Daftar Media Sosial

Ing ngisor iki dhaptar 200 jaringan sosial sing paling populer ing sakindhèhané ing dunya wiwit Maret 2018. Daftar terus berkembang lan kita nganyari sacara periodik. Dhaftar uga kasedhiya ing basa liyane sing kacathet ing ngisor kaca iki.

Situs Sosial Top Kanggo 2018

    1. Facebook isih dadi jaringan sosial paling gedhé ing donya. Iki diarani nduweni kira-kira 2 yuta pangguna saben wulan ing Desember 2017.
    2. Tampilan Whatsapp minangka platform jaringan olahpesen instan sing utamané dipigunakaké ing Smartphone. Saiki wis tuku dening Facebook lan kira-kira nduwe kira-kira 1 milyar kedhaftar nalika Januari 2018.
    3. LinkedIn iku platform jaringan sosial sing utamané digunakake dening para profesional bisnis. Minangka merek dagang saka Microsoft, LinkedIn nduweni kira-kira 500 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    4. Google+ iku jaringan sosial sing dikembangaké déning Google lan nduweni watara 150 yuta pangguna ing Januari 2018.
    5. Twitter nduweni babagan 320 yuta pangguna, sing bisa ngirim tweet tuku nganti 280 karakter.
    6. Instagram iku jaringan sosial foto lan video enggo bareng. Iku bagéan saka Facebook lan nduweni watara 800 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    7. Pinterest minangka jaringan sosial ing ngendi isi ditambahake ing wangun pin lan nduweni kira-kira 200 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    8. Befilo (Anyar) iku jaringan sosial anyar ngendi kabeh wong kanthi otomatis kanca karo kabeh wong. Kabeh sing ngrembaka babagan panjaluk persahabatan saiki dadi sejarah. Sampeyan mung melu jaringan lan kanca kanthi otomatis karo kabeh anggota.
    9. Zoimas (Anyar) minangka anti - Jaringan sosial penundaan yang terus online sedapat mungkin. Sampeyan bisa mlebu mung sedhela 12 jam, mung online 15 menit saben login, ngirim mung sapisan saben login lan duwe maksimal 150 kanca.
    10. Messenger (Anyar) iku platform jaringan sosial olahpesen cepet liyane kang fungsi nang Facebook. Pangguna iku kira-kira ana 1.2 milyar dina Januari 2018.
    11. Snapchat minangka jaringan konten audio-visual utamane karo sekitar 200 yuta pangguna ing Januari 2018.
    12. Quora minangka platform jejaring sosial berbasis pitakonan-jawaban ing ngendi pangguna takon- njawab pitakonan. Wis kira-kira 200 yuta kedhaftar nalika Januari 2018.
    13. GirlsAskGuys (Anyar) punika sabalikna -Seks jaringan sosial sing adhedhasar jaringan sing adhedhasar jinis lanang takon lan njawab saben liyane pitakonan.
    14. ProductHunt (Anyar) iku sosial situs web jejaring sing menehi prioritas kanggo isi babagan produk anyar.
    15. AngelList (Anyar) iku platform jaringan sosial utamane digunakake dening investor anyar lan pengusaha wiwitan.
    16. Kickstarter (Anyar) minangka sosial pendanaan platform ing ngendi wong bisa ningkatake produk utawa gagasan produk kanggo entuk pendanaan. Situs iki wis meh 10 yuta pendukung.
    17. WeChat iku jaringan sosial olahpesen kanthi meh 1 milyar pangguna aktif saben wulan sing utamané saka Tiongkok. Nanging WeChat uga nawakake versi Inggris, internasional. Wis fungsi kaya saka petung kanggo blanja karo pangguna malah tuku omah ing app.
    18. Skype minangka platform olahpesen cepet sing ngijini komunikasi nggunakake teks, swara, lan video. Wis luwih saka 300 yuta panganggo saben wulan aktif lan saiki dadi bagian saka Microsoft.
    19. Viber uga jaringan sosial komunikasi kaya Skype sing ngidini teks, swara , lan olahpesen video. Wis luwih saka 800 yuta pangguna
    20. Tumblr minangka jaringan blogging kanthi luwih saka 350 yuta blog lan luwih saka 500 yuta kedhaftar. Jaringan sosial ndhukung web lan seluler.
