Közösségi Oldalak Listája

Összeálltunk egy listát a világ legnépszerűbb szociális média oldalairól. A listában 2018 októberétől 250 szociális média oldal van, és folyamatosan növekszik. Időnként frissítve a lista 33 nyelven érhető el, amelyeket a index tartalmaz.250 Szociális Média Oldal Listája 2019


 1. Classmates összeköti az embereket az USA-ban lévő középiskolai barátaikkal, és lehetővé teszi a a középiskolai évkönyvek feltöltésére. A tagok a középiskolai összejöveteleiket is megtervezhetik.

 2. Tingles az ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) alapján létrehozott videó-szociális hálózat. amely lehetővé teszi a lágy hangzású videók pozitív és eufórikus érzéseinek kiváltását. Több millió felhasználóval rendelkezik.

 3. Quora egy kérdés-válasz alapú szociális hálózati platform, ahol a felhasználók megkérdezik: válaszoljon a kérdésekre. 2018 januárjától körülbelül 200 millió felhasználóval rendelkezik.

 4. Ask egy másik nagy kérdés és válasz társadalmi hálózat, amely hasonló a Quora-hoz. Ez körülbelül 160 millió felhasználóval rendelkezik.

 5. ProductHunt (új) egy szociális hálózati oldal, amely elsőbbséget biztosít az új termékek tartalmának.

 6. Untappd (új) egy mobil szociális hálózat amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy értékeljék az általuk fogyasztott sört, kapjanak jelvényeket, megoszthatják a sörök képeit, áttekintik a közeli helyszínekről érkező csapok listáit, és megnézhetik, hogy a sörök barátaik ivanak. A webhely körülbelül 3 millió taggal rendelkezik.

 7. Doximity (Új) egy szociális hálózat az amerikai klinikusok számára. Több mint 800 000 tagja van.

 8. WriteAPrisoner egy USA-Florida alapú szociális hálózat, amely a felhasználókat és a gyerekeket ötvözi

 9. Xt3 egy katolikus társadalmi hálózat, amelyet az ausztrál fiatalok számára alakítottak ki. Ez körülbelül 70 000 taggal rendelkezik.

 10. Altervista egy olasz szociális hálózat, ahol a felhasználók ingyenes webhelyeket hozhatnak létre. 2,5 millió felhasználó.

 11. MixCloud egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók meghallgathatják a DJ-ket, létrehozhatnak és ossza meg a listáit más felhasználókkal.

 12. BranchOut egy szociális hálózat azoknak, akik munkát keresnek és jövőbeli autósokat keresnek.

 13. Koofers egy másik, 2 millió tagú oktatási szociális hálózat. A főiskolai hallgatók körében népszerű.

 14. Edmodo egy oktatási szociális hálózat, ahol a tanárok, a diákok és a szülők csatlakoznak. Ez körülbelül 50 millió felhasználóval rendelkezik.

 15. PatientsLikeMe egy szociális hálózat olyan betegek számára, akik hasonló betegséggel rendelkező betegeket összekapcsolnak az információk megváltoztatásával .

 16. DailyStrength egy orvosi és támogató közösségi alapú hálózat, amely mintegy 43 millió tagjai.

 17. MyHeritage egy online genealógiai hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy családfákat hozzanak létre, töltsön fel és böngésszen fényképeket, és keressen globális milliárdokat. A webhely 80 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

 18. 23andMe (új) egy DNS elemző cég, amely DNS elemzés alapján összeköti ügyfeleit a rokonokkal. Azt is meghatározza, hogy a személynek valószínűleg bármilyen, DNS-elemzésen alapuló egészségügyi problémája van-e.

 19. Ancestry (új) az őseink megtalálásában - azaz a genealógiai hálózatok kiépítésében. A webhelynek körülbelül 2 millió fizető tagja van.

 20. Geni egy szociális hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzák a családfát és hívjon meg más rokonokat, hogy csatlakozzanak. Ez körülbelül 180 millió felhasználóval rendelkezik.

 21. Bandcamp egy olyan közösségi hálózat, amely összeköti a zenészeket és a művészeket.

 22. VampireFreaks egy olyan gótikus-ipari szubkultúrák közössége, amelyek több millió tagja van. A webhelyet randizásra is használják.

