Közösségi Oldalak Listája

Összeálltunk egy listát a világ legnépszerűbb szociális média oldalairól. A listában 2018 októberétől 250 szociális média oldal van, és folyamatosan növekszik. Időnként frissítve a lista 33 nyelven érhető el, amelyeket a index tartalmaz.250 Szociális Média Oldal Listája 2019


 1. Internations (új) egy szociális hálózat, amely világszerte összeköti a külföldieket 390 városban. Ez közel 3 millió felhasználóval rendelkezik.

 2. Cross egy olyan szociális hálózat, amely megosztja a keresztény tartalmakat a 650 000 taggal.

 3. AngelList (Új) egy szociális hálózati platform főleg az új befektetők és az induló vállalkozók által használt.

 4. Xing olyan karrier-orientált szociális hálózat, amelyet a fogyasztók és vállalkozások számára. A Xing támogatja a zárt csoportokat, hogy lehetővé tegye egy magán és biztonságos hálózat létrehozását egy vállalaton belül.

 5. Storia egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók létrehozhatják és megoszthatják történeteiket. A hálózatnak mintegy 10 millió tagja van.

 6. ASmallWorld egy fizetett szociális hálózat, amely csak egy egy tag meghívását. Az oldal a luxus utazásra és a társadalmi kapcsolatok kiépítésére összpontosít, tagsága 250 000 fő.

 7. ReverbNation a zenészek szociális hálózata, hogy segítsen nekik karrierjük kezelésében és új lehetőségeket találni. A webhelyen mintegy 4 millió zenész szerepel.

 8. SoundCloud (Új) egy online hangelosztás platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feltöltsék, rögzítsék, népszerűsítsék és megoszthassák eredeti hangjaikat. A szolgáltatásnak havonta több mint 150 millió egyedi hallgatója van.

 9. Medium valószínűleg a világ legnagyobb társadalmi hálózata az olvasáshoz és az íráshoz. Körülbelül 60 millió felhasználó van.

 10. eToro egy globális szociális befektetési hálózat, amely együttesen hozza a szociális kereskedőket.
 11. HR a humánerőforrás-szakemberek globális hálózata világszerte.

 12. Influenster egy új hálózat online frissítése és mintavétele . Körülbelül 1 millió tagja van.

 13. Evernote egy nemzetközi szociális hálózat, amely összeköti az üzleti szakembereket. Mintegy 15 millió felhasználóval rendelkezik.

 14. 23snaps egy szociális hálózat a családok számára, hogy megosszák az egész család online fotóit privát albumokban.

 15. Flixster olyan webhely, ahol új filmeket, filmeket tanulhat és más filmekben hasonló ízlésű találkozókkal.

 16. Minds (új) egy szociális hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző témákban hozzanak létre csatornákat, és az onlinetevékenységükért jutalmazzák a felhasználókat . Támogatja a szabadságot és a magánéletet az interneten, és több mint 2 millió taggal rendelkezik.

 17. Photobucket egy olyan fotó- és videótárhely, amely több mint tízmilliárd fotóval rendelkezik 100 millió tag.

 18. CaringBridge egy olyan szociális hálózat, amely különböző betegségekkel, kórházi ellátással, gyógykezelés és a súlyos baleset, betegség, sérülés vagy eljárás során történő helyreállítás.

 19. About elsősorban szabadúszók és vállalkozók kiszolgálására szolgál, akik növelni szeretnék ügyfeleik számát . Körülbelül 5 millió tagja van.

 20. CafeMom az anyák és anyák számára elérhető webhely. Több mint 8 millió havi egyedi látogatása van.

 21. Ravelry egy közösségi hálózat a kötéshez, horgoláshoz, fonáshoz és szövés. A webhely több mint 7 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik.

 22. Slashdot egy olyan szociális hálózat, ahol a felhasználók hozzáadhatják híreiket és hozzászólásaikat más felhasználók által.

 23. Playlist egy zenei társas hálózat. Lehetővé teszi, hogy a felhasználók korlátlan zenei listákat hozzanak létre, és megoszthassák barátaikkal. Ez körülbelül 500 ezer felhasználóval rendelkezik.

 24. Airtime egy új videomegosztó szociális hálózat. Lehetővé teszi a tagok számára, hogy csoportos csevegésre és videofelvételre gyűljenek.