    21. Line minangka jaringan sosial olahpesen cepet sing populer ing Jepang nanging uga ndhukung basa Inggris lan basa liyane. Wis luwih saka 600 yuta panganggo ing donya.
    22. Gab (Anyar) minangka iklan gratis jaringan sosial sing ngidini kedhaftar maca lan nulis pesen nganti 300 karakter, diarani & # 8220; gabs. & # 8221; Wis kira-kira 200.000 kedhaftar.
    23. vk kaya Facebook nanging luwih misuwur ing Rusia lan negara tetanggan kanthi luwih saka 400 yuta kedhaftar.
    24. Reddit iku jaringan sosial enggo bareng isi kanthi liwat 500 yuta kunjungan saben wulan. Tulisan tulisan utawa tautan langsung bisa dituduhake ing situs kasebut lan dipilih dening anggota kanggo nemtokake popularitas.
    25. Telegram minangka layanan olahpesen instan sing duwe luwih saka 100 yuta aktifitas bulanan aktif.
    26. Tagged minangka jaringan sosial kanggo nggawe kanca anyar. Situs iki duwe sekitar 20 yuta pengunjung unik global.
    27. Myspace minangka jaringan sosial sing fokus ing watara profil individu lan luwih populer karo musisi lan band. Iku minangka jaringan sosial paling dhuwur ing AS, nanging saiki mung nduweni pirang-pirang kedhaftar.
    28. Badoo iku salah siji saka jaringan kencan sing paling akeh digunakake ing donya. Wis luwih saka 360 yuta panganggo kadaftar.
    29. Stumbleupon fokus ing pamanggih konten kanggo para pangguna. Ditawarake minangka toolbar browser ing kabeh browser populer.
    30. Foursquare nyedhiyakake Rekomendasi pribadi miturut lokasi pangguna lan tuku sadurunge. Layanan iki duweni puluhan yuta pangguna lan kanthi cepet berkembang ing papan perusahaan.
    31. MeetMe fokus ing ngewangi pangguna nemokake wong anyar kanggo ngobrol bareng ing piranti seluler . Wis luwih saka 2,5 yuta panganggo aktif saben dina.
    32. Meetup minangka jaringan sosial sing ndadekake gampang kanggo nemoni klompok wong wong watara sawijining topik utawa tema tartamtu. Wis kira-kira 32 yuta pangguna.
    33. Skyrock utamané jaringan sosial Perancis sing nawakake kemampuan blogging menyang anggotane . Nduwe sawetara yuta anggota.
    34. Pinboard (Anyar) iku mbayar jaringan sosial sing ngidini enggo bareng tetenger. Pangguna bisa entuk manfaat saka pengalaman gratis ing situs iki.
    35. Kiwibox minangka jaringan sosial kanggo wong diwasa sing nawakake blog, foto, lan fitur game. Wis kira-kira 3 yuta anggota.
    36. Twoo (Anyar) iku sosial platform panemuan sing ngidini 181 yuta anggota nggawe profil, ngunggah gambar, lan ngobrol karo pengguna liyane.
    37. Yelp (Anyar) iku restoran review lan situs layanan ngarep sing nduweni fitur sosial kanggo nuduhake foto, nulis review, lan ndeleng aktivitas kanca.
    38. Snapfish iku nuduhake foto jaringan sosial endi sing anggota bisa entuk manfaat saka spasi panyimpenan kanggo foto. Situs iki duweni puluhan yuta anggota.
    39. Flickr iku jaringan sosial video sing ndhukung puluhan yuta anggota lan luwih saka 10 milyar foto.
    40. Photobucket iku situs foto lan video hosting sing duwe luwih saka sepuluh milyar foto lan liwat 100 yuta anggota.
    41. Shutterfly (Anyar) iku foto situs sharing sing ngidini 2 juta anggota kanggo nggunakake foto kanggo nggawe hadiah pribadi, kayata cangkir lan kaos.
    42. 500px (Anyar) iku kanvas foto Kanada jaringan sosial kanthi luwih saka 1,5 yuta anggota aktif.