 23. Tinder (új) egy hely több mint 50 millió felhasználó által használt társkereső mobilalkalmazás.

 24. Crokes (új) egy közösség vagy a szerzők szociális hálózata. Hasonló a Twitterhez, de 300 karakterre korlátozza a bejegyzéseket.

 25. Goodreads (Új) egy szociális hálózat a a könyv szerelmesei, akik többek között ajánlani tudják a könyveket, és megnézhetik, mit olvasnak a barátaik. Az oldal tulajdonosa az Amazon, és több tízmillió tagja van.

 26. Academia (Új) egy szociális hálózatépítő honlap. A platform felhasználható papírok megosztására, azok hatásainak figyelemmel kísérésére és egy adott területen végzett kutatások követésére. A webhely több mint 55 millió felhasználóval rendelkezik.

 27. Library Thing egy könyvek és könyvolvasók közösségének szentelt szociális hálózat.

 28. Listography listákkal és önéletrajzokkal rendelkező szociális hálózat.

 29. Bibsonomy egy szociális hálózat, ahol a tagok tudományos munkát, kutatást, gyűjtést kiadványok, és vegye fel a kapcsolatot a munkatársakkal és kutatókkal.

 30. ResearchGate egy olyan szociális hálózat, ahol a kutatók és a tudósok találkozhatnak, megvitathatnak és cserélhetnek ismereteik.

 31. Wattpad az egyik legnagyobb irodalmi alapú szociális hálózat, ahol az olvasók és a szerzők csatlakozni. Ez körülbelül 65 millió felhasználóval rendelkezik.

 32. Anobii egy olyan szociális hálózat, ahol az olvasók összekapcsolhatják és cserélhetnek ötleteket a könyvekről .

 33. Scribd egy nagy társadalmi olvasóhálózat, ahol a tagok olvashatnak könyveket, hangoskönyveket és magazinok.

 34. Grindr meleg, bi, transz és queer mobil szociális hálózat az emberek találkozzanak és csatlakozzanak.

 35. OutEverywhere egy másik meleg társadalmi hálózat, ahol az LGBT-emberek találkoznak és csatlakoznak.

 36. Gays az LGBT közösség szociális hálózata. Több mint 100 000 taggal rendelkezik.

 37. Letterboxd olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók tetszenek, áttekintik és megosztják a filmek tartalmát.

 38. Kroogi egy orosz és angol nyelvű szociális hálózat, amely egyesíti a művészeket, zenészeket és festőket . Ez körülbelül 100 000 felhasználóval rendelkezik.

 39. Stage32 egy szociális hálózat és oktatási webhely az emberek számára a TV-ben, a moziban és a filmipar.

 40. Film Affinity egy szociális hálózat, amely egyesíti az embereket a filmek és a televíziós műsorok ízlésének megfelelően.

 41. Filmow egy brazil alapú szociális hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy listázzanak, értékelhessenek és ajánljanak a megtekintett filmek.

 42. Telfie egy szórakoztató közösségi hálózat.

 43. Indaba Music a világ zenei közösségének szociális hálózata.

 44. Mubi a mozi közösség előfizetési alapú szociális hálózata.

 45. Lingualoe nyelvtanulás-oktató szociális hálózat. Körülbelül 4 millió tagja van.

 46. Amikumu egy másik nyelvi tanulási szociális hálózat. Segít a felhasználónak abban, hogy megtalálja a közeli hangszórókat vagy az azonos nyelvű tanulókat.

 47. Hellolingo egy idegen nyelvek oktatására és tanulására szánt szociális hálózat.
 48. Italki (új) teszi a nyelvtanulók és a nyelvtanárok közötti kapcsolatok az új nyelvek tanulásához. A webhely több mint 1 millió hallgatóval rendelkezik.

 49. English, baby! (új) egy társadalmi hálózat és online tananyag a beszélgetés angol és szleng tanulására. A szolgáltatást több mint 1,6 millió tag használja.

 50. Busuu (új) egy nyelv - tanulási szociális hálózat. A webhely összekapcsolja a tanulókat az anyanyelvi hangszórókkal, hogy megkönnyítse a tanulási folyamatot .

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ha úgy gondolja, hogy a fenti szociális média oldalak listája hiányzik a szociális média oldalakról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a hiányzóval, hozzátesszük őket.