 25. Cellufun több mint 2 millió taggal rendelkező játékközösség, amely bármely mobileszközzel elérhető.

 26. MocoSpace több mint 2 millió szociális játékhely felhasználók és több mint 1 milliárd havi oldalmegtekintés.

 27. Zynga (új) több játékot kínál a napi felhasználók milliói játszanak. Népszerű címek a Farmville, a Draw Something és a Zynga Poker.

 28. Habbo a tizenévesek számára egy társadalmi játékszervezet. Több mint 5 millió egyedi havi látogatója van. A hálózat kilenc webhelyet üzemeltet a felhasználók számára a különböző országokban.

 29. Crunchyroll egy szociális hálózat azoknak, akik szeretik az anime-t, a rajzfilmek és hasonlók .

 30. Elftown egy olyan szociális hálózat, amelynek közössége érdekli a fantáziát és a tudományt fi művészet és irodalom. Ez körülbelül 200 000 taggal rendelkezik.

 31. Ryze egy szociális és üzleti hálózat. A tagok növelhetik üzleti tevékenységüket, karrierjüket, munkát találhatnak, értékesíthetnek, vagy csak tarthatnak kapcsolatot a régi és új barátokkal. A hálózatnak mintegy 1 millió tagja van.

 32. Rooster Teeth egy közösségi hálózat, amely online játékok, webeseries, zene és anime.

 33. Twitch az online játékokra szánt szociális hálózat .

 34. Hyves Hollandia legnépszerűbb szociális hálózata, mintegy 10 millió felhasználóval.

 35. Fishbrain egy szociális hálózat, különösen azok számára, akik szeretik a halászatot. Körülbelül 2 millió tagja van.

 36. TalkBizNow az üzleti emberek szociális hálózata. A tagok találkozhatnak és üzleti tevékenységet folytathatnak a hálózaton.

 37. OpenDiary az egyik legrégebbi szociális hálózat (1998-ban alakult). Lehetővé teszi, hogy a tagok online naplót kapjanak . Ez körülbelül 5 millió taggal rendelkezik.

 38. Athlinks egy olyan szociális hálózat, amely egyesíti a szabadtéri tevékenységek iránt érdeklődő embereket, mint a futás és úszás.

 39. RallyPoint Több mint egymillió jelenlegi és korábbi amerikai katonai tag gyűlt össze, hogy megvitassák katonai élet, információ megosztása és történetek cseréje.

 40. BeMyEyes célja, hogy segítse a vak embereket a mindennapi problémák megoldásában. Az alkalmazás összekapcsolja a látássérülteket a teljesen látó felhasználókkal a videocsevegésen keresztül, hogy megmutassa a helyzetet és segítséget kapjon. Bizonyos értelemben a látnok szemét a vak embereknek nyújtja.

 41. Kik egy új mobil közösségi médiaalkalmazás az online csevegésre és azonnali üzenetküldésre.

 42. GetJealus egy olyan szociális hálózat, ahol a tagok megosztják az utazással kapcsolatos tartalmat.

 43. TravellersPoint egy online utazási közösségi hálózat, ahol a felhasználók megosztják utazási tapasztalataikat. ences.

 44. Hospitality Club egy szociális hálózat, amely egyesíti a házigazdákat és a vendégeket, az utazókat és a helyieket világszerte ingyenes szállást találni.

 45. Gapyear a szociális hálózat, amely világszerte egyesíti az utazókat.

 46. Tournac (új) egy szociális az ugyanazon a helyre utazó embereket összekötő hálózat.

 47. CouchSurfing lehetőséget biztosít a tagok számára, hogy vendégként maradhassanak valaki & # 8217. otthona, az utazók fogadása, más tagokkal való találkozás, vagy egy eseményhez való csatlakozás. A webhelynek körülbelül 15 millió tagja van.

 48. YY egy másik nagy szociális hálózat, amely 122 millió felhasználóval rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy a felhasználók videókat küldhessenek olyan csoportba, amelyet százezer tag láthat.

 49. Glocals egy Svájcban létrehozott szociális hálózat a külföldi közösség számára. Ez lehetővé teszi a tagok számára, hogy találkozzanak, szervezzenek tevékenységeket és megosszák az információkat.

 50. Nexopia egy kanadai szociális hálózat, amely lehetővé teszi tagjainak fórum létrehozását bármilyen témában, és megbeszéléseket folytat ezeken a fórumokon. A webhely több mint 1 millió felhasználóval rendelkezik.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ha úgy gondolja, hogy a fenti szociális média oldalak listája hiányzik a szociális média oldalakról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a hiányzóval, hozzátesszük őket.