    43. DeviantArt minangka jaringan enggo bareng artwork kanthi luwih saka 38 yuta anggota sing kadhaptar.
    44. Dronestagram (Anyar) difokusake nuduhake foto sing wis dijupuk nggunakake drone. Ngaku dadi Instagram kanggo foto mendingan, karo luwih saka 30.000 anggota.
    45. Fotki (Anyar) kasedhiya ing 240 negara. Wis luwih saka 1,6 yuta anggota lan 1 milyar foto. Situs iki diwiwiti ing Estonia.
    46. Fotolog iku situs blog-foto kanthi luwih saka 20 yuta pengunjung unik.
    47. Imgur (Anyar) iku nuduhake foto Situs ngendi anggota bisa milih (lan pangkat) foto. Situs iki nduweni atusan yuta gambar.
    48. Pixabay (Anyar) enggo bareng foto sing berkualitas anggotane. Situs duwe luwih saka 1.1 yuta gambar lan video.
    49. WeHeartIt iku jaringan sosial kanggo nuduhake gambar inspirasi. Situs duwe luwih saka 45 yuta anggota.
    50. 43Things (Anyar) minangka situs kanggo inspirasi , saran, lan dhukungan ing ngendi anggota bisa nyetel gol lan bareng karo kanca-kanca, gol sing dikepengini, kayata bobote utawa maraton.
    51. Path iku enggo bareng foto lan jaringan olahpesen sing nduweni fitur kaya kanggo ngontrol privasi saka foto sing dituduhake. Iku populer ing Indonesia.
    52. Uplike (Anyar) iku nuduhake foto layanan sing adhedhasar ing Prancis sing ngidini pangguna nuduhake inspirasi karo masyarakat. Aplikasi iki saiki digunakake dening mayuta-yuta wong ing kira-kira 160 negara.
    53. Last.fm minangka jaringan panemuan lan rekomendasi musik sing uga nuduhake apa kanca ing jaringan lagi ngrungokake. Situs iki duweni puluhan yuta pangguna lan luwih saka 12 yuta trek musik.
    54. VampireFreaks minangka komunitas subkultur gotik-industri sing nduwèni jutaan anggota. Situs iki uga digunakake kanggo dating.
    55. CafeMom minangka situs kanggo para ibu lan ibu-ibu. Wis luwih saka 8 juta kunjungan unik saben wulan.
    56. Ravelry minangka jaringan sosial kanggo nyulam, ngrokok, muter , lan tenunan. Situs iki duwe luwih saka 7 yuta pangguna pangguna.
    57. ASmallWorld minangka jaringan sosial sing dibayar mung bisa digabungake miturut undhangan dening anggota. Situs iki fokus ing lelungan kemewahan lan pambangunan hubungan sosial, anggota kasebut katutup ing 250.000.
    58. ReverbNation iku jaringan sosial kanggo musisi kanggo mbantu supaya ngatur karir lan golek kesempatan anyar. Situs iki nduweni watara 4 yuta musisi minangka anggota.
    59. SoundCloud (Anyar) yaiku distribusi audio online platform sing ngidini pangguna kanggo ngunggah, ngrekam, ningkataké, lan nuduhake swara sing asli digawe. Layanan iki nduweni luwih saka 150 yuta pendengar unik saben sasi.
    60. Cross.tv iku jaringan sosial sing nuduhake konten Kristen marang 650.000 anggota.
    61. Flixster minangka situs kanggo nemokake film anyar, sinau babagan film, lan ketemu wong liya kanthi rasa sing padha ing film.
    62. Gaia Online minangka jaringan sosial lan situs jejaring sosial anime-tema . Wis luwih saka 25 yuta kedhaftar sing kedhaftar.
    63. BlackPlanet iku jaringan sosial kanggo wong-wong Afrika Afrika sing fokus ing dating, ndudohake bakat, lan chatting lan blogging. Situs iki duwe sekitar 20 yuta anggota.
    64. Buku Kanca Muslimiku (Anyar) punika jaringan sosial kanggo nyambungake Muslim ing 175 negara. Situs saiki duweni kira-kira 500.000 anggota.
    65. Care2 iku jaringan sosial sing nyambungake aktivis saka sak ndonya kanggo utamane ngrembug masalah politik lan lingkungan. Situs iki duwe sekitar 40 yuta pangguna.
