felhasználók megoszthatják a kódolási kódokat és ötleteket a kódolásról.

 42. Slack egy olyan szociális hálózat, amely egyes munkatársakat egyes munkákhoz és projektekhez köti össze.

 43. SlideServe egy nagy szociális hálózat, ahol a felhasználók feltölthetik és megoszthatják a diákokat és Powerpoint bemutatók.

 44. The Dots 2014-ben jött létre Eglandban. Küldetése, hogy segítse a nem-galléros szakembereket a kreatív projektek összekapcsolására és együttműködésére.

 45. Zotero egy szociális hálózat és egy ingyenes szoftver, amely asszisztensként működik webes kutatás.

 46. Webnode egy olyan szociális hálózat, amely ingyenes webhelyépítés alapján egyesíti a felhasználókat . 30 millió felhasználóval rendelkezik.

 47. Caffeine egy játék-szociális hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetítsék a videót a játékot.

 48. Brave a webhelyek építői, e-mail marketingjei és hasonlók társadalmi hálózata . 15 millió felhasználóval rendelkezik.

 49. GoFundMe (új) egy forrásszerzés hálózat, amely a legtöbb okból pénzt szerezhet.

 50. Kickstarter (új) egy szociális finanszírozási platform, ahol az emberek a termékeiket vagy a termék ötleteiket szögezhetik be a finanszírozáshoz. A webhelynek közel 10 millió támogatója volt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ha úgy gondolja, hogy a fenti szociális média oldalak listája hiányzik a szociális média oldalakról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a hiányzóval, hozzátesszük őket.