    66. CaringBridge minangka jaringan sosial kanggo wong-wong sing madhep kahanan kesehatan, perawatan kesehatan, lan pemulihan saka kecelakaan, penyakit, tatu, utawa prosedur sing signifikan.
    67. GoFundMe (Anyar) minangka penggalangan dana jaringan sing bisa digunakake kanggo mundhakaken dhuwit kanggo kabeh sabab.
    68. Tinder (Anyar) kuwi lokasi aplikasi seluler dating sing dianggo liwat 50 yuta pangguna.
    69. Crokes (Anyar) iku sawijining komunitas utawa jaringan sosial kanggo penulis. Iku padha karo Twitter, nanging watesan tulisan kanggo 300 karakter.
    70. Goodreads (Anyar) minangka jaringan sosial kanggo penyayang buku, sing bisa menehi rekomendasi buku lan ndeleng kanca-kanca sing maca, antarane fitur liyane. Situs iki diduweni dening Amazon lan duweni puluhan yuta anggota.
    71. Internations (Anyar) iku sosial jaringan sing ngubungake ekspatriat ing 390 kutha ing donya. Wis meh 3 yuta pangguna.
    72. PlentyofFish (Anyar) iku gendakan jaringan sosial sing bebas nggunakake nanging uga nawakake sawetara layanan premium. Nduweni luwih saka 100 yuta anggota.
    73. Minds (Anyar) iku sosial jaringan sing ngidini pangguna kanggo nggawe saluran ing macem-macem topik lan uga ganjaran pangguna kanggo kegiatan online. Nyedhiyakake kebebasan lan privasi ing Internet lan duwe 2 yuta anggota.
    74. Nexopia iku sawijining jaringan sosial Kanada sing ngidini para anggotane nggawe forum ing sembarang topik lan duwe diskusi ing forum kasebut. Situs duwe luwih saka 1 yuta kedhaftar.
    75. Glocals kuwi jaringan sosial sing digawe ing Swiss kanggo komunitas ekspatriat. Iki ngidini anggota ketemu, ngatur aktivitas, lan nuduhake informasi.
    76. Academia.edu (Anyar) iku sosial situs jejaring kanggo akademisi. Platform bisa digunakake kanggo nuduhake makalah, ngawasi impact, lan ngetutake riset ing lapangan tartamtu. Situs iki duwe luwih saka 55 yuta kedhaftar.
    77. Busuu (Anyar) iku basa -Ora jaringan sosial. Situs kasebut nyambungake murid kanggo penutur basa native supaya proses pembelajaran luwih gampang.
    78. Inggris, bayi! (Anyar) yaiku jaringan sosial lan kurikulum online kanggo sinau basa Inggris lan slang. Layanan iki digunakake dening luwih saka 1.6 yuta anggota.
    79. Italki.com (Anyar) damel sambungan antar pawiyatan basa lan guru basa kanggo mbantu sinau basa anyar. Situs iki duwe luwih saka 1 yuta siswa.
    80. Untappd (Anyar) iku sawijining jaringan sosial seluler sing ngidini para anggota kanggo ngetokake bir sing dipangan, entuk dhuwit, nuduhake gambar bir, review dhaptar tapel saka panggonan sing adoh, lan ndeleng apa sing dikonsumsi kanca-kanca. Situs iki duweni kira-kira 3 yuta anggota.
    81. Dalane (Anyar) iku sosial jaringan kanggo dokter US. Wis luwih saka 800.000 anggota.
    82. Wayn iku jaringan lelungan sing nyambungake wong kaya atine lan uga mbantu wong ngerti ngendi arep lunga. Situs duwe luwih saka 20 yuta kedhaftar.
    83. CouchSurfing menehi platform kanggo anggota kanggo tetep dadi tamu ing wong & 8217; s omah, tuan omah sing tuan rumah, ketemu anggota liyane, utawa gabung karo acara. Situs iki duwe kira-kira 15 yuta anggota.
    84. TravBuddy kepengin nemokake kanca perjalanan. Situs iki nduweni watara setengah yuta anggota.
    85. Tournac (Anyar) iku sosial jaringan kanggo lelungan sing nyambungake wong sing lelungan menyang lokasi sing padha.
    86. Cellufun kuwi sawijining komunitas game kanthi luwih saka 2 yuta anggota sing bisa diakses nggunakake piranti seluler apa waé.
    87. MocoSpace iku situs game sosial kanthi luwih saka 2 yuta pangguna lan luwih saka 1 milyar views kaca saben wulan.
    88. Zynga (Anyar) nawakake pirang-pirang game sing diputer dening mayuta-yuta pengguna saben dina. Judhul populer yaiku Farmville, Draw Something, lan Zynga Poker.
    89. Habbo minangka perusahaan game sosial kanggo remaja. Wis luwih saka 5 yuta pengunjung saben wulan unik. Jaringan ngoperasikake sangang situs kanggo pangguna ing negara liya.
    90. YouTube yaiku jaringan enggo bareng video anjog sing ngidini para panganggo kanggo ngunggah , ndeleng, lan nuduhake video. Nglayani miliaran video saben dina.
    91. FunnyOrDie iku jaringan video komedi sing ngidini pangguna ngunggah, mbagekake, lan tingkat video. Video kasebut asring nggambar selebriti. Jaringan duweni ratusan yuta pamirso.
    92. Tout kuwi jaringan video sing mbantu bisnis tuwuh lan revenue video online enggo bareng sing luwih jero karo pamireng. Iku duwe 85 yuta pemirsa saben wulan unik.
    93. Vine gained popularitas minangka jaringan enggo bareng video kanggo video 6 detik. Saiki bagean saka Twitter.
    94. Classmates nyambungake kanca kanca sekolah ing AS lan uga ngidini kanggo upload taun buku sekolah menengah. Anggota uga bisa ngrancang reuni sekolah menengah.
    95. MyHeritage kuwi jaringan genealogi online sing ngidini pangguna nggawe wit keluarga, ngunggah lan nelusuri foto, lan nelusuri milyar rekaman sajarah global. Situs iki duweni 80 yuta pangguna ing donya.
    96. 23andMe (Anyar) minangka DNA analisis perusahaan sing nyambungake pelanggan karo kulawargane adhedhasar analisis DNA. Iki uga ngenali yen wong kasebut duwe masalah kesehatan sing adhedhasar analisis DNA.
    97. Ancestry.com (Anyar) punika ing bisnis nemokake leluhurmu - yaiku, bangunan jaringan genealogi. Situs iki duwe kira-kira 2 yuta anggota sing mbayar.
    98. Viadeo iku jaringan sosial kanggo pamilik bisnis, pangusaha, lan manajer - biasane ing Eropah. Wis kira-kira 50 yuta anggota.
    99. Tuenti iku jaringan sosial sing diduweni kanggo universitas lan siswa sekolah menengah. Wis kira-kira 12 yuta anggota lan utamané misuwur ing negara-negara Spanyol.
    100. Xing minangka jaringan sosial sing duwe karir sing digunakake dening konsumen lan bisnis. Xing ndhukung kelompok tertutup kanggo ngaktifake jaringan pribadi lan aman ing perusahaan.
    101. Nextdoor minangka jaringan sosial sing ngubungake tanggane kanthi nuduhake acara sing bakal teka lan aktivitas lingkungan liyane . Luwih saka 150,000 tetanggan ing AS nggunakake Nextdoor.
    102. About.me utamane porsi freelance lan pengusaha sing pengin nambah nomer klien . Wis kira-kira 5 yuta anggota.
    103. Cloob iku jaringan sosial sing utamané nyediani negara-negara sing ngandhani Iran lan Farsi.
    104. Crunchyroll iku jaringan sosial sing seneng anime, kartun lan kaya .
    105. Cyworld iku situs web Jejaring Sosial Korea Kidul. Iki duwe watara 20 yuta anggota lan mung ana ing basa Korea.
    106. DailyStrength minangka jaringan sosial berbasis medis lan komunitas dhukungan kanthi luwih saka 43 yuta anggota.
    107. Delicious iku jaringan sosial sing nyimpen tautan saka situs web sing wis dibukak sadurunge nanging sampeyan ora ngelingi saiki. Wis kira-kira 9 yuta anggota.
    108. Diaspora iku jaringan sosial sing didiskriminasi sing menehi akeh cara kanggo nuduhake kiriman lan sosialisasi karo panganggo liyane.
    109. Elftown iku jaringan sosial sing duwé komunitas sing kasengsem ing fantasi lan èlmu- seni lan sastra. Wis kira-kira 200.000 anggota.
    110. Ello iku komunitas global Jaringan sosial sing ndadekke seniman lan kreator.
    111. >
    112. Zing iku jaringan sosial paling gedhe ing Vietnam. Wis kira-kira 7 yuta anggota lan dianggep luwih gedhe tinimbang facebook lokal.
    113. eToro iku jaringan investasi Sosial sakdurunge nggawa Social pedagang bebarengan.
    114. Film Affinity iku jaringan sosial nggawa bebarengan wong karo smilar dikarepake saka film lan serial TV.
    115. Filmow iku jaringan sosial Brasil sing ngidini para pangguna nyathet, menehi rating lan nyaranake film sing ditonton.
    116. Canoodle iku pangguna jaringan sosial sing ndadekke wong kanthi kapentingan sing padha.
    117. Gapyear iku jaringan Sosial sing ndadekke wong sing seneng lelungan ing sak ndonya.
    118. Gay iku jaringan sosial kanggo komunitas LGBT. Wis luwih saka 100.000 anggota.
    119. Geni iku jaringan sosial sing ngidini para pangguna nggawe wit kulawarga lan ngajak sanak sedulur liyane kanggo gabung. Wis kira-kira 180 yuta kedhaftar.
    120. Gentlemint iku jaringan sosial sing darmabakti mung kanggo wong kanggo ngobrol lan nuduhake wong sing gegandhengan iku.
    121. Telfie iku jaringan sosial kanggo hiburan.
    122. hi5 iku salah sawijining jaringan sosial paling tuwa sing misuwur ing Asia, wétan Eropah lan Afrika. Wis kira-kira 80 yuta anggota.
    123. Club Hospitality jaringan sosial sing nyedhiyakake sarwa dumadi lan tamu, wisatawan lan warga kanggo golek akomodasi gratis ing sak ndonya.
    124. HR.com iku jaringan sosial kanggo profesional sumber daya manungsa ing saindenging donya.
    125. Budaya Hub iku jaringan sosial sing ngidini para anggotane nggawe sambungan ing donya fisik lan digital.
    126. Indaba Music iku jaringan sosial kanggo komunitas musik ing saindenging donya.
    127. Influenster iku jaringan sosial kanggo revisi lan pengambilan produk anyar online. Wis kira-kira 1 yuta anggota.
    128. Thing Library iku jaringan sosial sing didedikasikan kanggo buku lan komunitas maca buku.
    129. Listografi iku jaringan sosial kanthi daftar lan otobiografi.
    130. Live Journal iku jaringan sosial sing misuwur banget ing negara-negara Rusia .
    131. Hellolingo iku jaringan sosial sing didiskripsikake kanggo ngajar lan sinau basa-basa asing.
    132. Mixi iku jaringan sosial populer ing Jepang. Wis kira-kira 25 yuta anggota.
    133. Mubi minangka jaringan sosial berbasis komunitas Community langganan.
    134. Nasza Klasa iku jaringan sosial sing populèr ing Polandia.
    135. Odnoklassniki minangka jaringan sosial sing populer ing negara-negara Rusia lan negara-negara Uni Soviet .
    136. PatientsLikeMe iku jaringan sosial kanggo pasien sing nyambungake penderita kanthi panyakit sing padha kanggo nggolèki informasi .
    137. Storia iku jaringan sosial ing ngendi pangguna bisa nggawe lan nuduhake critane. Jaringan duwe sekitar 10 yuta anggota.
    138. Bibsonomy iku jaringan sosial ing ngendi anggota bisa ngatur karya ilmiah, penelitian, ngumpulake publikasi, lan kontak kolega lan peneliti likeminded.
    139. Partyflock iku jaringan sosial Walanda sing ndadekke anggota sing kasengsem musik omah lan elektronik umum musik.
    140. Plurk minangka jaringan sosial utamané misuwur ing taiwan sing nduwe alesan kanggo nggawe lan nuduhake isi ing short plurks.
    141. Qzone iku salah sawijining Jaringan Sosial sing paling gedhé ing China. Wis 480 yuta anggota lan mung ana ing Tionghoa. Uga situs web paling gedhé nomer 9 ing donya.
    142. Raptr iku jaringan sosial utamane sing nunggang kedhaftar sing kasengsem ing game online.
    143. Renren iku jaringan sosial Tionghoa sing gedhé banget karo sekitar 200 yuta anggota, utamané misuwur antarane siswa universitas.
    144. Rooster Teeth iku jaringan sosial sing didedikake kanggo game online, webseries, musik lan anime.
    145. Weibo iku jaringan sosial gedhe ing China kang duwe watara 300 yuta anggota.
    146. Smartika iku jaringan sosial sing cukup populer ing India.
    147. Spasi iku jaringan sosial utamané misuwur ing negara-negara sing nganggo basa Rusia.
    148. Stage32 iku jaringan sosial lan situs web pendidikan kanggo wong ing TV, bioskop lan industri film.
    149. StudiVZ iku jaringan sosial sing darmabakti kanggo siswa lan guru ing negara-negara sing nganggo basa Jerman .
    150. Taringa! iku jaringan sosial sing misuwur banget ing Argentina lan Spanyol liyane - negara.
    151. Sedheng mbokmenawa jaringan sosial sing paling gedhé ing donya kanggo maca lan nulis. Wis kira-kira 60 yuta pangguna.
    152. TravelersPoint minangka jaringan komunitas lelungan online ing ngendi pangguna nuduhake pengalaman perjalanan, ings.
    153. Trombi minangka jaringan sosial french ngendi anggota nemokake lan nyambung kanca lawas. Wis luwih saka 9 yuta pangguna.
    154. Wattpad minangka salah sawijining pandhita sosial pandhita sing paling gedhe ing ngendi nonton lan penulis nyambungake. Iku duwe 65 yuta pangguna.
    155. WriteAPrisoner iku jaringan sosial AS-Florida sing nggawa bebarengan pangguna lan anak kena pengaruh kejahatan.
    156. Xt3 iku jaringan sosial Katulik sing didegaké kanggo para muda ing Australia. Wis kira-kira 70.000 anggota.
    157. Zoo.gr iku jaringan sosial kanggo wong Yunani kanggo ketemu lan nyambung .
    158. Evernote minangka jaringan sosial internasional sing nyambungake para profesional bisnis. Wis kira-kira 15 yuta kedhaftar.
    159. Brave iku jaringan sosial kanggo pangembang situs web, email marketers lan kaya . Nduwe 15 yuta kedhaftar.
    160. Hatena iku jaringan sosial Jepang kang dikenal kanthi fitur sing menehi tandha. Panganggo interaksi liwat url sing padha dituduhake.
    161. LiveInternet minangka salah sawijining jaringan sosial paling gedhe ing Rusia. Anggota iku kira-kira watara 25 yuta.
    162. Fc2 minangka jaringan sosial paling gedhe katelu ing Jepang. Sampeyan uga kasedhiya ing akeh basa liyane.
    163. Webnode minangka jaringan sosial sing ndadekake siji pangguna kanthi basis situs web gratis . Wis 30 yuta kedhaftar.
    164. Zotero iku jaringan sosial lan perangkat lunak gratis sing fungsine minangka asisten kanggo web research.
    165. Rediff iku jaringan sosial lan portal sing basise India kaya pinterest.
    166. Anobii iku jaringan sosial sing bisa nonton lan maca gagasan babagan buku .
    167. Altervista iku sawijining jaringan sosial Italia ngendi pangguna bisa nggawe situs web gratis. 2,5 yuta kedhaftar.
    168. Sup iku jaringan sosial sing pangguna didhukung kanggo mbagekake barang sing keren. Wis kira-kira 4 yuta anggota.
    169. Miarroba kuwi jaringan sosial Spanyol sing ngidini para penggunane bisa nuduhake macem-macem jenis isi.
    170. Blogster iku jaringan sosial lan blog sing ngidini para pangguna nyipta blog lan sesambungan karo siji liyane. Wis kira-kira 1,5 yuta kedhaftar.
    171. GetJealus iku jaringan sosial sing anggotane nuduhake konten sing gegandhengan karo lelungan.
    172. Spinchat iku jaringan sosial ing ngendi sampeyan bisa ketemu wong anyar lan main game karo wong-wong mau.
    173. Postbit iku jaringan sosial ing ngendi sampeyan bisa nggawe isi lan bareng karo panganggo liya .
    174. Kroogi iku jaringan sosial ing basa Rusia lan Inggris kang ndadekake seniman, musisi lan pelukis . Wis kira-kira 100.000 kedhaftar.
    175. SlideServe iku jaringan sosial sing akeh sing bisa ngunggah lan nuduhake slide lan Powerpoint presentations.
    176. Slack iku jaringan sosial sing nyatakake anggota tim ing karya lan proyèk tartamtu.
    177. Bandcamp iku jaringan sosial sing nyambungake musisi lan seniman.
    178. Bitbucket iku pangguna cidra jaringan sosial bisa nuduhake kode skrip lan gagasan babagan kodhe.
    179. Disqus iku jaringan sosial sing ngidini para anggotane mbangun para rawuh online watara isi utawa situs web.
    180. Dribble iku jaringan sosial sing utamane mung ngidini perancang kanggo nyambung lan nuduhake gagasan.
    181. Houzz iku jaringan sosial ing ngendi pangguna nyambung lan nuduhake desain lan hiasan sing gegandhengan isi.
    182. Jsfiddle iku jaringan sosial ing ngendi pangguna nguji lan nuduhaké HTML, CSS, lan JavaScript kode.
    183. Letterboxd iku jaringan sosial ing ngendi pangguna seneng, nliti lan nuduhake konten babagan film.
    184. MeetVibe iku jaringan sosial sing basis data seluler sing ngidini para pangguna ndeleng profil wong sing ana ing wektu kuwi.
    185. MixCloud iku jaringan sosial sing pangguna bisa ngrungokake DJs, nggawe lan bareng daftar liyane karo panganggo liyane.
    186. Slashdot iku jaringan sosial ing ngendi pangguna bisa nambah kabar lan artikel sing dikontrak dening pangguna liyane.
    187. Stack Exchange iku sawijining jaringan sosial berbasis pitakonan-jawaban sing padha karo Quora.
    188. Twitch iku jaringan sosial sing didedikake kanggo game online.
    189. Yummly iku jaringan sosial sing diduweni kanggo resep pangan lan masak.
    190. Bucketlist iku jaringan sosial sing pangguna bisa nyetel gol lan sesambungan karo pengguna liyane karo gol sing padha.
    191. FicWad iku jaringan sosial ing ngendi pangguna bisa nggawe crita lan crita sing dituduhake ing panelusuran asil.
    192. Ameba iku salah sawijining jaringan sosial paling gedhe ing Jepang.
    193. Copot d'Avant iku jaringan sosial nomer siji sing digunakake ing Prancis.
    194. Douban iku jaringan sosial Tionghoa sing gedhe banget sing nyatake buku lan film penggemar lan penggemar musik.
    195. Hyves iku jaringan sosial sing paling populer ing Holland kanthi sekitar 10 yuta kedhaftar.
    196. Ibibo iku salah sawijining jaringan sosial sing paling gedhé ing India. Wis kira-kira 4 yuta kedhaftar.
    197. Ning iku jaringan sosial sing ngidini para pangguna nyipta situs web sosial lan entuk monetisasi.
    198. Mylife iku jaringan sosial sing menehi skor reputasi kanggo para pangguna adhedhasar komentar pangguna liyane.
    199. Howcast minangka jaringan sosial padha karo Youtube ing ngendi pangguna bisa ngunggah kualitas cara ndeleng konten video.
    200. Scribd minangka jaringan wacan sosial sing bisa maca buku, buku audio lan majalah.
    201. Bigo Live iku jaringan sosial live streaming ing ngendi pangguna bisa nampilake bakat lan ketemu anggota liyane. Iku misuwur banget ing Singapura, Thailand, Jepang lan India lan duwe watara 40 yuta anggota.
  • Yen sampeyan mikir dhaptar ing ndhuwur ora ana jaringan sosial penting, hubungi kita karo jaringan sing ilang, bakal ditambah langsung.